Binnenland

Volgende ‘crisis’ ligt klaar: ‘Als we nu niet radicaal ons gedrag aanpassen, belanden we in definitieve lockdown’

Help ons door dit artikel met je vrienden op je socials te delen!

De leugenpers zet weermannen en -vrouwen in met apocalyptische kleurenplaatjes om uw gedrag en observatievermogen te beïnvloeden, betoogt data-analist Cees van den Bos. De weerkaarten kleuren roze, paars en zwart.

Van den Bos wijst erop dat dit ook een polariserende werking heeft. Hij trekt een parallel met de gedragsunits tijdens corona.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Volgende ‘crisis’ ligt allang klaar

Marianne Akkermans-Linssen, FVD-fractievoorzitter in de gemeente Land van Cuijk, merkt op dat de volgende ‘crisis’ met bijbehorende radicale gedragsmaatregelen allang klaarligt.

Zo schrijft lector Reint Jan Renes: “De lessen die we nu leren uit de coronacrisis over het in gang zetten van een radicale gedragsverandering zijn extra relevant omdat het recent verschenen IPCC-rapport duidelijk maakt dat er nog een crisis gaande is waar iedereen weet van heeft, maar waar we amper naar handelen. Om de opwarming van de aarde te stoppen, moeten we massaal in actie komen.”

Definitieve lockdown

We moeten volgens Renes, die betrokken was bij het opzetten van de RIVM Corona Gedragsunit, ‘klimaatvriendelijke keuzes’ maken, zoals minder vlees eten, vaker de fiets pakken en huizen isoleren.

We komen voor het klimaat nog amper in actie, maar langer wachten leidt tot onherstelbare schade, stelt Renes. “Deze crisis kent geen tweede golf en heeft geen plan B. Als we nu niet radicaal ons gedrag aanpassen, belanden we binnen afzienbare tijd in een definitieve lockdown.”

4.6 143 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info goed?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

153 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Herman R
Herman R
10 maanden geleden

Dus 15-minuten⏰ steden -& dorpen🙈 zoals gepland bij t WEF😈

Rimuru Tempest
Rimuru Tempest
10 maanden geleden

Als de zon over een X aantal jaar een zeer grote BOEM doet is het voor het grootste deel sws over met de huidige menselijke ‘beschaving’ en zijn al die miljarden en maatregelen totaal overbodig geweest ; dat is het nu al!

De waarheid
De waarheid
10 maanden geleden

You own nothing and be happy

theo
theo
10 maanden geleden

Whahahahaha wat een BS weer, helaas zullen er toch velen erg bang zijn en volgen….Vooral de gehersenspoelde jeugd die alleen maar aangepaste data te zien krijgt want het is nog noooooooiit zo extreeeeeem heeeet geweest, niet? Dacht t wel, maar als je data veranderd dan is het ineens verdwenen. En met de dodelijke kleurstellingen maken w je nog banger. Klimaatdoden hoor je ze nu al in koor roepen op die kut media. ALL BULLSHIT! gewoon dezelfde agenda!

Back to top button
153
0
We lezen graag je reactie!x