Mens en Dier

Volkskrant-columnist begint te lachen terwijl Van Haga over zelfmoorden praat

Help ons door deze info met je vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Tweede Kamerlid Wybren van Haga (FVD) zei afgelopen vrijdag in het programma De Nieuwe Maan dat de coronamaatregelen niet effectief en disproportioneel zijn, en dat de nevenschade ongelooflijk groot is.

“Er wordt niet gekeken naar de medische nevenschade. Het aantal mensen dat niet gediagnosticeerd wordt voor kanker en niet behandeld wordt, is gigantisch. Mensen met hartproblemen, mensen met niertransplantaties die niet behandeld worden. Dat is een blinde vlek bij de overheid,” aldus het Kamerlid.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Vooral jongeren lijden zwaar onder de coronamaatregelen. “Dat is echt onvoorstelbaar. Ik noem het altijd dystopisch. Het is een raar woord, maar we leven in een rare wereld waarin jongeren compleet kapotgaan. Mensen springen uit het raam, mensen hangen zich op. Dat is verschrikkelijk,” zei Van Haga, terwijl Volkskrant-columnist Harriët Duurvoort begon te lachen.

Afschuwelijk

Van Haga sprak haar aan: “Ja, u kunt erom lachen, maar ik heb vorige week iemand aan de telefoon gehad en zijn zoon had zich net opgehangen. Dat is afschuwelijk.”

“Die jongeren hebben het echt ontzettend zwaar,” benadrukte hij. “Mensen met andere ziektes hebben het ontzettend zwaar. En de ondernemers gaan door het putje nu. Ik spreek ontzettend veel mensen die nu failliet gaan. Ik vraag me echt af: kan er op een gegeven moment een normale afweging gemaakt worden.”

Veel bijval

Van Haga krijgt op social media veel bijval. “Zit hier te janken. Onze neef is drie weken geleden ook uit het leven gestapt. En hij is zeker één van de velen! Mensen gaan inderdaad kapot! Nu helemaal klaar met ontkenning en vreselijke maatregelen! Dus mijn stem gaat nu zeker naar Wybren van Haga,” zegt Anna.

“Verschrikkelijk. Mijn buurman heeft zich door al die covid-ellende van het leven beroofd. Hij was een vriend van mij. Dom mens, om te gaan lachen bij zo’n serieus onderwerp,” twittert The Wizard.

“Harriët Duurvoort, moet je hier ook om lachen? Van het weekend heb ik vernomen dat het zusje van een goede vriend zelfmoord heeft gepleegd,” schrijft truthjunkie.

4.9 84 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel goed?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

103 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Helga
Helga
3 jaren geleden

Geeft eens te meer aan hoeveel psychopaten deze wereld telt. Een marteling bij bovengenoemd persoon zou misschien de ogen openen, alhoewel ik dat betwijfel…is zo iemand nog wel op andere gedachten te brengen… Het kwaad regeert en zal blijven regeren door verkiezingsfraude…

Mikkel
Mikkel
3 jaren geleden

De psychopaten hebben de tijd van hun leven, ze vinden het prachtig.

ProAsfalt
ProAsfalt
3 jaren geleden

Verschrikkelijk, maar het is precies waar de reguliere media voorstaan terwijl zij ons zouden moeten beschermen tegen dit soort wantoestanden.

Annette
Annette
3 jaren geleden

Er is een naam voor de persoon Harriët Duurvoort en dat is psychopate. Daarmee past zij mooi in het rijtje van andere psychopaten, t.w. Mark Rutte, Hugo de Jonge, Sigrid Kaag, Klaus Schwab, Bill Gates, en dan ben ik er vast nog wel de nodigen vergeten. Een psychopaat is iemand die totaal niet in staat is tot empathie. Vandaar dus ook de lacherige reactie. Je zou bijna de hoop uitspreken dat in haar omgeving ook zoiets vreselijks als een zelfmoord gebeurt. Misschien, heel misschien dat er dan een lichtje gaat branden. Maar, zoals ik kortgeleden gelezen heb van een bekende psycholoog, is er geen hoop voor de psychopaat. Je wordt zo geboren en er zijn geen behandelmethodes voor.

Back to top button
103
0
We lezen graag je reactie!x