Buitenland

UFC-ster zegt wat iedereen denkt over de oorlog in Oekraïne

Help ons door dit met je kennissen op je socials te delen!

Voorafgaand aan UFC 272 in Las Vegas werd MMA-vechter Bryce Mitchell gevraagd naar zijn mening over het conflict in Oekraïne. “Ik ga niet ergens naartoe om te vechten in oorlogen voor politici,” antwoordde hij.

“Ik blijf thuis en als de oorlog Arkansas bereikt, zal ik sterven voor alles waar ik van hou. Ik trek me nooit terug,” voegde Mitchell toe.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

(Video verwijderd? Klik hier...)

Dat is in mijn ogen verraderlijk

“Als dit land wordt binnengevallen en iedereen zegt dat we moeten evacueren, dat we moeten vertrekken, ga ik niet weg. Ik zal strijden voor de mensen waar ik van hou, voor het land waar ik van hou en de natuur waar ik van hou, maar ik ga niet naar het buitenland om te vechten,” zei de UFC-ster.

Mitchell uitte ook felle kritiek op president Biden en zijn activiteiten in Oekraïne. “Ik denk dat niemand precies weet wat er speelt. Er is zoveel politieke corruptie. Biden en zijn zoon verdienen er een fortuin aan en gebruiken belastinggeld om mensen om te kopen. Dat is in mijn ogen verraderlijk.”

“Veteranen slapen hier op straat en je geeft onze verdomde belastingdollars aan die Oekraïners,” zei de MMA-vechter, die nog eens benadrukte dat hij daar niet naartoe zal gaan om te vechten.

“Ik vind oorlog niet leuk, ik wil niet dat mensen sterven, maar er is zoveel corruptie. We weten gewoon niet wat daar werkelijk speelt,” besloot de UFC-ster.

[Zero Hedge via The Post Millennial]

4.9 85 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit belangrijk?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

72 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Antiislam
Antiislam
2 jaren geleden

Nou ja als je een beetje verder dan je neus kijkt dan weet je wel wat er speelt

jan de wit
jan de wit
2 jaren geleden

ik zal sinds corona al helemaal niet meer voor eigen land vechten. 90% is door de mand gevallen en zouden in de oorlog de rug tegen me keren en zelfs als nsber door t leven kunnen gaan. Een goeie wake up is t geweest.

T,A
T,A
2 jaren geleden

INDERDAAD, ONZE KINDEREN HOEVEN NIET HUN LEVEN TE RISKEREN VOOR CORUPTE LEIDERS.

GEEN ENKELE POLITIEKER ZAL ZELF ZIJN LEVEN RISKEREN VOOR HUN LAND OF VOLK.

HUN MAKEN RUZIE EN OORLOG EN ONZE KINDEREN ZOUDEN ERVOOR MOETEN STERVEN?. IK DACHT HET NIET !!!!!!!

Ron
Ron
2 jaren geleden

Moest iedereen de wapens neerleggen en gewoon naar huis gaan was deze cinema voor Amerika niet nodig. De enige impuls economisch is ten voordele van hun vernietigingsindustrie. Voor de rest zweren ze op de bijbel waarin geschreven staat GIJ ZULT NIET DODEN.

Back to top button
72
0
We lezen graag je reactie!x