Buitenland

Onthutsende film over orgaanoogst in Oekraïne: ‘Er waren kinderen, ontlede kinderen’

Help mee door dit artikel met je vrienden op je social netwerk te delen!

Begin deze maand kwam het populaire Russische kanaal ‘Россия – это я!’ (Rusland, dat ben ik!) met een onthutsende film over de ‘misdaden van het Kiev-regime tegen de kinderen in de Donbas’.

Getuigen zeggen dat Oekraïne kinderen en kinderorganen levert aan Europa en Amerika. Er komen mensen aan het woord die hun kinderen wisten te redden van ontvoering.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

De kinderen worden ontvoerd door een organisatie die de Witte Engelen heet en die opereert onder auspiciën van de Oekraïense politie, klinkt het.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Laboratoria

Jongens en meisjes uit de Donbas vertellen in de film wat ze allemaal hebben meegemaakt. Het Westen beschuldigde Rusland recentelijk van het kidnappen van Oekraïense kinderen.

In de film komt onder meer Vera Vajiman aan het woord. Ze beweert voor de Organisatie voor Veiligheid en Samenwerking in Europa (OVSE) te hebben gewerkt.

Ze zegt dat er na Russische raketaanvallen laboratoria zijn ontdekt waar Oekraïense nationalisten de organen van kinderen oogstten.

Acht

“Ze vermoordden kinderen, plaatsten de organen in een box en gaven die boxen weer door,” vertelt ze. De boxen werden vervolgens als ‘graan’ geëxporteerd.

Vajiman zegt acht van deze labs te hebben gezien. Het gaat om labs die werden ontdekt na een explosie. “Er lagen lichamen. Er waren kinderen. Ontlede kinderen.”

4.8 171 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel interessant?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

83 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
King of light
King of light
10 maanden geleden

Volgens westerse msm richtlijnen is dit niet meer dan een complottheorie. Want Rusland had de kinderen toch “ontvoerd”. Dus gewoon weer verder leven zouden ze zeggen.

Annette
Annette
10 maanden geleden

Er gebeuren ongelooflijk veel SLECHTE dingen op deze, inmiddels, méér dan verschrikkelijke wereld. Maar….. dit is wel het meest grote DIEPTEPUNT ooit.

Diegenen die HIER aan meewerken, zijn GEEN mensen meer in de zin van het woord, maar pure MONSTERS.

En ik ben er 100% zeker van, dat OOK in Nederland er VEEL “mensen” (plaats ik met opzet tussen aanhalingstekens) van op de hoogte zijn. EN een deel werkt hier ook nauw mee samen.

ARME, ARME KINDEREN. Vanaf het moment dat ze geboren zijn, hebben ze al geen enkele toekomst.

Het enige “positieve” dat je kan benoemen, is dat ze, als ze komen te overlijden rechtstreeks bij God de Vader komen, die zich dan in alle LIEFDE over hen ontfermt.

Dat er zo’n groot onrecht plaatsvindt, is voor een normaal mens met nog WEL normen en waarden, praktisch niet voor te stellen.

En WAARVOOR roven zij die arme kinderen? Voor hun smerige satanische pedofiele spelletjes met jonge kinderen EN uiteraard voor de adrenochrome (zullen jullie wakkere lezers en lezeressen van nfn alles wel over weten) om daarna voor de orgaanhandel hun jonge organen te oogsten.

Ik kan hier verder nog maar één ding over schrijven: HET IS OM TE JANKEN!

En dat doe ik dan ook.

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
10 maanden geleden

NEDERLAND OH NEDERLAND…

Nederland, de haven van Rotterdam is een van de grootste plaatsen ter wereld waar mensen worden verhandeld. Hier zijn de top container rederijen die eigendom zijn van de Elite Black Nobility: Evergreen en Cosco, die samenwerkt met de wereldwijde scheepvaartgroep CMA CGM en de Deense rederij Mearsk. Ze beschouwen mensen op Planeet Aarde als een landbouwgewas, en dit is een van hun manieren om hun voedsel te verhandelen – dat naar plaatsen als McDonalds gaat, waar menselijk DNA in hamburgers is ontdekt….

Marijke
Marijke
10 maanden geleden

Beestachtige Mensenhandel.
NCTV kijkt u even mee?

Back to top button
83
0
We lezen graag je reactie!x