CoronaBuitenland

Game over? Zet Oostenrijks grondwettelijk hof de regering schaakmat?

Help door dit artikel met je kennissen op je social media te delen!

Het Oostenrijkse grondwettelijk hof heeft de Oostenrijkse minister van Volksgezondheid een reeks vragen gestuurd. Vragen die tot nu toe absoluut taboe waren. Het hof wil onder meer weten of de ziekenhuisopname- en sterftecijfers alle besmette personen omvatten. De oude ‘aan’ of ‘met’ vraag.

De rechtbank wil daarnaast een uitsplitsing van de coronadoden en ziekenhuisopnames. Wat was de oorzaak van corona? Waar alleen een zinloze ‘positieve’ test? Er wordt zelfs specifiek gevraagd naar de leeftijd van de overledenen en opgenomen patiënten.

In twijfel getrokken

De ‘pandemie van de niet-gevaccineerden’ wordt in twijfel getrokken. De minister van Volksgezondheid moet antwoord geven op de vraag in hoeverre de ‘vaccinatie’ het risico op infectie, ziekte en overdracht vermindert.

Het Oostenrijkse hof wil ook weten of het juist is dat er in 2021 minder coronadoden waren, maar nog steeds sprake was van oversterfte. Het hof wil weten hoe deze oversterfte kan worden verklaard.

Niet meer

Huisarts Els van Veen merkt in een Twitterdraadje op dat al deze vragen sinds het begin van de ‘pandemie’ zijn gesteld door dwarsdenkers en ‘complotdenkers’. “De regering veegde ze aan de kant met de krachtige hulp van gekochte media en volgzame experts. Niet meer,” benadrukt Van Veen. “De overheid moet de vragen van het hof beantwoorden.”

[Reitschuster]

4.9 183 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
80 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ProAsfalt
ProAsfalt
1 jaar geleden

Zal mij benieuwen hoe zich dit verder ontwikkeld want in NL is de rechtelijke macht gecorrumpeerd gebleken óf hoeven slechts loyaal te zijn aan de staat.

In Duitsland worden onwelgevallige rechters geconfronteerd met nazi-praktijken huiszoekingen, etc.

Hoe sterk staat het Grondwettelijk Hof van Oostenrijk in haar schoenen?

rop
rop
1 jaar geleden

Mooi,, Moeten ze hier in Nederland ook maar eens mee gaan beginnen, met al dat soort vragen, door het grond wettelijke Hof.

Underground
Underground
1 jaar geleden

Helemaal top!! Uitroken die gasten. Moet hier in Nederland ook snel gebeuren. Liever gisteren dan vandaag. Voor het gerecht met die massa moordenaars. En gelijk de gekochte media en volgzame experts. Allemaal voor het Tribunaal.!!

Antiislam
Antiislam
1 jaar geleden

In Engeland is er al een onderzoek naar angst zaaien door de roverheid

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

80
0
We lezen graag je reactie!x