Homepagina » Chemtrails » County in Californië stelt onderzoek in naar chemtrails
County in Californië stelt onderzoek in naar chemtrails

County in Californië stelt onderzoek in naar chemtrails

Het bestuur van Shastha County in de Amerikaanse staat Californië heeft unaniem voor een onderzoek naar chemtrails gestemd. Volgens sommigen gebruikt de overheid vliegtuigen om chemicaliën in de atmosfeer te sproeien. Mensen zijn bezorgd over de mogelijke gevolgen hiervan voor de volksgezondheid.

Het countybestuur had een bijeenkomst belegd om het onderwerp te bespreken. Zo’n 300 aanwezigen spraken bijna vier uur lang over het idee dat de overheid het weer manipuleert door middel van stoffen die door vliegtuigen in de lucht worden gesproeid.

Dane Wigington gaf een presentatie over chemtrails. “Het gevaar van besmetting heeft gevolgen voor de volksgezondheid,” citeerde KRCR-TV hem. “Wij zijn van mening dat er openheid van zaken moet komen. Dat is alles wat we vragen. Openheid van zaken over besmetting met zware metalen.”

“Mensen die de chemicaliën in de vliegtuigen laden dragen beschermingspakken,” zei één van de aanwezigen. “Als dit niet schadelijk is, waarom dragen ze dan van die pakken?”

“We zijn misleid door het militair industrieel-complex,” zei Alan Buckman, een oud-meteoroloog. Een ander persoon zei dat de brandweer er vanwege de aluminiumdeeltjes in chemtrails niet in slaagt om bosbranden tijdig te blussen.

Het countybestuur besloot na de bijeenkomst informatie op te sturen naar de Amerikaanse milieubeschermingsdienst EPA en verschillende beleidsmakers. Er wordt ook gekeken of een lokaal nationaal park toegang kan krijgen tot apparatuur om nanodeeltjes in de omgeving te meten.

“Ze hebben ons veel informatie gegeven en het is in mijn ogen belangrijk om hier openlijk over te discussiëren,” zei voorzitter Pam Giacomoni over de groep die tijdens de bijeenkomst had gesproken. “Hoewel het wordt gezien als een samenzweringstheorie, is het van belang hierover te praten.”

[The Blaze Beeld: Clay Duda]
0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
19 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
huisheks
huisheks
7 jaren geleden

Zou ook wat zijn voor Nederland. Maar ik vrees dat er hier diverse suggesties weer in de onderste lade van een ambtenaren burootje belanden.
Bovendien zijn er zoveel top ambtenaren die er belang bij hebben dat dit doorgaat, dat de kans van slagen heel klein, zeg , nihi zal zijn.

Ronny van spaandonk
Ronny van spaandonk
7 jaren geleden

Ik ben er mee eens!! Deze corrupte mensen die dit doen moeten er voor boeten . Ik probeer dit maar wordt op alle fronten tegen gewerkt . Het lijkt er zelfs op dat niemand mij steunt. Hoe kan dit. Ik heb het beste voor met iedereen. Ben ik echt een gevaar voor deze maatschappij als je mistanden aan de kaak wilt stellen capricorn

Pascal
Pascal
7 jaren geleden

Genootschappen die onderzoek gaan doen naar andere van diezelfde geheime genootschappen.

Water naar de zee dragen maar alles heeft een doel dus dit ook.

Roy
Roy
7 jaren geleden

Ik hoop dat het een onafhankelijk onderzoek met echte deskundigen wordt en niet een onderzoek onder leiding van Dane Wigington. Ik vraag me ook af hoe er gereageerd wordt als blijkt dat er niets aan de hand is, mocht er daadwerkelijk een onafhankelijk onderzoek volgen tenminste.

x

Check Also

patiënten

Van de covidpatiënten die binnenkomen in deze kliniek is ongeveer 40% volledig ingeënt

In veel landen met een hoge vaccinatiegraad ...

corona

Media geven toe: corona grijpt om zich heen in gebieden met hoge vaccinatiegraad

Uit een onderzoek dat is uitgevoerd in ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

19
0
We lezen graag je reactie!x