UFO

UFO-klokkenluider: wat ik met eigen ogen heb gezien, is zeer verontrustend

Help anderen door deze info met je vrienden op je social netwerk te delen!

Een oud-medewerker van de Amerikaanse luchtmacht beweerde woensdag in het Congres dat de Verenigde Staten een geheim programma hebben dat UFO’s bergt en na probeert te maken.

David Grusch kreeg tijdens de hoorzitting ook de vraag of de Amerikaanse overheid informatie heeft over buitenaards leven. De majoor antwoordde dat de VS waarschijnlijk al sinds de jaren 30 op de hoogte is van ‘niet-menselijke’ activiteiten.

Allebei

Op een gegeven moment deed Grusch een opmerkelijke uitspraak. Hij zei namelijk dat er sprake is geweest van ‘schadelijke’ of ‘agressieve’ activiteiten. Congreslid Eric Burlison vroeg hem of hij daar wat meer over kon zeggen.

De voormalige inlichtingenofficier antwoordde dat meerdere van zijn collega’s fysieke verwondingen hebben opgelopen.

Burlison vroeg hem of ongeïdentificeerde vliegende objecten of mensen binnen de federale overheid daar verantwoordelijk voor waren.

“Allebei,” zei Grusch resoluut.

Zeer verontrustend

“Het gaat hier dus om activiteiten van buitenaardse of niet-menselijke technologie en/of wezens die schade hebben toegebracht bij mensen,” resumeerde het congreslid.

De klokkenluider zei dat hij niet op de details kon ingaan, maar zei wel het volgende: “Wat mijn vrouw en ik met eigen ogen hebben gezien, is zeer verontrustend.”

4.4 128 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

113 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
theo
theo
4 maanden geleden

jaja de angst moet weer opgevoerd worden, op naar een wereldregering want dan kunnen we het gevaar van “buitenaf” alleen bestrijden…. whahahahahhahhaahahhahahahahahahaha

Edward
Edward
4 maanden geleden

Vreemd dat die buitenlandse wezens alleen maar Amerika weten te vinden met hun ufo’s!

Greet Resist
Greet Resist
4 maanden geleden

ook vieren zij carnaval, het hele jaar door de meesten bedrijven politiek onder invloed van een megalomane economische cult

Locke
Locke
4 maanden geleden

Ja en voor de schaapjes die nog in de duister tappen zie de foto, weet u wat die kost dat is er ééntje uit het arsenaal, niks te zien hier doorlopen.

Back to top button
113
0
We lezen graag je reactie!x