Mens en Dier

Trouw maakt zich zorgen over kritiek op Timmermans: ‘De krant die Pim Fortuyn aids toewenste’

Help mee door deze informatie met je vrienden op je social media te delen!

Een Trouw-columnist vraagt aandacht voor de ‘haatcampagne’ op social media tegen Frans Timmermans.

“Helaas niets nieuws. Nieuw is wel dat nu ook (oud-)talkshowhosts zich mengen in het koor der opstandigen. En dan heb ik het niet over Johan Derksen, van wie we onderhand het één en ander gewend zijn (‘Timmermans is een grotere ramp dan Sigrid Kaag’). Nee, ik heb het over Jeroen Pauw en Fidan Ekiz,” schrijft Willem Pekelder.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

In talkshow Renze noemde Pauw de Eurocommissaris een ‘schandalige leugenaar’. Ekiz zei in het programma De Oranjezomer van SBS 6 over Timmermans: “Narcist, ijdeltuit, geen moreel kompas.”

De krant die Fortuyn aids toewenste

Trouw wordt overladen met kritiek. “De krant die Pim Fortuyn aids toewenste, na hem te hebben vergeleken met Hitler en Himmler, maakt zich zorgen over kritiek op Frans Timmermans,” merkt historicus en publicist Roelof Bouwman op.

Voormalig Statenlid Eelco van Hoecke reageert: “De waarheid komt hard aan bij de deugers van Trouw blijkbaar.”

“Misschien kunnen er ook verkiezingsfolders van Timmermans ingevouwen en met de krant verspreid worden?” vraagt econoom en columnist Wouter Roorda, die 20 jaar in verschillende functies op Haagse ministeries werkte.

Hypocrisie

Huisarts Els van Veen zegt: “Timmermans is niet populair bij het plebs. Trouw heeft dat niet door, of wil dat niet zien. Ekiz en Pauw confronteren Timmermans met zijn hypocrisie. Verfrissend vond ik dat. Dat Trouw dit een ‘slachting’ noemt, bevestigt me weer eens dat we ons abonnement terecht hebben opgezegd.”

Financieel expert Ab Flipse hoopt dat heel veel mensen hun abonnement op kranten als Trouw, Volkskrant en NRC opzeggen. “Er wordt niet alleen veel geld uitgespaard, maar het is ook veel beter voor onze mentale gezondheid en het opent en verruimt de blik op een wereld in transitie.”

“Met het opzeggen van deze abonnementen verlossen wij de kranten uit hun morele en financiële lijden. Op deze manier komt er snel een eind aan de jarenlange campagnejournalistiek van de MSM,” aldus Flipse.

4.8 221 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

131 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Walter
Walter
9 maanden geleden

Ik heb het ook al opgezegd. Ze doen zelf geen onderzoek en roeptoeteren de mening van de dictators in Den Haag. Makkelijk je salaris verdienen.

Annette
Annette
9 maanden geleden

INDERDAAD! Deze Trouw-columnist heeft tonnen boter op zijn zogenaamde christelijke hoofd. Hij zal inmiddels wel een “boterhoofd” hebben.

Weten jullie wat IK nu absoluut niet begrijp? Dat er überhaupt nog steeds mensen zijn, die zoiets als een abonnement op deze “vuilnis” hebben. En dan bedoel ik uiteraard niet alleen Trouw, maar ook alle andere bagger.

Heel eerlijk: mijn man en ik hebben ook anno 2023 kranten. En dat sinds 2021. En dat zijn de kranten Gezond Verstand en De Andere Krant.

DAAR vind je het ECHTE nieuws, dat ook nog eens gebracht wordt door journalisten, die de naam “journalist” nog WEL verdienen.

Eigenlijk ben ik van mening, dat die zéér kwaadaardige Paulus de Boskabouter véél te veel aandacht krijgt. Dat verdient hij zeker niet.]

Ik noem hem hier wel Paulus de Boskabouter, maar de oorspronkelijke was natuurlijk het omgekeerde.

Als kind in de vijftiger jaren (in de tijd dat er nog geen televisie was) luisterden mijn zusje en ik ademloos naar de verhalen van Paulus, Eucalypta, KraKras en Oehoeboeroe (als ik het mij nog allemaal precies herinner).

En wat ik het allerbelangrijkste vind en vond, is dat het kwaad altijd gestraft werd. Dat gebeurde natuurlijk ook in de vele sprookjes, boeken en films.

Wat mij betreft wordt het de allerhoogste tijd, dat het kwaad, OOK gepersonificeerd door Frans, eindelijk definitief wordt afgestraft.

tray de pum
tray de pum
9 maanden geleden

Een “columnistje” bij Trouw,zal blij zijn dat ie over de “teloorgang” van Timmermans mag schrijven,meer inhoud dan een gemiddelde “story-columnist” zit er niet in,wat een roddel-journalistiek,zg trouw-bagger!!

tray de pum
tray de pum
9 maanden geleden

Trouw,mooi alternatief voor “papier-werk” op het kleinste kamertje…….

Back to top button
131
0
We lezen graag je reactie!x