Homepagina » Wetenschap » Had vlucht MH17 een geneesmiddel voor aids aan boord?
Had vlucht MH17 een geneesmiddel voor aids aan boord?

Had vlucht MH17 een geneesmiddel voor aids aan boord?

Aan boord van vlucht MH17 van Malaysia Airlines zaten ongeveer 100 gerenommeerde wetenschappers die zich bezighielden met de genezing van aids. De onderzoekers, onder wie de Nederlander Joep Lange, waren op weg naar de Internationale Aids Conferentie in de Australische stad Melbourne toen de Boeing 777 werd neergeschoten.

Volgens berichten waren er nog minstens 100 andere deelnemers aan de aidsconferentie aan boord van het vliegtuig. Lange was oud-voorzitter van de International Aids Society (IAS) en werkte aan de universiteit van Amsterdam. Hij was betrokken bij het hiv-onderzoek sinds het virus in de jaren tachtig voor het eerst opdook.

“Wat als de genezing van aids zich aan boord van vlucht MH17 bevond?” vraagt de Canadese aids-onderzoeker Trevor Stratton zich af. “Er zaten enkele zeer prominente onderzoekers tussen die dit al heel lang doen. Mensen spreken van de genezing en het einde van aids. Je kunt je alleen maar afvragen wat voor een expertise zich in dat vliegtuig bevond.”

Professor Richard Boyd, directeur van de Monash Immunology and Stem Cell Laboratories (MISCL) in Australië zegt dat er ‘enkele serieuze leiders op dit gebied’ aan boord waren. “Dit zal wereldwijd gevolgen hebben omdat het altijd een impact heeft als je een leider in een sector verliest,” zei Boyd. “Die kennis is onvervangbaar.”

Michel Sidibé van het VN-bureau UNAIDS betuigde zijn medeleven aan de nabestaanden van de slachtoffers, van wie er volgens hem ‘veel’ onderweg waren naar de conferentie in Melbourne.

[Knack]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Wim schreef:

  Ze(degenen die aan de touwtjes trekken) weten precies welke vlucht ze moeten neerhalen of kapen.
  Ze weten alles van ons.
  De kans zat er in, dat er minder geld verdiend zou gaan worden en dat kunnen ze niet hebben.
  Bovendien was dit een kans om te laten suggereren, dat Rusland de boosdoener is en de kans op een conflict vergroot wordt. Dat levert wederom veel extra geld op, want beide kanten hebben dan wapens nodig.
  Het is echt zielig deze vertoning en zo doorzichtig.
  Zelfs Rutte doet mee aan deze poppenkast, terwijl hij laatst nog instructies meegekregen heeft op de Bilderberg conferentie. Hij lijkt de onschuld zelve en gooit nog wat olie op het vuur in de verdachtmaking richting Rusland.
  Maar…. het tij zal keren.

  61 likes
  • Roy schreef:

   Ja want zij zijn de enige wetenschappers op het gebied van het bestrijden van AIDS. Een verlies is het zeker, maar niet een einde. Er wordt ook nergens gezegd dat er een medicijn aan boord is.. Er wordt gesuggereerd, maar wat als 1 van die mensen die omgekomen is ooit het medicijn voor AIDS zou ontwikkelen..
   Net als dat het mogelijk zou zijn dat 1 van de kinderen die aan boord zat ooit gezorgd zou hebben voor wereldvrede. (dat heb ik verzonnen overigens, niet dat dat weer een eigen leven gaat leiden)

   15 likes
   • Vandattem schreef:

    Het kunnen de sleutelfiguren zijn geweest man.

    Denk eens na.

    5 likes
    • Roy schreef:

     Tuurlijk Vandattem, jullie geloven niet dat de separisten de aanslag gepleegd hebben, maar jullie geloven wel dat men zo onnozel is dat als deze mensen als enige cruciale informatie over aidsonderzoek hadden allemaal op 1 en hetzelfde vliegtuig zaten. Ik probeer jullie denkwijze te begrijpen, maar het is lastig..

     Als deze mensen cruciale informatie hadden, is het niet met het vliegtuig verloren gegaan. Er zou altijd wel iemand geweest zijn die er net zo veel over wist. Er zijn daadwerkelijk mensen die “kennis” wel delen namenlijk. Denk je echt dat men het risico zou lopen om alle sleutelfiguren bij elkaar op het vliegtuig te zetten. Dan worden mensen echt wel met verschillende vluchten meegestuurd, zo gebeurt het vaak zelfs al in het standaard bedrijfsleven.

     Al is het risico klein, het is altijd mogelijk dat een vliegtuig neerstort door wat voor een reden dan ook..Beetje naief denk ik dan weer…

     Zou er toekomstige kennis verloren zijn gegaan, jazeker en dat is heel vervelend en zal zeker een klap zijn, maar het zou geen gevolgen hebben op de kennis die er al is of was.

     17 likes
     • Roy schreef:

      Dat is het punt met jullie, jullie geloven alle scenario’s die in de film voorkomen.. Tuurlijk kan een kwaadwillende een account hacken, het punt is, dat er niets op wijst dat het daadwerkelijk gebeurt is. Dat onstaat in jullie fantasierijke brein.

      En wat de wetenschappers betreft heb je helemaal gelijk hoor, is die discussie ook klaar tenminste. Alle know how zat op dat vliegtuig. Alle intell is alleen nog bekend bij de “sponsor” (waarschijnlijk in het grote boze amerika) en hier zal niemand ooit nog wat van horen. Je hebt me de ogen geopend.

      8 likes
     • Vandattem schreef:

      Beste Roy, je naïviteit is vertederend en ik wil je niet beledigen, maar je bent volslagen wereldvreemd over veel onderwerpen die je aansnijdt.

      Wetenschappers hebben sponsoren die bepalen hoe transporten zullen verlopen i.v.m. hun investeringen.
      Die sponsoren hebben niet altijd het beste voor, maar sponsoren de wetenschappers met als doel de controle over de resultaten te behouden.
      Dat is waarom Nicolai Tesla arm stierf, en er veel mensen rijk van worden.

      Een IT-specialist in hacken kraakt een facebook of twitteraccount in no-time, en laat geen sporen na.
      Eentje met kwade bedoelingen kan zonder enige moeite laten lijken dat er een bericht wordt verwijderd, juist om de accounthouder verdacht te maken.

      Ken je geschiedenis, of ze doen het weer en weer, terwijl je blijft geloven en je laat behandelen en manipuleren als de eerste de beste kleuter.

      4 likes
    • Bob schreef:

     Ik ben geen wetenschapper maar als ik met mijn collega’s toch een gigantische doorbraak had bereikt en het middel tegen aids had ontdekt zou ik er alles aan doen om te voorkomen dat niet al die kennis in een vliegtuig gepakt zit. Kortom, onzin verhaal.

     14 likes
     • Roy schreef:

      Maar ik begrijp dat je sponsoren dat niet toe zouden laten Bob 🙂
      Die zouden juist willen dat jullie allemaal met hetzelfde vliegtuig zouden vliegen..

      6 likes
     • Vandattem schreef:

      Hoe kom je erbij dat die beslissing aan de wetenschappers in kwestie wordt overgelaten?

      3 likes
  • Huisheks schreef:

   Wat ik op een Amerikaanse site moest lezen, die dit nieuws weer doorgespeeld kreeg via chineese reporters
   Dat nabestaanden en vrienden van de omgekomen passagiers onder politie “bescherming” zijn gezet in het Steigerberger Hotel in Amsterdam. Wat is dit voor absurditeit ?????
   In het buitenland weten ze meer dan wat wij hier voorgeschoteld krijgen.
   En maar hopen dat de Nederlandse bevolking zo STOM is om achter Rutte en zijn haatcampagne aan te lopen.
   Oja, en Nederlandse militairen met natuurlijk hun amerikaanse vriendjes zijn zich alvast aan het warmlopen voor een ik krijg je wel actie in de Oekraïne. Inclusief F16 s. Hoe bedoel je Bilderberg Actie ; WO 3 NU !!

   2 likes
   • Roy schreef:

    Begrijp ik nu goed dat je de MSM alleen gelooft als het je uitkomt?

    2 likes
    • LoKi schreef:

     Roy ik zit nu steeds je reacties te lezen en moet wel concluderen dat u behoorlijk PRO- MSM bent, niet waar dan.
     Heeft u er soms connecties mee, alles wat alternatief is en vrije journalistiek kraakt u regelmatig af.
     Ga zelf eens zaken na of bent u daar te lui voor.

     0 likes
     • Roy schreef:

      Beste LoKi, blijkbaar leest u mijn reacties niet allemaal of niet goed anders had je geweten dat ik niet alles van de MSM geloof en al zeker niet alles van alternatieve media. Dit heb ik namenlijk al vaker in berichten aangegeven, uw opmerking is dus volkomen zinloos. Iets met aannames…

      In het artikel van Yellowstone kan je zien dat ik me er verder niet in meng als ik er niet genoeg over weet. Ik lees met veel plezier alle artikelen hier en reageer voornamenlijk als ik me erger aan een bepaald artikel gebaseerd op aannames of slechte onderzoeken..

      Ik durf met zekerheid te geven dat ik meer uitzoek wat betreft de onderwerpen waar ik op reageer dan menigeen hier. Ik kijk graag naar de bronnen waar andere het af laten hangen van aannames en vage verhalen.

      Wat dit onderwerp betreft valt er nog niet veel uit te zoeken, jij en ik waren er zo ver als ik weet niet bij en de berichtgeving is divers. En dan is het makklijk om je fantasie te laten gaan (wat bij jullie gebeurt) Wat wel bekend is, is dat tot nog toe alles wijst op een tragisch incident waar onbewust een passagiersvliegtuig uit de lucht is geschoten. De vraag die je jezelf vervolgens wel zou moeten stellen is waarom werken de separisten niet mee om alles vlekkeloos te laten verlopen?

      Hier schieten vervolgens de fantasie verhalen als paddestoelen uit de grond. De slachtoffers waren al dagen overleden. – Er zaten poppen in het vliegtuig – Dit was niet de MH17 maar de MH370 – Het was een doelbewuste aanslag op 100 (oh sorry, misschien toch 4 of 6) wetenschappers – Het is een False Flag om WOIII te ontketenen en berust op wat??? Op niets, aannames.. over zaken nagaan gesproken..

      9 likes
   • Remco schreef:

    Heb je hiervan een bron? Er zijn zoveel sites. Dank.

    2 likes
 • Nobel schreef:

  Wat is dit weer een onzinverhaal zeg, er zaten 6 mensen in dit vliegtuig die op weg waren naar die aids conferentie. Hoe komen ze nou aan het aantal van 100? Dit is weer een doorfluister verhaal, we beginnen met 6, de volgende maakt er 15 van, enz…. en nu zijn het er al 100?
  Stop nu eens met overal sensatie van te maken, houd je bij de feiten!

  41 likes
 • Van Dijk schreef:

  Volgens mij zijn er ernstige twijfels of HIV überhaupt bestaat.
  Dus een geneesmiddel tegen een fictieve ziekte?

  8 likes
  • eNdEmiOn schreef:

   Ja idd ik had wel verwacht dat meer mensen hier op de hoogte waren van de aids zwendel. Voor wie het nog niet gezien heeft.
   http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=BsT4GrimfLQ

   1 likes
   • Remco schreef:

    Aan jullie drieën zou ik de overweging mee willen geven even een account op het forum van http://www.hivnet.org aan te maken, wellicht dat er dan verantwoord een discussie kan plaatsvinden over jullie gedachtengang mbt HIV-AIDS. Nu blijft het een beetje in het luchtledige hangen en alleen een bommetje in de groep gooien zonder gefundeerde argumenten is natuurlijk vrij makkelijk. Helemaal als het jezelf niet betreft.

    6 likes
    • eNdEmiOn schreef:

     Die argumenten zie je terug in de docu dus waar je vandaan haalt dat er iets ongefundeerd zou zijn!?. Ik ben verder meer dan zat ze zelf tot in het oneindige constant te herhalen.

     0 likes
     • Remco schreef:

      Je moet eens weten waar ik moe van word… diep ingesleten tunnelvisie. Toch blijf ik bij mijn standpunt. Maak een accountje aan op het forum van http://www.hivnet.org en schrijf een essay waarom jij van mening bent dat dr. Duesberg het bij het juiste eind heeft, een ieder zijn pilletjes kan laten staan en vooral dat men daardoor beter wordt. Of haal ik je dan uit je comfort-zone? Dus als je ballen hebt zie ik je graag aan de andere kant daar waar deze discussie weldegelijk thuishoort, of jij er nu zat van bent of niet. Stop anders te roeptoeteren over gegevens die inmiddels bijna 30 jaar gedateerd zijn en niet verder gekomen is dan een verworpen hypothese, okay?!

      6 likes
    • eNdEmiOn schreef:

     Oh nu moet ik helemaal een essay gaan schrijven. Ja dag, ga jij dan mijn was doen en nog wat klusjes aangezien ‘t blijkbaar ok is om iemand werk op z’n schouders te leggen!

     Waarom je nu een specifiek persoon aan haalt? Ga liever weerleggen dat AIDS niet tig verschillende definities heeft, diagnose per land kan verschillen, dat er geen enkele test is die daadwerkelijk uitsluitsel kan bieden etc etc… (komt allemaal aan bod in de docu van hierboven).

     Je kunt me proberen te provoceren met al die beledigingen maar daarmee houd het voor mij verder direct op. M’n abbo hierop gaat dan ook nu uit.

     0 likes
     • Remco schreef:

      Onze AIDS-ontkenner is op zijn tenen getrapt, beledigd?! En leest ingezonden stukken kennelijk niet, gelet op de ongefundeerdheid van betoog. Dan is er ook geen basis dat je je verder met zo’n discussie bezighoud. Je zou op het aangereikte forum geen stand hebben gehouden met je waanbeelden, dus mag je blij zijn dat ik je die schaamte bespaar.

      3 likes
     • Remco schreef:

      Citaat: ‘ …Waarom je nu een specifiek persoon aan haalt?…’ als je aangeleverde artikel had gelezen, had je begrepen dat dr. Duesberg grondlegger is van de stroming van AIDS – ontkenners. De Ethicus die dit artikel schreef zat in die groep tot hij moest erkennen dat dr. Duesberg fout zat.

      Citaat: ‘… Ga liever weerleggen dat AIDS niet tig verschillende definities heeft … ‘ Je zegt het zelf AIDS heeft NIET tig definities. Er is 1 definitie zie ICD 10 afdeling 20 -24. De diagnose verschilt dan ook niet per land. Lees ook het verdrag van Durban.

      Tenslotte moet je me uitleggen over welke test je het hebt? PCV-test? En dat men in 1985, toen AIDS nog in de kinderschoenen stond, hiv nog niet zichtbaar konden maken, wil niet zeggen dat dat anno 2014 niet kan. Sterker nog, elke HIV geinfecteerde met of zonder AIDS, gaat minimaal 4 x per jaar naar het ziekenhuis om het bloed oa te laten onderzoeken op het aantal kopieën van het virus in het bloed (viral load). Letterlijk virussen tellen.

      Tenslotte, dr. Duesberg is een gefrustreerd wetenschapper die het met zijn koppigheid heeft verbruid bij zijn collega’s. Hij heeft alle kansen van de wereld gehad om zijn hypothesen te verdedigen. Maar… liet af weten. Nu probeerd hij, zeer verwerpelijk, zijn gelijk te halen onder het niet wetenschappelijk geschoolde publiek. Het heeft 130.000 zuid-Afrikaners onnodig het leven gekost.

      Zo, mijn antwoorden op jouw vragen. Krijg ik nu je essay?

      3 likes
  • Sunshine schreef:

   Niet zo raar toch? Neem ADHD, depressie, kanker.

   Als het maar verkoopt hè?

   7 likes
 • Tim schreef:

  Dit klopt gewoon voor geen meter. En het komt teveel mensen wel goed uit dat het vliegtuig is neergehaald. Het blijft raar! En ik doe niet mee aan de anti Rusland haat!!

  34 likes
 • S0M30N3 schreef:

  patent 56769, google it en er zullen voor de ernstige ziekten ook een cure zijn… conspiracy theory of niet, hou je eigen zoektocht maar op internet (nu het nog kan) en sommigen zelfs hier moeten wakker worden geschud..

  OFF TOPIC: als je achter Israël staat ben je behoorlijk gestoord, zoek maar foto’s op van de bombardementen op Palastina en zie hoe het werkelijk is, baby’s, kinderen dood verminkt en de mensen van Israël gaan zelfs juichen bij het vallen van een bom, mensen zijn ziek, te fucking ziek..

  11 likes
  • Roy schreef:

   http://www.avert.org/fake-aids-cures.htm

   http://www.thebody.com/Forums/AIDS/Meds/Q154827.html

   http://www.thebody.com/Forums/AIDS/Fatigue/Q202921.html

   Iedereen kan een patent aanvragen dat wil niet zeggen dat het “the Cure” is. Mocht dit een cure zijn die niet bekend mag worden zou dit patent in een wereld (zoals bepaalde mensen) deze hier zien niet eens terug te vinden zijn en was deze allang weggemaakt.

   Voor iemand die “echt” onderzoekt Vandattem vind ik toch dat je snel dingen aanneemt zonder er even in te duiken… Ignorance is bliss..

   6 likes
  • Tim schreef:

   Laten we het heel eventjes duidelijk maken dat van patent 56769 heel weinig informatie op het internet beschikbaar is.

   Zilver heeft een antibiotische werking, dat klopt maar het heeft ook een schadelijke werking op alle andere cellen in een menselijk lichaam. Zilver gaat ook heel erg langzaam uit je lichaam, dus je bouwt heel erg makkelijk een dodelijke dosis op.

   En zijn Ag-Ag3 atoom is mogelijk, maar alleen onder speciale omstandigheden. In een biologisch setting er een verschil in pH waardes, geladen deeltjes en moleculen die graag reageren met andere moleculen. Dus het is afwachten op echte data van deze persoon.

   Maar die zal je niet krijgen, want hij heeft zonder toestemming op 10 verschillende mensen getest met de Wasting Syndrome en Candidiasis in Honduras. Zo’n persoon is al niet te vertrouwen.

   3 likes
  • Vandattem schreef:

   Ik wist niet dat de vorderingen zó vergaand waren!

   Aanrader!

   1 likes
   • Remco schreef:

    Als je mij de bronnen van de wetenschappelijke onderzoeken inzake tetrazilver tetroxide kan geven… zal lang wachten zijn, die bestaan namelijk niet. Iedereen kan claimen wat ie wil, ook met patent 56769.

    2 likes
  • enkidoe schreef:

   En de arabieren juichen zeker nooit wanneer er een raket op Israel terecht komt. Al vanaf de oprixhting is de islam anti jood, chrustenen en ga zo maar door. Kijk maar naar de genocide en verdrijvingen welkw nu gaan de zijn op de kopten door islamiten.

   1 likes
   • Gertrude van Voorden schreef:

    Waar baseer je dat op. Mohammed had joodse voorouders, trouwde joodse vrouwen en had een joodse zoon. Jij refereert aan het deporteren van hen die keer op keer ontmaskerd werden hem te willen vermoorden. Ook de Koran is niet anti joods. Wel anti hypocrieten en leugenaars, van alle gezindten.

    0 likes
  • Nobel schreef:

   OFF TOPIC:
   Dus jij ben VOOR Hamas? dat is pas ziek. Deze terroristische organisatie schiet duizenden raketten op een dichtbevolkt gebied, met als enigste doel zoveel mogelijk burgerslachtoffers maken, en gebruikt zijn eigen burgers als menselijk schild.

   1 likes
 • Huisheks schreef:

  Net als de vorige “verdwenen ” vlucht van M.A. zaten er wetenschappers aan boord.
  Wat een ” toeval ” … Maar wat een mooi excuus om op deze manier de voorzet te geven voor een grote haatcampagne, wat op zijn beurt weer gevolgd moet worden door een frisse oorlog.
  De vraag moet niet zijn ; wie heeft dit op zijn geweten ?
  De vraag moet zijn ; WIE VERKOOPT DIE BENDE ?
  Volg de geldstromen……………….

  14 likes
 • GS88 schreef:

  Het is moeilijk om te geloven wat er precies aan de hand is, het liefst wil je gewoon dat er na wat er gebeurd is, alles ‘normaal’ verliep… maar dat is alles behalve het geval.

  Mediatruukjes als deze worden weer massaal uit de mouwen geschud: http://www.ad.nl/ad/nl/31544/Neergeschoten-Boeing-777/article/detail/3692339/2014/07/19/Journaliste-neemt-ontslag-Wil-geen-leugens-verspreiden-voor-Poetin.dhtml (ik geloof er geen reet van en het doet me eerder vermoeden dat het Westen weer eens iets te verschuilen heeft en daarom dit toneelstukje wéér opvoert).

  Verder is er nog meer nieuws wat dit hele gebeuren gewoon bizar maakt:
  http://www.ad.nl/ad/nl/31544/Neergeschoten-Boeing-777/article/detail/3692333/2014/07/19/Lichamen-vliegramp-met-vrachtwagens-weggehaald.dhtml (géén normale gang van zaken dit)
  http://www.ad.nl/ad/nl/31544/Neergeschoten-Boeing-777/article/detail/3692267/2014/07/19/Leider-rebellen-zwarte-dozen-niet-gevonden.dhtml (tegenstrijdig nieuws.. zijn die boxen nou wel of niet gevonden?)
  http://www.ad.nl/ad/nl/1013/Buitenland/article/detail/3691306/2014/07/17/Ooggetuigen-Straaljagers-gezien-voor-crash.dhtml (straaljagers vlak voor de crash)

  http://www.ad.nl/ad/nl/1012/Nederland/article/detail/3692157/2014/07/19/Zes-vermaarde-aidsbestrijders-omgekomen.dhtml (aansluitend op dit artikel dus: 6 aidsbestrijders omgekomen)

  En het vaagste van alles, dit: http://www.welingelichtekringen.nl/samenleving/339474/rebellenleider-beweert-dat-de-lichamen-uit-de-mh17-al-dagen-dood-waren.html

  Kortom, dit verhaal klopt van geen kant en er is meer aan de hand dan ‘zomaar een neergestort vlliegtuig’

  21 likes
 • Remco schreef:

  @ Van Dijk, neem je dat van die ‘fictieve ziekte’ even terug? Dan kan ik mijn medicijnen gewoon blijven doorslikken namelijk. Walchelijk dit soort comments te lezen op deze site.

  15 likes
 • Artist schreef:

  Ja, dit is jammer, want het is allemaal zo suggestief, terwijl er genoeg aantoonbare rare dingen zijn:
  1: Waarom werd er boven een oorlogsgebied gevlogen? Voor straaljagers maakt het niet uit hoe hoog iets vliegt. Er wordt beweerd dat al eerder vliegtuigen etc. zijn neergehaald. Een aantal andere landen vloog al niet over het gebied. Toch krijgt dit feit weinig aandacht en ligt de focus op het drama en vingertjes wijzen.
  2:De VS wist als eerste te melden dat deze uit de lucht was geschoten en melden meteen de vermoedelijke dader. De bron: de geheime inlichtingendienst. Dus verder bewijs is dan in de media blijkbaar niet nodig (Alsof de NSA zo te vertrouwen is…). Stel dat ze dat dus via die satellieten zouden hebben gezien, waarom is de gifgas aanval van Syrië nooit opgelost? Daar misten we hard bewijs.
  3: Hillary Clinton en VN-ambassadeur Samantha Power die al harde beschuldigingen uiten zonder het te kunnen onderbouwen met bewijs. Mevrouw Powers is onderdeel van de VN die roept een eerlijk onafhankelijk onderzoek te willen. Beetje tegenstrijdig. Nog erger is het feit dat ze de schuld bij Rusland willen leggen…Op basis van speculatie. Als ze Rusland verantwoordelijk willen stellen omdat zij ooit de wapens (zouden) hebben geleverd, waarom is de VS dan nooit op het matje geroepen voor alle wapens die zij hebben geleverd in oorlogen? Opeens is het bruikbaar om Rusland aan te pakken.
  4: Over RT: Het is volledig haar recht om als verslaggeefster te vertrekken, haar reden: In interviews werd de schuld bij Oekraïne neergelegd. Is ook voorbarig. Maar wat doet onze media: Ze is weg gegaan omdat ‘de verslaggeving van het kanaal over de vliegtuigcrash in Oekraïne niet strookt met de waarheid’. Dat suggereert onterecht veel meer. RT mag dan pro-russisch zijn, zij hadden vorige week nog wat interessante dingen bv. over Snowden terwijl onze media dat niet interessant genoeg vond om te melden.
  5: Het plunderen: Dit zet aan tot woede, wat leidt tot politieke druk en een goed excuus om ingrijpende maatregelen te kunnen nemen met steun van het volk. Het bewijs? Van horen zeggen. Wel kunnen mensen op internet schokkende beelden zien van hoe de aangeslagen bevolking en brandweer de brandjes blust, lijken vervoeren naar een andere plek ( het is daar 35 graden – sommige lijken liggen in hun tuinen- zie de beelden, dan snap je hoe erg). Kiev suggereert dat het bewijs verduistering is en de media meldt dat. Vervolgens komt er een waarschuwing dat mogelijk bankpassen misbruikt kunnen worden (?)… Best apart ook dat CNN dit ‘plunder-nieuws’ al de dag van de tragedie melde en het bij ons gisteren opeens nieuws was.
  6: En dit dan https://www.youtube.com/watch?v=28MrASx-RiM

  Je kunt uren speculeren over het hoe en wat, wij zijn er niet bij om een goed oordeel te vellen, maar punt 1 blijft toch het meest opmerkelijk.

  12 likes
 • René (El) Vos schreef:

  Ik vind dit net even een brug te ver.
  Je kunt overal wel conspiracy roepen.
  En er zullen altijd vreemde feiten zijn ,bij elke ramp of ongeluk. Maar je kan net zo lang zoeken om het in die hoek te drukken.
  Vind het een voorbarige conclusie,en enigzins ongepast.but that’s just me.

  9 likes
 • roger schreef:

  dit verhaal is snel en makkelijk te ontkrachten:

  1) de passagierslijst staat online en als je ff de tijd neemt om te googlen kom je bij lange na niet 100 mensen in de wetenschap werken! laat staan in de AIDS wereld

  2) Ik ben zelf ook wetenschapper, en reis net als veel andere wetenschappers de wereld over. De kans dat aanboord van een random vlucht een weterschapper zit er zeer groot. Dus kans is groot dat als er een vliegtuig neerstort …. vul maar in..

  neemt niet weg dat ik de uitleg van de westerse media totaal niet slik als zoete koek.

  9 likes
  • Roy schreef:

   Ik ben wel benieuwd naar jouw mening als wetenschapper. Zou het logisch zijn dat bij een superbelangrijke doorbraak alle belangrijke informatie en sleutelfiguren bij elkaar in het vliegtuig zouden zitten en dat hun informatie nergens anders is veilig gesteld. Volgens Vandattem is het nogal naief om zo te denken.

   3 likes
 • sandra schreef:

  Zou het kunnen dat ide illuutjes zelf een knopje in handen hadden van beide toestellen om een bom te laten ontploffen? Kan toch geen toeval zijn beide malaysia toestellen? Daarna Rusland de schuld geven om een oorlog tegen ze te kunnen beginnen, terwijl ze Rusland opgebouwt hebben tot een meer stabiel land wat nog minder communistisch is als Europa?

  7 likes
  • Huisheks schreef:

   We vroegen ons na de “verdwijning” toch al steeds af, wat de volgende actie zou zijn ? Nou ,zie hier het resultaat. Goh, en niemand weet iets…. hoe kan dat nou, zo’n afwijkende koers… Foutje van de boordcomputer soms ? Ik kan mij niet voorstellen dat een piloot zegt ; laat ik nu eens door een oorlogsgebied gaan vliegen. En laat ik nu eens kijken of ik uit de lucht geschoten kan worden, want ik ben levensmoe.

   2 likes
 • Vandattem schreef:

  Ik doe je nu een niet al te opzienbarende voorspelling dat ze juist diegenen die de lichamen geborgen hebben om zeep gaan helpen als ze kunnen.

  1 likes
  • Huisheks schreef:

   Sterker nog, de familie en vrienden worden gesommeerd hun mond te houden tegen alles en iedereen. Je reinste censuur.

   3 likes
   • Vandattem schreef:

    Er is (ongeverifieerd natuurlijk) op de 17e al een vakantieganger opgehangen door Oekraïense soldaten, toen hij niet direct naar het opgedragen verzamelpunt ging en meldde dat hij geen bewoner was.

    0 likes
    • Roy schreef:

     Apart hoor, dat jullie dat dan weer allemaal wel geloven.. Ik lees het allemaal met verbazing. Maar ik ben wel geïntrigeerd, vindt het heel bijzonder om de gedachtengang van mensen te volgen, hoe vreemd deze ook is.

     6 likes
 • redice schreef:

  inderdaad raar dat dit toevallig kort na de bilderbergers-conferentie gebeurd. zijn de plannen daar gesmeed? waarom is die conferentie trouwens top secret?? de bevolking heeft het recht te weten wat daar besproken word

  8 likes
 • Alf schreef:

  Over50 jaar weten we het hoe het ging, kan ik nu al zeggen wie er achte zit.
  De Yankees, weer een afleidings maatregel van wat wij niet mogen weten!!!!!

  7 likes
 • Kevin schreef:

  Ja hoor, er moet maar iets gebeuren in de wereld en de complottheorieën zijn geboren.
  En dan, als er een geneesmiddel tegen AIDS aan boord zou zijn ? Er zal wel ergens ter veiligheid een “kopie” bewaard zijn van dat geneesmiddel zeker ? Altijd die nonsensverhalen. Er is toch duidelijkheid ? Ze hebben zich vergist, ‘t was een burgervliegtuig.

  7 likes
 • Robin schreef:

  Het lijkt erop dat de topwetenschappers een abonnement hebben om te vliegen met Malaysian Airlines.

  3 likes
  • Johan schreef:

   Als “wetenschapper” zou ik mijzelf nog wel een keer bedenken voordat ik met al mijn “knowhow” op een vlucht van MA zou stappen zeker met vlucht MH370 in het achterhoofd.
   Daar zaten toch ook top wetenschappers in, op gebied van computerchips, en ik als top wetenschapper op gebied van een ziekte die goudgeld opbrengt in handen van de Pharma reuzen.
   Tja, dat zet mij toch wel aan het denken hoor, opeens top mensen die het slachtoffer worden van allerlei dubieuze zaken en ongelukken.
   Vroeger kreeg je een auto ongeluk als je te dichtbij een oplossing kwam en was er vaak maar 1 het slachtoffer.
   Maar afgezien van dit al hebben wij het hier over levende wezens die totaal onschuldig zijn weggerukt uit hun omgeving, gezin en familie.
   Laten wij hun in eren herdenken en de nabestaande een steunbetuiging geven ook op deze site.

   3 likes
 • Solar schreef:

  Ziek zoals de zogenaamde “lichtwerkers” hier dit drama gebruiken om hun zieke fantasietjes op los te laten. Eigenlijk niet te bevatten hoe ze lopen te kronkelen om dit drama in hun favoriete complot te kunnen inpassen.

  Laten we eerst maar eens stilstaan bij de slachtoffers en hun nabestaanden! Maar ik ben bang dat zoiets teveel gevraagd is voor de complotters van deze wereld…

  6 likes
 • Wesley schreef:

  Onzintheorie natuurlijk. Het enige wat je hoeft te gebruiken om deze theorie onderuit te halen is je gezond boeren verstand.

  Want ga maar na. Stel dat een van deze wetenschappers (er zaten niet 100 gerenommeerde wetenschappers aan boord, maar dat terzijde) inderdaad een medicijn zou hebben ontwikkeld. Daar is dan jaaaaaaren aan anderzoek aan vooraf gegaan. Zou die meneer of mevrouw dan zijn formule op een kladblaadje schrijven en dit in zijn kontzak naar de andere kant van de wereld vervoeren? Ja, misschien zou hij dat doen. Zou dat blaadje dan het enige exemplaar zijn? Nee natuurlijk niet. Iedereen gebruikt tegenwoordig een PC, en iedereen die dat professioneel doet back upt ook zijn bestanden.

  Een vliegtuig neerhalen zal dus niet het gewenste resultaat opleveren als je wilt dat het medicijn voor altijd verloren zal gaan. Geen enkel figuur zou dus een vliegtuig neerschieten met de verwachting dat hij daarmee een medicijn blijvend van de markt zal houden.

  Pure stemmingmakerij met op niets dan aannames gebaseerde nonsens.

  6 likes
 • Vandattem schreef:

  Volgens een inwoner van het dorpje Hrabove : ’vuurde de straaljager een paar raketten af, die ergens in de lucht explodeerden. Daarna kwamen er brokstukken op ons af.’

  0 likes
  • Wesley schreef:

   Het feit dat deze meneer in een door seperatisten gecontroleerd gebied woont geeft aan dat deze meneer sympathie heeft voor de seperatisten en dus ook voor Rusland, daar willen ze immers bij horen.

   Dat gezegd hebbende is die meneer dus alles behalve neutraal. Met andere woorden: hij zal de seperatisten verdedigen om de simpele reden dat hij daarbij hoort of op zijn minst sympathie heeft. Hij heeft er dus een direct belang bij om de schuld in de schoenen van de Oekraïense regering te schuiven.

   4 likes
   • Vandattem schreef:

    Het kan iemand zijn die weigert te vluchten.

    0 likes
    • Wesley schreef:

     Dat kan inderdaad. We hebben alleen geen enkele aanwijzing dat dat ook inderdaad zo is en dus ook geen reden om ervan uit te gaan dat het zo is. In dat geval ga je dus uit van het meest waarschijnlijke scenario tot je sterke aanwijzingen hebt die een andere richting uitwijzen. En het meest waarschijnlijke scenario is dat deze meneer seperatist of sympathisant is.

     1 likes
   • enkidoe schreef:

    Dus in WO2 hadden 10 miljoen Nederlanders sympathie voor de Nazi’s aangezien er ongeveer 10 miljoen mensen tijdens de bezetting in Nederland woonden?

    0 likes
    • Wesley schreef:

     Appels met peren vergelijking. De nazi’s kwamen ongevraagd naar binnen. Oost Oekraïne wordt bezet door Oekraïners die niet meer bij Oekraïne willen horen, niet door ongewenste indringers.

     1 likes
 • Remco schreef:

  Dus je plaatst voor het eerst een reactie en er volgt censuur! Typisch hoor!

  2 likes
  • Wesley schreef:

   Dat is nooit anders geweest hier. Onwelgevallige meningen gewoon niet doorlaten en dan klagen dat de mainstream media censuur toepast omdat ze niet iedere charlatan of zelfverklaard channeler of medium een podium bieden.

   3 likes
 • Vandattem schreef:

  Onpasselijk wordt ik van het NOS Jounaal.
  OMDAT WIJ NIET KWAMEN OPDAGEN hebben Russische separatisten de lichamen geborgen in koelwagons.
  Ze geven alle toestemmingen aan de OVSE en nóg zegt die correspondent ter plaatse dat de Russische separatisten de regie in handen houden en alles willen bepalen.

  Waarom kwamen wij niet opdagen? Het is schandelijk.
  Je kan er zeker in 2 uur zijn. Het heeft 2 dagen geduurd.
  Zo belangrijk was het om er snel heen te gaan.
  Een aanfluiting en de wereld lacht ons uit voor gebrek aan daadkracht!
  Als die separatisten naar ons hadden geluisterd lagen die lichamen nog verder te vergaan.

  2 likes
  • Vandattem schreef:

   Als zij het gebied niet hadden bewaakt, had íedereen bij de lichamen gekunt en bij de ZWARTE DOZEN.

   Applaus voor de Russen. Zij tonen tenminste respect voor de slachtoffers en nabestaanden.
   Wíj laten ze rotten in het veld.

   Mooi gedaan Rutte!

   3 likes
  • Gertrude van Voorden schreef:

   Wat is Oekraine? Oost Oekraine wordt niet bezet maar zijn de oorspronkelijke bewoners die Rusland niet willen verguizen en die steeds door west Ukraine aangevallen worden, inclusief oorlogsmisdaden tegen zich gepleegd zien. Als je je wilt afvragen hoe dat werkt google dan eens de terrorist Menachem Begin tijdens WW II. Heb je eigenlijk de originele beelden van die revolutie gezien, ik bedoel niet de gemanipuleerde door de westerse media.

   0 likes
 • whatever schreef:

  Er zitten hier teveel mensen in hun comfort-zone hier. Wat ik van hun moet geloven is dat de lijken van het vermiste vliegtuig aan deze vlucht aan boord waren. Dan vraag ik me tog af waarom ik bij bekende van mij op hun facebook lees dat er weer bekende van hun zijn omgekomen tijdens deze ramp. Je tv uithouden en terug komen op deze site met je eigen zogenaamde naam en vervolgens in de doemdenk theorie blijven met al je “bekende” kunnen blijven gissen en overal een complot theorie kunnen hebben over alles. nee ik hou me tv gewoon aan. Ik weet best dat we ook alleen te zien/horen krijgen met wat we mogen weten, maar gelukkig zenden ze wel dit uit.

  4 likes
  • Ruud schreef:

   911 , Irak en Syrië is al geen theorie meer !!

   1 likes
   • whatever schreef:

    Klopt, ik heb ook niks anders beweerd. Het valt me alleen op dat er aardig wat mensen in hun comfort-zone zitten te brabbelen en daarbij de mainstream media links laten liggen. Het is niet erg, ik vertrouw ze ook niet, maar (naar mijn mening) als je teveel in die comfort-zone blijft hangen en daarbij alles links laat liggen, geeft dat tog wel de kans voor de regering/banken om alles te kunnen doen en laten. Als we geen aandacht besteden aan de reguliere media, dan hebben ze eigenlijk in feite met wat ze willen; geen oog voor hun leugens. Maar daar laat ik een ieder vrij in 🙂

    0 likes
  • Gertrude van Voorden schreef:

   Google False Flags en stel jezelf op de hoogte van hoeveel dat er geweest zijn door de geschiedenis heen.

   0 likes
 • Roy schreef:

  Wat zei je zelf ook alweer, een terugblik (even een spannend muziekje)

  “Je vergeet dat het artikel een verslaggeving is van wat 1 der betrokken partijen zegt? ”

  en nu even kijken naar oorspronkelijke bron van dat bericht

  “Ooggetuigen meldden dat er gevechtsvliegtuigen in de lucht te zien waren, voordat het vliegtuig van Malaysia Airlines verongelukte. “Dat schreef het Russische persbureau RIA Novosti donderdag.”

  Iets met, met twee maten meten.

  2 likes
  • Vandattem schreef:

   Het is een ooggetuigenverslag. That’s all.

   Ik meet niet met 2 maten, dat schuiven jij en al je facebook-vrienden mij in de schoenen.

   Weet je dat dat een conspiracy-theorie is, Roy?

   Jij wil zó graag dat de meest voor de hand liggende (door mainstream media GESUGGEREERDE) oplossing voor waar wordt aangenomen.

   Je bent erg gevoelig voor suggestie uit autoritaire kanalen, Roy.

   Braaf.

   0 likes
   • Roy schreef:

    Het is een ooggetuige verslag volgens het Russische persbureau, maar gelukkig is het dan meteen anders. Echt ik val van verbazing in verbazing hoe je je overal uit probeert te lullen :).. geweldig dit.

    3 likes
 • IIS schreef:

  De Twin Towers zijn om verschillende redenen neergehaald, dus is het goed mogelijk dat dit vliegtuig om meerdere redenen is neergehaald. Neergehaald = gecontroleerd vernietigd door westerse nazi’s.

  4 likes
 • Ruud schreef:

  We trappen er bij de VS weer in.
  Net al bij 911 en Irak.

  Waarom dat blinde vertrouwen in de VS?
  Zij hebben oorlog nodig om hun fabrieken en economie draaiende te houden.

  Gr.

  4 likes
 • Vandattem schreef:

  In tegenstelling tot wat ik eerder meldde, was het betreffende luchtruim wel degelijkdoor FAA verboden gebied.

  Iemand die op het betreffende moment in de luchtverkeersleidingtoren in Oekraïne aanwezig was heeft de straaljagers ook gemeld.

  De piloot van MH17 heeft volgens deze persoon orders gekregen te dalen naar 32000 Voet, terwijl hij terugmeldde dat hij op 35000 Voet wilde blijven.

  Ooggetuigenverslag.

  0 likes
 • Vandattem schreef:

  Men probeert het op een toevallige fout te laten lijken met als grote dreiging betrokkenheid in die oorlog, zodat we de groep die hier het meeste baat bij heeft niet verdenken.

  Als we dan ook nog betrokken raken bij die oorlog hebben ze 2 vliegen in 1 klap geslagen.

  3 likes
 • Kalki schreef:

  Als aids niet genezen wordt, dan past dat goed in het probleem van overbevolking van de elite en die daarom genocide-beleid willen.

  3 likes
 • Marc schreef:

  Exact volgens plan, zeg je…en misschien is dat wel zo en misschien ook niet. Het is mogelijk dat dit toestel door een stel, vermoedelijk, dronken soldaten is neergeschoten omdat zij zich vergisten in het doel. Het zou een van de mogelijke verklaringen kunnen zijn.

  Maar het feit dat dit binnen enkele maanden na het verdwijnen van een identiek vliegtuig van dezelfde luchtvaartmaatschappij gebeurt zet mijn radar en die van velen op de “alert” stand. Zeker omdat die verdwijning door veel mysterie is omgeven en nog vast verankerd is in ons collectieve bewustzijn.

  De wereld is veranderd na de gebeurtenissen van 11 september 2001 en velen van ons hebben door dat het mogelijk is dat er een invloedrijke groep mensen bestaat die, achter de schermen, bepaalt waar de poppetjes staan en wat zij zullen doen. Het geval New York 2001 leert ons dat die gebeurtenis vele veranderingen op het gebied van veiligheid en inperking van privacy internationaal mogelijk heeft gemaakt. Bovendien was het een directe aanleiding om Afghanistan en later Irak binnen te vallen.

  Het tragische ongeluk van MH 17 is afschuwelijk voor de slachtoffers en voor hun nabestaanden, dat is bij een groot ongeval natuurlijk vaak zo. Maar een vliegtuig dat neerstort in een oorlogsgebied kan een enorme disproportioneel grote diplomatieke rel veroorzaken en je ziet dat de spanningen momenteel hoog oplopen, de koude oorlog komt weer naar voren, de situatie in Israël escaleert. Misschien is dat laatste op geen enkele wijze gerelateerd aan de situatie in de Oekraïne, toch draagt dit bij aan een groeiend gevoel van onveiligheid en dus om de roep op bescherming. We krijgen beelden gepresenteerd die ons emotioneel raken, maar we hebben niet de mogelijkheid om iets te verifiëren.

  Met andere woorden, als alles exact volgens plan verloopt zoals jij zegt dan hebben we weer te maken met een Problem-Reaction-Solution tactiek, zoals Icke dat noemt.

  3 likes
 • marcelleke schreef:

  Als ik bedenk dat ikzelf, amateurke, met mijn computerke voor me, op het programma “Flight Radar”, om zo te zeggen ELK BURGERVLIEGTUIG kan waarnemen – foto, model, snelheid, hoogte, traject, enzovoort – is het onmogelijk dat die militaire barbaren niet zouden weten wat ze aan het doen zijn !!! DAAR MOET MééR ACHTER ZITTEN !!!

  2 likes
  • enkidoe schreef:

   daar staat volgens mij geen militaire vliegtuigen op. De rebellen waren ind e veronderstelling dat het een militair vliegtuig was, indien het vliegtuig neergeschoten is door de rebellen uiteraard.

   1 likes
 • Vandattem schreef:

  Forensische audio-experts hebben aangetoont dat de explosie-video niet uit 1 geheel bestaat, maar dat deze in elkaar is gezet.

  Bovendien was tot gisteren na te gaan dat de “originele” video op de 16e is gecreëerd.

  Die info is nu verdwenen.

  1 likes
 • Vandattem schreef:

  Christine Lagarde (IMF) heeft van tevoren cryptisch de datum van gebeurtenis al geduid.

  1 likes
  • Seg schreef:

   O ja? Waarom heeft niemand het dan letterlijk voorspeld en vooraf gewaarschuwd? Het is zo makkelijk om een rits aan cijfers uit de kast te trekken achteraf, daar heeft niemand iets aan, je kunt ze optellen, delen, net wat je wilt dat de uitkomst is, om een ongefundeerde mening kracht bij te zetten

   2 likes
 • Vandattem schreef:

  In april werd al gewaarschuwd het luchtruim boven Oekraïne te mijden.
  Het gedeelte waar MH17 vloog was niet inbegrepen.

  Je zou toch denken dat een vliegmaatschappij geen enkel risico neemt en de FAA-waarschuwing vergroot met een eigen veiligeidsmarge van een paar honderd kilometer.

  2 likes
 • Emile schreef:

  Ik moet zeggen dat ik de opmerking van lijken zonder bloed nogal vreemd vind, ik weet natuurlijk niet veel over hoe een lichaam reageert en wat er precies gebeurt als je van grote hoogte naar beneden valt maar niet alleen die commandant heeft het gezegd, ik zag gisteren een stukje van bewoners waarbij bij één vrouw er een lijk dwars door haar dak heen kwam en lande beneden in de woning met allemaal rommel over zich heen, haar zoon vertelde dat er een man door het dak kwam en in eerste instantie zag ze niks onder de rommel maar toen zag ze een lijk waarbij een been miste en de rest van de ledematen waren nogal gebroken maar geen drupje bloed te zien, evenzo vertelde een andere man dat er één in z’n tuin viel en het viel deze man direct op dat er helemaal geen bloed te zien was, alsof het lijk het niet meer had.
  Wat de man zei is dat het vliegtuig een vleugel mistte waardoor ie draaiend naar beneden kwam, vanuit het gat waar de vleugel zat zullen her en der mensen eruit zijn gezogen, maar komt er dan helemaal geen bloed vrij als je dwars door een dak valt en ongetwijfeld fragmenten in je lichaam moet hebben en dat moet toch bloeden ofzo, hoeveel liter heeft een mens aan bloed ?

  2 likes
 • Bataaf schreef:

  Vlucht MH17 ‘false flag’ onthullende bewijzen?

  http://www.infowars.com/malaysian-flight-false-flag-evidence-revealed/

  2 likes
 • Vandattem schreef:

  Het leger is samen met het Amerikaanse leger onderweg naar de crash site.

  Nu, dagen later komen ze ineens met het leger.

  Gefeliciteerd, dit gaat uit de hand lopen.

  Samen met USA!
  Can you believe that incompetent shit!

  0 likes
 • whatever schreef:

  Houd de tv maar aan.. je hoeft buiten niet meer bang te zijn voor de grote boze wolf genaamd amerika, hij is al bij je binnen.

  1 likes
 • Robina schreef:

  Wat mij tot na/overdenken stemt is ; Wie/wat heeft het er het meeste belang bij – om deze ramp op zijn geweten te willen hebben ?!

  1 likes
 • Kalki schreef:

  En nu zou er een God bestaan, waarom laat God het dan zover komen met vlucht MH17?

  0 likes
 • Vandattem schreef:

  Malaysian Airlines is eigendom van het Bilderberg concern.

  George Soros is eigenaar.

  0 likes
 • Vandattem schreef:

  Samenvatting van de leugens met bewijs:

  http://www.youtube.com/watch?v=YFlGLqiDogA&feature=em-share_video_user&html5=1

  Het (Bilderberg) Journaal waarschuwd al dat je niets van internet moet geloven, want het is allemaal conspiracy.

  0 likes
 • Doos schreef:

  Er is nog steeds geen concreet bewijs.
  Allemaal aannames.
  De VS staat bekent om het vervalsen van bewijzen.

  0 likes
 • Jorn Jakob Albert Boor schreef:

  mensen hebben world trade gebouw 7 toch ook als demolition naar beneden zien komen? een ieder die het anno 2019 toch nog bij gezond verstand heeft, snapt inmiddels toch dat niets meer weg te denken valt wanneer de ”love of money, is the root of all evils” zijn macabere plannetjes uitvoert??

  Ronald Bernard interviews
  http://www.fourwinds10.com/journals/html/J040.html
  Zion Protocollen
  en ga zo maar door en door

  O ja… by the way

  HIV en AIDS zijn al effectief in de praktijk succesvol behandeld en de behandelend Arts is door zijn eigen oud collega’s om rap terug te komen uit Africa, aangezien het ontoelaatbaarwas dat hij zich in die positie begaf van gevaar dat hij geelimineerd zou worden als het uit zou komen…

  Dus hier heb je het al….

  Ach ja .. iedereen heeft een zielscontract, dus wie ben ik om nog zelfs maar het idee te hebben dat ik iets positiefs bijdraag met ”the truth shall set you free”

  Een Naïeve ziel met een verscheurd zielscontract groet u hierbij en het beste!!

  0 likes
 • x

  Check Also

  russen

  ‘Ruslandkenner’ waarschuwt dat de Russen komen: ‘Ze zijn duivels slim’

  Poetin probeert de Nederlandse politiek te beïnvloeden, ...

  lange frans

  Schokkende nieuwe podcast Lange Frans over pedo-elite in Nederland: ‘Het is nu klaar’

  “Is het zo dat allerlei wereldleiders en ...

  >