Homepagina » Chemtrails » County in Californië stelt onderzoek in naar chemtrails
County in Californië stelt onderzoek in naar chemtrails

County in Californië stelt onderzoek in naar chemtrails

Het bestuur van Shastha County in de Amerikaanse staat Californië heeft unaniem voor een onderzoek naar chemtrails gestemd. Volgens sommigen gebruikt de overheid vliegtuigen om chemicaliën in de atmosfeer te sproeien. Mensen zijn bezorgd over de mogelijke gevolgen hiervan voor de volksgezondheid.

Het countybestuur had een bijeenkomst belegd om het onderwerp te bespreken. Zo’n 300 aanwezigen spraken bijna vier uur lang over het idee dat de overheid het weer manipuleert door middel van stoffen die door vliegtuigen in de lucht worden gesproeid.

Dane Wigington gaf een presentatie over chemtrails. “Het gevaar van besmetting heeft gevolgen voor de volksgezondheid,” citeerde KRCR-TV hem. “Wij zijn van mening dat er openheid van zaken moet komen. Dat is alles wat we vragen. Openheid van zaken over besmetting met zware metalen.”

“Mensen die de chemicaliën in de vliegtuigen laden dragen beschermingspakken,” zei één van de aanwezigen. “Als dit niet schadelijk is, waarom dragen ze dan van die pakken?”

“We zijn misleid door het militair industrieel-complex,” zei Alan Buckman, een oud-meteoroloog. Een ander persoon zei dat de brandweer er vanwege de aluminiumdeeltjes in chemtrails niet in slaagt om bosbranden tijdig te blussen.

Het countybestuur besloot na de bijeenkomst informatie op te sturen naar de Amerikaanse milieubeschermingsdienst EPA en verschillende beleidsmakers. Er wordt ook gekeken of een lokaal nationaal park toegang kan krijgen tot apparatuur om nanodeeltjes in de omgeving te meten.

“Ze hebben ons veel informatie gegeven en het is in mijn ogen belangrijk om hier openlijk over te discussiëren,” zei voorzitter Pam Giacomoni over de groep die tijdens de bijeenkomst had gesproken. “Hoewel het wordt gezien als een samenzweringstheorie, is het van belang hierover te praten.”

[The Blaze Beeld: Clay Duda]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Roy schreef:

  Ik hoop dat het een onafhankelijk onderzoek met echte deskundigen wordt en niet een onderzoek onder leiding van Dane Wigington. Ik vraag me ook af hoe er gereageerd wordt als blijkt dat er niets aan de hand is, mocht er daadwerkelijk een onafhankelijk onderzoek volgen tenminste.

  4 likes
  • Henk001 schreef:

   “Ik vraag me ook af hoe er gereageerd wordt als blijkt dat er niets aan de hand is, mocht er daadwerkelijk een onafhankelijk onderzoek volgen…”
   Dan vrees ik dat ze die uitslag niet geloven, dat de onderzoekers “in het complot zitten” e.d. Voor veel mensen staat het immers al vast dat er wel wordt gestrooid, die vallen niet zomaar van hun geloof af.

   11 likes
  • Jan schreef:

   Dan zal het onderzoek wel als onderdeel van het complot worden verklaard.

   7 likes
 • huisheks schreef:

  Zou ook wat zijn voor Nederland. Maar ik vrees dat er hier diverse suggesties weer in de onderste lade van een ambtenaren burootje belanden.
  Bovendien zijn er zoveel top ambtenaren die er belang bij hebben dat dit doorgaat, dat de kans van slagen heel klein, zeg , nihi zal zijn.

  5 likes
  • Buddy schreef:

   Eerst even afwachten hoe dit afloopt in Californië, mocht dit eindelijk tot resultaten leiden staan we veel sterker en kunnen we hier ook de bewijzen op tafel gooien, het moet er toch een keer van komen, ben allang blij dat ze in Californië nu eindelijk doorpakken…. nu maar duimen….

   10 likes
  • enkidoe schreef:

   Dat wat doorgaat? De zogenaamd chemtrails waar geen serieus bewijs voor is?

   2 likes
  • marietje schreef:

   We kunnen genoeg bewijzen verzamelen massaal bloed testen aflaten nemen naar zware metalen zoals barium , aluminium en strothium mensen die weten hoe ze met een barrometer moeten werken en zo uit kunnen zoeken welke dagen ideaal zijn voor de werking van deze sporen met welke temperaturen hebben we te maken met een contrail of chemtrail….
   Als we dit massaal aanpakken met elkaar en zorgen voor waterdichte bewijzen zodat de hogere hand niets meer kan verbergen…..

   0 likes
 • Ronny van spaandonk schreef:

  Ik ben er mee eens!! Deze corrupte mensen die dit doen moeten er voor boeten . Ik probeer dit maar wordt op alle fronten tegen gewerkt . Het lijkt er zelfs op dat niemand mij steunt. Hoe kan dit. Ik heb het beste voor met iedereen. Ben ik echt een gevaar voor deze maatschappij als je mistanden aan de kaak wilt stellen capricorn

  2 likes
  • El Stavio schreef:

   @Ronny van spaandonk: dit lijkt me een “normale” respons van de mensen.Ik heb ook al via mail,facebook enz..proberen de mensen laten in te zien wat er rondom en boven ons gebeurt,echter de respons is zeer miniem,of zelfs helemaal NIKS.Ik vraag me dan ook af of de mensen al dan niet bewust in een soort van”cocon” leven en dit niet WILLEN zien.Ik het het opgegeven inmiddels,dat “waarschuwen”,er komt toch geen reactie.Moet ieder voor zich uitmaken natuurlijk.Ik heb geprobeerd.

   1 likes
   • enkidoe schreef:

    Misschien is het omgekeerd, misschien zie jij dingen die er niet zijn. ik weet het niet hoor maar ik wil ook niet als een op hol geslagen dier de kudde achterna hollen terwijl er niets aan de hand is(de aap en het banaan verhaal).

    2 likes
    • El Stavio schreef:

     @ enkidoe: dat is ook een mogelijkheid natuurlijk.Staalhard alles ontkennen en niet willen zien.Het is eigenlijk net omgekeerd van wat je zegt.De grote “kudde” zijn diegenen die er niet in geloven,terwijl er een minderheid is die zich de moeite getroost om deftig opzoekwerk te doen en dan hun bevindingen te publiceren.Maar enfin,eenieder staat vrij te geloven in wat hij/zij wilt.Ik ga hiervoor dan ook niemand scheef bekijken.

     0 likes
 • leon*** schreef:

  er is maar 1 methode om de waarheid boven tafel te krijgen……………………….

  3 likes
 • Pieter schreef:

  Geachte Lotgenoten,

  Langzaam, maar wel zeker gaan we inzien dat wij (aardbewoners) het leven lijden van een plofkip.
  Rest ons de boeren van het erf te schoppen…
  Ik hoop bescherming te vinden in “Zeoliet” , ik wil graag reacties hierop horen, a.u.b?!
  Of andere eventuele oplossingen zonder te hoeven vluchten / emigreren.

  Vrede voor iedereen

  1 likes
 • wolfje schreef:

  hoeveel mensen die dagelijks aan vliegtuigen werken zullen dit weten? allemaal bang to be crushed by the wheels of industry …

  1 likes
  • Floortje schreef:

   Ja, misschien wil iemand, uit de vliegtuigwereld, die toch al terminaal is, eens een boekje opendoen?
   Wel oppassen dat er niet wat extra medicatie gegeven wordt. Haldol of zo, tegen de “onrust”…

   0 likes
 • Pascal schreef:

  Genootschappen die onderzoek gaan doen naar andere van diezelfde geheime genootschappen.

  Water naar de zee dragen maar alles heeft een doel dus dit ook.

  0 likes
 • JBdx schreef:

  Ik ben bang dat ze hiermee een wereldwijde geboortebeperking van kracht willen laten komen.

  0 likes
  • El Stavio schreef:

   @JBdx,: Met alle respect,maar moet je hier “bang” voor zijn?Mensen die vandaag de dag nog kinderen op de wereld willen zetten,denken die eigenlijk nog wel na?Kijk rondom je.Overal oorlog,onrust,chemicaliën die ze lustig over ons uitsproeien,kankers elke dag meer en meer,veranderend en steeds extremer worden klimaat,…..Zonet nog een kennis die zichzelf van het leven heeft beroofd na kankerdiagnose.Ik zwijg nog over de anderen die ik ken met deze verschrikkelijke ziekte in mijn nabije omgeving.Willen mensen met een kinderwens werkelijk dat hun kinderen in dergelijke wereld opgroeien?Maar ze zijn toch zo lief,mijnheer..

   0 likes
 • x

  Check Also

  gebeuren

  Er gebeuren overal ter wereld hele bizarre dingen

  Er gebeuren allerlei bizarre dingen op aarde. ...

  artsen

  Artsen: Meer doden door zelfmoord dan coronavirus sinds lockdowns. ‘Ongekende aantallen’

  Artsen uit het noorden van Californië zeggen ...

  >