Wetenschap

Had vlucht MH17 een geneesmiddel voor aids aan boord?

Help anderen door dit artikel met je vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Aan boord van vlucht MH17 van Malaysia Airlines zaten ongeveer 100 gerenommeerde wetenschappers die zich bezighielden met de genezing van aids. De onderzoekers, onder wie de Nederlander Joep Lange, waren op weg naar de Internationale Aids Conferentie in de Australische stad Melbourne toen de Boeing 777 werd neergeschoten.

Volgens berichten waren er nog minstens 100 andere deelnemers aan de aidsconferentie aan boord van het vliegtuig. Lange was oud-voorzitter van de International Aids Society (IAS) en werkte aan de universiteit van Amsterdam. Hij was betrokken bij het hiv-onderzoek sinds het virus in de jaren tachtig voor het eerst opdook.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

“Wat als de genezing van aids zich aan boord van vlucht MH17 bevond?” vraagt de Canadese aids-onderzoeker Trevor Stratton zich af. “Er zaten enkele zeer prominente onderzoekers tussen die dit al heel lang doen. Mensen spreken van de genezing en het einde van aids. Je kunt je alleen maar afvragen wat voor een expertise zich in dat vliegtuig bevond.”

Professor Richard Boyd, directeur van de Monash Immunology and Stem Cell Laboratories (MISCL) in Australië zegt dat er ‘enkele serieuze leiders op dit gebied’ aan boord waren. “Dit zal wereldwijd gevolgen hebben omdat het altijd een impact heeft als je een leider in een sector verliest,” zei Boyd. “Die kennis is onvervangbaar.”

Michel Sidibé van het VN-bureau UNAIDS betuigde zijn medeleven aan de nabestaanden van de slachtoffers, van wie er volgens hem ‘veel’ onderweg waren naar de conferentie in Melbourne.

[Knack]

4.4 8 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit waardevol?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

117 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Van Dijk
Van Dijk
9 jaren geleden

Volgens mij zijn er ernstige twijfels of HIV überhaupt bestaat.
Dus een geneesmiddel tegen een fictieve ziekte?

Wim
Wim
9 jaren geleden

Ze(degenen die aan de touwtjes trekken) weten precies welke vlucht ze moeten neerhalen of kapen.
Ze weten alles van ons.
De kans zat er in, dat er minder geld verdiend zou gaan worden en dat kunnen ze niet hebben.
Bovendien was dit een kans om te laten suggereren, dat Rusland de boosdoener is en de kans op een conflict vergroot wordt. Dat levert wederom veel extra geld op, want beide kanten hebben dan wapens nodig.
Het is echt zielig deze vertoning en zo doorzichtig.
Zelfs Rutte doet mee aan deze poppenkast, terwijl hij laatst nog instructies meegekregen heeft op de Bilderberg conferentie. Hij lijkt de onschuld zelve en gooit nog wat olie op het vuur in de verdachtmaking richting Rusland.
Maar…. het tij zal keren.

Nobel
Nobel
9 jaren geleden

Wat is dit weer een onzinverhaal zeg, er zaten 6 mensen in dit vliegtuig die op weg waren naar die aids conferentie. Hoe komen ze nou aan het aantal van 100? Dit is weer een doorfluister verhaal, we beginnen met 6, de volgende maakt er 15 van, enz…. en nu zijn het er al 100?
Stop nu eens met overal sensatie van te maken, houd je bij de feiten!

Huisheks
Huisheks
9 jaren geleden

Net als de vorige “verdwenen ” vlucht van M.A. zaten er wetenschappers aan boord.
Wat een ” toeval ” … Maar wat een mooi excuus om op deze manier de voorzet te geven voor een grote haatcampagne, wat op zijn beurt weer gevolgd moet worden door een frisse oorlog.
De vraag moet niet zijn ; wie heeft dit op zijn geweten ?
De vraag moet zijn ; WIE VERKOOPT DIE BENDE ?
Volg de geldstromen……………….

Back to top button
117
0
We lezen graag je reactie!x