Binnenland

NPO waarschuwt dat zeespiegel steeds sneller stijgt: ‘Dat is pertinent onwaar’

Help anderen door deze informatie met iedereen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Weerman Gerrit Hiemstra mocht gisteravond aanschuiven in talkshow Op1 op de NPO om te vertellen over het warme weer van afgelopen zomer. Het begin van de zomer was echter ongewoon koud en leidde zelfs tot kouderecords. Hierover repte hij met geen woord. Over het warme weer zei hij: “Heel veel mensen vinden dit al heel normaal, terwijl het meteorologisch absoluut abnormaal is.”

“Het is de derde zeer warme zomer op rij, maar wat het vooral zo belangrijk maakt – vind ik – is dat het al zo geaccepteerd is. De zomer die wij dit jaar hebben gehad, is inmiddels al vrij gemiddeld. Heel veel mensen hebben zoiets van: ‘Ik vind het wel best’. Terwijl het verschil met vroeger echt ongekend is,” zei Hiemstra.

Pertinent onwaar

Veel mensen ergeren zich nogal aan de eenzijdige manier waarop de NPO de klimaatkwestie belicht. Zo zegt Eelco van Hoecke: “Gerrit Hiemstra bij Op1 over de uitzonderlijke zomer. Dat viel nogal mee volgens mij. Toch krijgt hij weer gewoon een podium voor het gebruikelijke riedeltje.”

In het filmpje voorafgaand aan het interview met Hiemstra werd overigens geclaimd dat de zeespiegel steeds sneller stijgt. Auteur Hans van Tellingen, die onder andere schrijft voor Elsevier, reageert: “Dat is pertinent onwaar. De zeespiegel stijgt met 18 centimeter per eeuw. Sinds mensenheugenis. Niet meer. Niet minder.”

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel waardevol?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
45 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
2 jaren geleden

Bangmakerij !!

Ab normaal
Ab normaal
2 jaren geleden

We zakken eerder de grond in dan dat zeespiegel stijgt;!

Casper
Casper
2 jaren geleden

Dit is al zolang geleden een mantra geworden. En de zee is nog steeds de zee. Geen CM is erbij gekomen. Men kan niet eens goed het verschil meten zo klein is het verschil, als het er al is.
Waarom kijken jullie nog steeds TV?

“Fabrication of carbon based climate change”

https://brandnewtube.com/watch/fabrication-of-carbon-based-climate-change-dr-don-easterbrook-agw-climate-crisis_GJtTtNRlGpT7YE6.html

ProAsfalt
ProAsfalt
2 jaren geleden

Er zijn minimaal vier dossiers waarbij de NPO en andere reguliere media stelselmatig onvolledig en vaak onjuist informeert en die zijn:
1) Trump
2) Stikstof’crisis’
3) Klimaat’crisis’
4) Corona’crisis’

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

45
0
We lezen graag je reactie!x