Het Complot

Waarom hennep een bedreiging vormt voor de gevestigde orde (video)

Help door deze informatie met jouw kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Ontdek waarom hennep een bedreiging vormt voor de gevestigde orde. De hars van deze merkwaardige plant is rijk aan tetrahydrocannabinol. De vezels van de bast zijn bijzonder sterk en lang.

Hennepzaad is eetbaar, voedzaam en gezond voor mens en dier. Van Boeddha wordt beweerd dat hij in zijn ascetische periode één zaadje per dag at.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Uit het zaad kan ook een spijsolie worden geperst, die in vroegere eeuwen in Europa veel werd gebruikt. In de moderne keuken wordt hennepolie gebruikt bij de bereiding van koude gerechten. In Duitsland worden hennepextracten tot bier verwerkt.

Vetzuren

Hennepzaadolie bevat 20 procent alfa-linoleenzuur en 60 procent linolzuur, essentiële vetzuren die nodig zijn omdat ons lichaam ze niet zelf kan aanmaken. Ze hebben bovendien een gunstig effect op het cholesterolgehalte.

Hennepolie wordt gebruikt in schoonheidsproducten omdat het een droge olie is en makkelijk in de huid dringt. Hennepmeel wordt gebruikt bij de bereiding van deegproducten omdat het glutenvrij is.

Er is wetenschappelijk bewijs dat medicinale cannabis helpt tegen het syndroom van Gilles de la Tourette, chronische pijn door bijvoorbeeld aids of kanker en spierkrampen of schade aan het ruggenmerg door multiple sclerose.

Herbicide

In de Canadese provincie Ontario wordt hennep gekweekt als natuurlijke herbicide. De plant groeit er zo razendsnel dat het niet alleen alle onkruid verdringt, maar ook zichzelf.

In het Verre Oosten wordt hennep ingezet als windscherm. De uitgesproken verticale wortelstructuur bestrijdt er bodemerosie. Er zijn duidelijk veel economische belangen mee gemoeid om hennep zo veel mogelijk bij de mensen vandaan te houden. Er bestaat een plant op aarde die veel grote corporaties overbodig maakt.

Bron: YouTube/breakingtheset

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

44 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Hunting Wolf
Hunting Wolf
11 jaren geleden

Laatste regel,Er bestaat een plant op aarde die veel grote corporaties overbodig maakt.HAAR NAAM IS CANNABIS ook wel HENNEP genoemd.En al die grote corporaties,zoals de voedsel, olie, en vezel,zelfs farmaceutische industrieën, hadden liever gehad dat “God”op deze aardkloot, dit plantje niet had gepoot.

Svartvatten
Svartvatten
11 jaren geleden

Intressant begin van het verhaal. Verhaal gaat helaas als nachtkaars uit.

Hunting Wolf
Hunting Wolf
11 jaren geleden

Door de houtkap zijn de jungle,s verdwenen. Gooi een aantal vliegtuigen vol met hennepzaad, en je zuurstofleverancier is hersteld.Maak auto,s van hennepvezels en met een voorhamer sla je er niet eens een deuk in.Nee alles moet zo snel mogelijk kapot zodat u blijft kopen.En zo kan ik nog wel uren doorgaan over de DOMHEID, die bij WERELDLEIDERS in hun KOPKE ZIT.En nog ergelijker is, het feit dat ze de verkeerde industrieén in hun achterste kruipen. All for the money.

pietje bell
pietje bell
11 jaren geleden

gewoon met z,n allen in de voortuin poten!!! probleem opgelost.

Back to top button
44
0
We lezen graag je reactie!x