UFO

Vliegtuig Ryanair breekt landing af nadat vliegtuigspotters een UFO waarnemen

Help anderen door dit artikel met je kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een toestel van Ryanair dat onderweg was van Dublin naar Liverpool, heeft een noodlanding moeten maken vanwege een UFO. De Boeing wilde gaan landen toen er iets in de lucht werd waargenomen dat mogelijk gevaarlijk was voor het vliegtuig. Dat meldt de Liverpool Echo.

Passagiers zeiden dat ze van de piloot te horen kregen dat het mogelijk om een drone ging. Een woordvoerder van de luchthaven in Liverpool liet echter weten dat er na inspectie niets gevonden is.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png

“We dachten dat we iets zagen vliegen op enkele kilometers van de luchthaven,” zei Robin Tudor. “De Boeing kwam op dat moment aanvliegen en onze standaardprocedure schrijft voor dat het vliegtuig dan moet uitwijken.”

Het toestel landde uiteindelijk veilig om 22.47 uur lokale tijd. Volgens alien-jagers is er geen drone, maar een UFO bij het vliegtuig in de buurt geweest. Vliegtuigspotters maakten namelijk melding van een ongeïdentificeerd vliegend object boven de rivier de Mersey.

Afgelopen jaar werden vluchten omgeleid nadat een UFO was gezien in de buurt van het vliegveld van de Duitse stad Bremen. Op de radar verscheen steeds kort een object, maar de luchtverkeersleiders wisten niet wat het was. Met een politiehelikopter werd zonder succes het gebied afgespeurd. Na drie uur verdween de UFO van de radar.

[Metronieuws]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel belangrijk?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
0
We lezen graag je reactie!x