Great ResetNatuur en Milieu

VN-baas Guterres waarschuwt dat de aarde KOOKT, zo reageert het internet

Help door dit artikel met iederen die je kent op je socials te delen!

“Klimaatverandering is hier, het is angstaanjagend en dit is nog maar het begin,” zei VN-baas Antonio Guterres op een bijeenkomst in New York. Hij doelde daarmee op de hoge temperaturen en bosbranden.

“Voor grote delen van Noord-Amerika, Azië, Afrika en Europa is dit een vreselijke zomer. En voor de planeet als geheel is dit een ramp,” beweerde Guterres. “Tenzij er de komende dagen nog een kleine ijstijd zou aanbreken, gaat juli werkelijk alle records verpulveren.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Volgens de VN-topman is er ‘dramatische en onmiddellijke actie’ nodig.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Niets gaat deze clowns te ver

Guterres zei dat het tijdperk van global warming voorbij is en dat er nu sprake is van global boiling. Oftewel: de aarde kookt.

“Werkelijk niets gaat deze clowns te ver om ons angst aan te jagen. Zouden ze het zelf geloven?” vraagt rechtsfilosoof Raisa Blommestijn.

‘The era of global boiling has arrived’, las de oude puppet van de new world order van z’n autocue. De waanzin regeert, de angstigen knikken, twittert Dirk Theuns.

Gelukkig heeft de burger dit steeds meer door

“Dit bombardement aan klimaathysterie van de media doet mij denken aan het eerste jaar van het coronaschandaal. De media en politiek zeggen dat er wat ernstigs aan de hand is, maar in werkelijkheid merk je er helemaal niets van. Gelukkig heeft de burger dit steeds meer door,” merkt Annelies Strikkers op.

Auteur en spreker Hans van Tellingen heeft vanaf zijn Portugese balkon een foto gemaakt van het fenomeen global boiling. In Matosinhos is het op dit moment maar liefst 19 graden.

Totale hysterie

Vanaf 18 graden geeft Apple een warmtewaarschuwing met ‘mogelijke bedreiging voor gezondheid en eigendom’. En bij 22 graden een ‘ernstige hittewaarschuwing’.

Jurist Jeroen Pols zegt daarover: “Totale hysterie, zijn er buiten klimaatondernemer Reinier van den Berg nog mensen die dit serieus nemen?”

4.9 207 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel waardevol?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

220 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Rob Lejeune
Rob Lejeune
8 maanden geleden

Global bullshitting

Victor Hugo
Victor Hugo
8 maanden geleden

Al even gek als Schwabber.

Wapke
Wapke
8 maanden geleden

OMG ! 🤑🤑🤑🤡🥶🤯😱🥳😇😅

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
8 maanden geleden

Wie gelooft de klimaat BULLSHIT ??

Back to top button
220
0
We lezen graag je reactie!x