CoronaBuitenland

Game over? Zet Oostenrijks grondwettelijk hof de regering schaakmat?

Help door deze informatie met kennissen op je socials te delen!

Het Oostenrijkse grondwettelijk hof heeft de Oostenrijkse minister van Volksgezondheid een reeks vragen gestuurd. Vragen die tot nu toe absoluut taboe waren. Het hof wil onder meer weten of de ziekenhuisopname- en sterftecijfers alle besmette personen omvatten. De oude ‘aan’ of ‘met’ vraag.

De rechtbank wil daarnaast een uitsplitsing van de coronadoden en ziekenhuisopnames. Wat was de oorzaak van corona? Waar alleen een zinloze ‘positieve’ test? Er wordt zelfs specifiek gevraagd naar de leeftijd van de overledenen en opgenomen patiënten.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
In twijfel getrokken

De ‘pandemie van de niet-gevaccineerden’ wordt in twijfel getrokken. De minister van Volksgezondheid moet antwoord geven op de vraag in hoeverre de ‘vaccinatie’ het risico op infectie, ziekte en overdracht vermindert.

Het Oostenrijkse hof wil ook weten of het juist is dat er in 2021 minder coronadoden waren, maar nog steeds sprake was van oversterfte. Het hof wil weten hoe deze oversterfte kan worden verklaard.

Niet meer

Huisarts Els van Veen merkt in een Twitterdraadje op dat al deze vragen sinds het begin van de ‘pandemie’ zijn gesteld door dwarsdenkers en ‘complotdenkers’. “De regering veegde ze aan de kant met de krachtige hulp van gekochte media en volgzame experts. Niet meer,” benadrukt Van Veen. “De overheid moet de vragen van het hof beantwoorden.”

[Reitschuster]

4.9 183 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info waardevol?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

78 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ProAsfalt
ProAsfalt
2 jaren geleden

Zal mij benieuwen hoe zich dit verder ontwikkeld want in NL is de rechtelijke macht gecorrumpeerd gebleken óf hoeven slechts loyaal te zijn aan de staat.

In Duitsland worden onwelgevallige rechters geconfronteerd met nazi-praktijken huiszoekingen, etc.

Hoe sterk staat het Grondwettelijk Hof van Oostenrijk in haar schoenen?

rop
rop
2 jaren geleden

Mooi,, Moeten ze hier in Nederland ook maar eens mee gaan beginnen, met al dat soort vragen, door het grond wettelijke Hof.

Underground
Underground
2 jaren geleden

Helemaal top!! Uitroken die gasten. Moet hier in Nederland ook snel gebeuren. Liever gisteren dan vandaag. Voor het gerecht met die massa moordenaars. En gelijk de gekochte media en volgzame experts. Allemaal voor het Tribunaal.!!

Antiislam
Antiislam
2 jaren geleden

In Engeland is er al een onderzoek naar angst zaaien door de roverheid

Back to top button
78
0
We lezen graag je reactie!x