Homepagina » UFO » Oud-marinier: “Amerikaanse leger verdoezelde UFO’s bij Guantánamo Bay”
Oud-marinier: "Amerikaanse leger verdoezelde UFO's bij Guantánamo Bay"

Oud-marinier: “Amerikaanse leger verdoezelde UFO’s bij Guantánamo Bay”

Een Amerikaanse oud-marinier heeft beweerd dat er veel UFO’s zijn gezien rond Guantánamo Bay, de controversiële Amerikaanse marinebasis op Cuba die Obama al sinds 2008 probeert te sluiten.

De anonieme man, die tussen 1968 en 1969 was gestationeerd op de basis, heeft 50 jaar na de incidenten besloten de stilte te doorbreken. Hij claimde dat hij samen met collega’s geregeld UFO’s in en uit het water zag vliegen voor de kust van Guantánamo.

Op een dag zou er een blauwverlichte UFO recht boven hem en een collega zijn verschenen. De man zei dat UFO’s geregeld werden gezien boven de basis, waar oud-president Bush na de aanslagen op het World Trade Center een gevangenis opende. Er zaten ruim 800 mensen gevangen. Nu zitten er nog 91 mensen vast.

Vrijwel iedere avond

“We waren allemaal erg onder de indruk van de UFO-activiteit op en rond deze basis,” zei de oud-marinier. “Vrijwel iedere avond vlogen er op minder dan 100 meter UFO’s over.”

Volgens sommigen onderhoudt het Amerikaanse leger contact met aliens. “Nadat de UFO’s in het water waren gevlogen zagen we grote blauwe lichten die steeds zwakker werden terwijl ze in de diepte verdwenen,” zei de klokkenluider.

Op een avond zag hij naar eigen zeggen bij de hoofdingang van de basis een enorme witte wolk met een witblauw licht in het midden. Hij riep een collega terwijl het object naar hen toe bewoog. “Op dat moment werden we gebeld dat we daar als de sodemieter weg moesten gaan,” aldus de oud-marinier.

Geen geluid

“De UFO hing al boven mij en mijn collega,” ging hij verder. “Er was geen geluid te horen. Je zag alleen een prachtige grote witte wolk met een witblauw knipperend licht. We staarden minutenlang naar boven tot een sergeant ons opdracht gaf het gebied te verlaten.”

“Er werd een team samengesteld om de UFO te filmen,” zei hij. “Het object bleef circa drie uur hangen en begon vervolgens het hek te volgen richting het westen. Na een halve kilometer bleef het even hangen om vervolgens recht omhoog te schieten en te verdwijnen.”

Sceptici hechten weinig waarde aan dergelijke getuigenverklaringen omdat er geen ondersteunend bewijs voorhanden is in de vorm van foto’s of verklaringen van andere getuigen. Zij stellen dat mensen verhalen verzinnen over UFO’s om er geld aan te verdienen.

[MailOnline]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Peter schreef:

  Pff,

  Zal het pas geloven als ik er zelf één zie vliegen

  12 likes
 • Kalki schreef:

  Het Amerikaanse leger verdoezelde niet alleen UFO’s bij Guantánamo Bay, maar ook ‘teleportaties’.

  4 likes
 • Berenbotje schreef:

  Wat ik verbazingwekkend en ongeloofwaardig vind is dat die UFO’s licht nodig hebben! Aan de ene kant willen ze onzichtbaar blijven, aan de andere kant zetten ze hun koplampen vol aan om zo zichtbaar mogelijk te zijn. Hoe valt dit met elkaar te rijmen?

  4 likes
  • faith schreef:

   Misschien hebben ze nooit zulk sterk licht nodig zodat wij ze kunnen zien maar doen ze het grote licht speciaal aan omdat ze op bepaalde plekken juist wel gezien willen worden? Ik zeg maar wat.

   2 likes
 • Kalki schreef:

  Guantánamo Bay moet SLUITEN!

  1 likes
 • Vincent schreef:

  Sjonge die UFO’s zijn ook altijd overal waar er wat te doen is! Maar dan wel net als er geen journalisten bij zijn met camera’s..het lijkt wel een complot! Oh wacht..

  0 likes
 • x

  Check Also

  advocate

  Advocate doet boekje open over Obama, Biden en ‘criminele Clinton-kliek’: ‘Veel erger dan we dachten’

  Sidney Powell, advocate van oud-generaal Michael Flynn, ...

  trump

  Trump: ‘Wat ik weet over aliens en Roswell? Het is heel interessant’

  Donald Trump jr. vroeg zijn vader in ...

  >