CoronaBuitenland

Het mysterie van de gewiste bijwerkingen: honderden sterfgevallen door vaccinatie onder tapijt geveegd

Help door deze info met iedereen op je social media te delen!

Data-analist Wouter Aukema heeft aangetoond dat meldingen van ernstige bijwerkingen en sterfgevallen na coronavaccinatie worden gewist.


Het EudraVigilance-systeem van het Europees Geneesmiddelenagentschap (EMA) bevat de gemelde bijwerkingen en sterfgevallen na vaccinatie. Dat deze database correct en compleet is en blijft, is een wettelijke verplichting, zeker ook bij nieuwe middelen, stelt medisch adviseur Wendy Mittemeijer-Ooteman.

“Nu blijkt dat structureel records worden aangepast en verwijderd, waaronder 500 overlijdens door vaccinatie in 2022,” schreef ze in een bericht op LinkedIn. “Dat betekent dat EMA niet langer kan garanderen dat veiligheidssignalen worden opgepikt. Overheden kunnen niet meer instaan voor betrouwbare voorlichting over de veiligheid.”

De mond gesnoerd

De medisch adviseur vraagt zich af: “Zijn vanaf nu artsen dus niet meer verantwoordelijk voor vaccinatieschade, en de overheid wel?”

Haar bericht werd verwijderd door LinkedIn. “Feest. En weer een post van mij verwijderd! Vraagt u zich al af welke informatie u niet mag horen en waarom integere experts de mond gesnoerd wordt door de overheid?” reageert Mittemeijer-Ooteman.

Ook het Europese mortaliteitsinstituut Euromomo blijkt gegevens te verwijderen. Twee weken geleden bleek uit data van het instituut dat er dit jaar 800 meer kinderen van 0 tot 14 jaar waren gestorven dan verwacht. 355 daarvan zijn uit de database verdwenen.

Niets aan de hand

Dus nu het begint op te vallen dat er veel mensen overlijden, worden sterfgevallen simpelweg onder het tapijt geveegd. En wie daar vragen over stelt, wordt gecensureerd.

Ondertussen heeft Bijwerkingencentrum Lareb tot en met 18 september in totaal 229.591 meldingen met ongeveer 1,1 miljoen bijwerkingen van de coronavaccins ontvangen. Data-analist Daniël van der Tuin: “Volgens directeur Agnes Kant, tevens deelnemer van de Vaccinatiealliantie en mogelijk deelnemer van de Denktank Desinformatie, is er nog altijd niets aan de hand.”


4.9 80 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie goed?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
42 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Peter
Peter
13 dagen geleden

Per 1 januari 2020 is er een nieuwe wet van kracht die het nabestaanden onmogelijk maakt het medisch dossier in te zien en om autopsie te verlangen.
Namelijk wet 2019-284

Jan
Jan
13 dagen geleden

Ministerie van de gewiste bijwerkingen ?

Greet Resist
Greet Resist
13 dagen geleden

het lijkt wel een complot

Berezinsky
Berezinsky
13 dagen geleden

Agnes Kant; dat is toch SP!?!

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

42
0
We lezen graag je reactie!x