CoronaBuitenland

Het mysterie van de gewiste bijwerkingen: honderden sterfgevallen door vaccinatie onder tapijt geveegd

Help door deze info met je vrienden op je social netwerk te delen!

Data-analist Wouter Aukema heeft aangetoond dat meldingen van ernstige bijwerkingen en sterfgevallen na coronavaccinatie worden gewist.


Het EudraVigilance-systeem van het Europees Geneesmiddelenagentschap (EMA) bevat de gemelde bijwerkingen en sterfgevallen na vaccinatie. Dat deze database correct en compleet is en blijft, is een wettelijke verplichting, zeker ook bij nieuwe middelen, stelt medisch adviseur Wendy Mittemeijer-Ooteman.

“Nu blijkt dat structureel records worden aangepast en verwijderd, waaronder 500 overlijdens door vaccinatie in 2022,” schreef ze in een bericht op LinkedIn. “Dat betekent dat EMA niet langer kan garanderen dat veiligheidssignalen worden opgepikt. Overheden kunnen niet meer instaan voor betrouwbare voorlichting over de veiligheid.”

De mond gesnoerd

De medisch adviseur vraagt zich af: “Zijn vanaf nu artsen dus niet meer verantwoordelijk voor vaccinatieschade, en de overheid wel?”

Haar bericht werd verwijderd door LinkedIn. “Feest. En weer een post van mij verwijderd! Vraagt u zich al af welke informatie u niet mag horen en waarom integere experts de mond gesnoerd wordt door de overheid?” reageert Mittemeijer-Ooteman.

Ook het Europese mortaliteitsinstituut Euromomo blijkt gegevens te verwijderen. Twee weken geleden bleek uit data van het instituut dat er dit jaar 800 meer kinderen van 0 tot 14 jaar waren gestorven dan verwacht. 355 daarvan zijn uit de database verdwenen.

Niets aan de hand

Dus nu het begint op te vallen dat er veel mensen overlijden, worden sterfgevallen simpelweg onder het tapijt geveegd. En wie daar vragen over stelt, wordt gecensureerd.

Ondertussen heeft Bijwerkingencentrum Lareb tot en met 18 september in totaal 229.591 meldingen met ongeveer 1,1 miljoen bijwerkingen van de coronavaccins ontvangen. Data-analist Daniël van der Tuin: “Volgens directeur Agnes Kant, tevens deelnemer van de Vaccinatiealliantie en mogelijk deelnemer van de Denktank Desinformatie, is er nog altijd niets aan de hand.”


4.9 80 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel belangrijk?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

42 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Peter
Peter
1 jaar geleden

Per 1 januari 2020 is er een nieuwe wet van kracht die het nabestaanden onmogelijk maakt het medisch dossier in te zien en om autopsie te verlangen.
Namelijk wet 2019-284

Jan
Jan
1 jaar geleden

Ministerie van de gewiste bijwerkingen ?

Greet Resist
Greet Resist
1 jaar geleden

het lijkt wel een complot

Berezinsky
Berezinsky
1 jaar geleden

Agnes Kant; dat is toch SP!?!

Back to top button
42
0
We lezen graag je reactie!x