CoronaBuitenland

Volgens de NOS blokkeren ’tientallen’ trucks het centrum van Ottawa. Kijkt u even mee?

Help mee door dit artikel met vrienden op je socials te delen!

Zondag meldde de NOS dat ‘tientallen’ trucks het centrum van Ottawa voor de tweede dag op rij blokkeren uit protest tegen het coronabeleid van de Canadese regering. ‘Sommige’ chauffeurs zeggen pas te zullen vertrekken als bepaalde coronaregels zijn geschrapt, aldus de NOS.

Premier Justin Trudeau, die met zijn gezin weg is uit zijn huis ‘om veiligheidsredenen’, heeft gezegd dat de betogers ‘een minderheid’ vertegenwoordigen. Hij wil niet op hun eisen ingaan.

Er komen alleen maar meer vrachtwagens bij

Tientallen vrachtwagens? De media doen verwoede pogingen om het protest te bagatelliseren en in de extreemrechtse hoek te plaatsen. Zo had de NOS het over demonstranten die ‘vlaggen met hakenkruizen’ droegen. En volgens ‘factchecker’ NUcheckt, die beweringen over een Europees vaccinatiepaspoort in 2020 nog ongefundeerd noemde, bestaat het truckerskonvooi niet uit 50.000 vrachtwagens.

“Tientallen? Of tienduizenden en meer dan een miljoen mensen? Hoe ongeloofwaardig wil je zijn. Of jullie kijken echt weg van de werkelijkheid, of jullie verspreiden bewust nepberichten. Of allebei,” zegt mediaondernemer Michael Pilarczyk.

Onderstaande beelden laten zien hoe het er echt aan toe gaat in Ottawa. Vrachtwagens zo ver het oog reikt. Chauffeurs zijn niet van plan om te vertrekken. Er komen alleen maar meer konvooien bij. Het is één groot feest.

Enkele ’tientallen’ vrachtwagens:

4.9 115 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie belangrijk?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
120 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Montesquieu
Montesquieu
1 jaar geleden

De NOS doet (net als alle andere staatsomroepen zoals BBC, ORF, TF1 TF2 e.d. mee aan het door de BBC geleide ‘Trusted News Initiative’. Een -om met Orwell te spreken- ‘Ministerie van Waarheid’. Men filtert centraal ‘wat goed voor ons is’. De ’tientallen’ waarover de NOS spreekt hebben niks te maken met de werkelijkheid. Stop met NOS kijken en laat je in de breedte informeren!!

Mar
Mar
1 jaar geleden

GIDDY UP GO TRUCKERS

Underground
Underground
1 jaar geleden

Wie de journalistiek in Nederland nog gelooft? De NOS de grootste leugen van de Nederlands TV. Zelfs mensen die daar werken, geloven hun eigen leugens. Stop met testen, Stop met de QR App, Stop met kijken naar de NOS. En alles stopt. Maar ja wat moet je met 12.000.000 miljoen gehersenspoelde dwazen?? DAMN als ik wakker word, dan droom ik nog.

Ton sorry voor auto selling
Ton sorry voor auto selling
1 jaar geleden

Ja 10 tallen , op een stukje straat , 100 km file , van uit t westen alleen al, loopt in de duizend , nos is als cbc hier in canada , van de elite, zoek maar n s op trucks for freedom , worden constant van fb af gegooid , maken elke paar dagen n nieuwe pagina aan , fb ook zo n miezerig onderkruipsel die robot kop , mark suikerberg

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

120
0
We lezen graag je reactie!x