CoronaMens en Dier

Peter Lusse legt absurditeit coronabeleid bloot: ‘We leven in een comedyserie’

Help mee door dit met iederen die je kent op je social netwerk te delen!

Cabaretier en acteur Peter Lusse laat in een filmpje op Instagram weten dat hij een paar weken geleden zou meedoen aan een televisieprogramma. “Van tevoren even een sneltest moeten doen: negatief. Ter plekke een PCR-test: positief. Hoe kan dat nou?” vraagt Lusse, bekend van de sitcom Vrienden voor het leven.

“De dagen daarna nog een flink aantal zelftesten gedaan: allemaal negatief,” zegt hij. “Ik ben ervan overtuigd dat dit een schoolvoorbeeld is van vals positief.”

Geen complottheorie

“Maar gisterochtend word ik wakker met een rauwe keel en een beetje duizelig in mijn hoofd. Ik denk: nou, dit is een ander verhaal. Even een zelftest gedaan: negatief. Maar ik heb wel die symptomen, dus een PCR-test. Nee dus, geen PCR-test, want als je positief getest hebt bij PCR, is die nog wekenlang volslagen ongeldig en onbetrouwbaar qua uitslag,” zegt Lusse.

“Die PCR-test is volslagen ongeschikt voor waar die voor gebruikt wordt. Nee, dat is geen complottheorie. Dat heeft onder andere de uitvinder van die test gezegd. Dat heeft anderhalf jaar geleden al in alle kranten gestaan,” aldus de acteur.

Nooit aan geleden

“Maar ik heb wel een herstelbewijs. Een bewijs dat ik hersteld ben van iets waar ik nooit aan geleden heb. Dus ik kan vanavond in de kroeg iedereen in z’n bek gaan staan hoesten met ongeacht wat ik ook mankeer,” zegt hij.

“Komen er nog nieuwe afleveringen van Vrienden voor het leven? Nee joh, welnee, we leven in een comedyserie. Daar hebben ze Eddie en Ellen helemaal niet eens meer voor nodig.”

4.8 116 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
56 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Caesar Lion Cachet
Caesar Lion Cachet
1 jaar geleden

LS…

Comedy serie !
Nachtmerrie van ongekende satanische omvang zal je bedoelen…

Leo
Leo
1 jaar geleden

prachtig, zo is het precies waanzin ten top

piet
piet
1 jaar geleden

Het gaat ook om het overbrengen van de andere oplossingen. De toekomst.

Vrije energie, eenvoudige oplossingen wat betreft corona, etc.

Veel mensen blijven hangen in ‘oude energie’ omdat ze simpelweg niet weten hoe het anders moet of kan.

Merijn Hugens
Merijn Hugens
1 jaar geleden

Die hele TEST is Bullshit!
De Frauduleuze & Manipulatieve PCR test:
Elk Hersendood Schaap dat zich laat Testen werkt mee aan zijn of haar EIGEN VEROORDELING & Onderwerpt zich Volledig aan de daarmede volkomen gefingeerde Statistieken & Grillen van zijn of haar Duivelse Meesters met HUN Frauduleuze PCR-Test, waarvan ze de Uitvinder ervan: Kary Mullis (fanatiek Tegenstander van Anthony Fauci) geëlimineerd hebben in 2019, zodat ie zou zwijgen als het Graf dat deze Test hélémáál niet bedoeld is om infectieziekten mee op te sporen…
In Nederlandse Laboratoria wordt deze Test volgens Protocol & Richtlijn standaard 40 tot 45 Cycli gedraaid & dat terwijl deze test boven de 30 Cycli al volkomen onbetrouwbaar is zelfs volgens Anthony Fauci…Bij 50 Cycli test zelfs een Baksteen Positief…dus het lijkt me Vrij Evident waar die Explosieve Stijging van het aantal BESMETTINGEN en/of POSITIEVE TESTS vandaan komt…Dat is namelijk allemaal hélémáál niet zo verschrikkelijk Relevant…het gaat om de f*cking Manipulatie, Fraude, Conditionering, Indoctrinatie, Mind-Control, List & Bedrog…

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

56
0
We lezen graag je reactie!x