Homepagina » Buitenland » In Mexico-Stad krijgen coronapatiënten sinds 29 december ivermectine. Dit zijn de cijfers
mexico-stad
Foto: Twitter/J Chamie / EneasMx CC BY-SA 4.0

In Mexico-Stad krijgen coronapatiënten sinds 29 december ivermectine. Dit zijn de cijfers

Patiënten die positief testen op corona worden in Mexico-Stad sinds 29 december behandeld met ivermectine. Kort daarna daalden de sterftecijfers fors, zoals deze grafieken van data-analist Juan Chamie laten zien. Op 22 januari waren er zo’n 50.000 doses toegediend.

Mexico-Stad volgde het voorbeeld van deelstaat Chiapas, waar het aantal nieuwe gevallen met twee derde afnam nadat men op 1 augustus was begonnen met de inzet van ivermectine.

Het Amerikaanse gezondheidsinstituut NIH raadde het gebruik van ivermectine lange tijd af, maar staat er nu ‘neutraal’ tegenover.

Het coronavaccin gaat gepaard met de nodige bijwerkingen. Bij het Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS) van het Amerikaanse RIVM zijn inmiddels 1095 sterfgevallen gemeld die zich vlak na toediening van het vaccin hebben voorgedaan.

Het moment waarop men begint ivermectine toe te dienen aan mensen die positief getest zijn:


Het aantal ziekenhuisopnames en coronadoden in Mexico-Stad:


Ook de oversterfte laat een sterke daling zien:


In enkele weken daalde de ziekenhuisbezetting van 90% naar 50%:


[AAPS]

5 39 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
60 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ProAsfalt
ProAsfalt
1 maand geleden

Wij hebben godzijdank Hugo de J die ons het levensreddende vaccin probeert aan te smeren.

Strijdervoorvrijheid
Strijdervoorvrijheid
Reactie op  ProAsfalt
1 maand geleden

Stem ze weg!!

Johnny
Johnny
Reactie op  Strijdervoorvrijheid
1 maand geleden

Vaccineer de politiek!! Ik geloof dat het de niburu-site was, waar ik een leuk stukje las over een 92 jarige die het zwaar onverantwoord vond dat Rutte als leider, premier, en kapitein van het schip ‘Nederland’ ongevaccineerd door het leven moet, en hij was zeer bereid om.zijn vaccin af te staan aan onze grote en geëerde leider.😆 Hetzelfde geld uiteraard voor de andere politici zoals arme ongevacineerde Hugo’tje met zijn blauwe schoentjes.
Dit kan echt niet! Zo’n levensgevaarlijk 😉 virus en onze politici zijn nog steeds niet beschermd? 😇
Het lijkt mij erg leuk om dit ‘viraal’ te laten gaan. VACCINNEER DE POLITIEK!!
Wat zouden wij toch moeten zonder Hugo en Rutte?? Het zou zo’n ludieke, nuttige en bijzonder terechte actie zijn, want wie schreeuwen het nu al een jaar van de daken? En ze zullen toch ook hun vrijheid wel ns terug willen? Dan hoeven ze zichzelf ook niet meer zo voor schut te zetten met een foto (hugo) of in een schaatshal, sportschool of noem maar op. En wat dacht u van de verkiezings-campagne? Ze kunnen toch niet zo maar overal naar toe zonder gevaccinneerd te zijn?😁 Laat overal dit soort berichten achter, deel het, verspreid het. Wij gaan voor niets minder dan een live-tv vaccinatie van ALLE POLITICI en het kabinet en de regeringspartijen uiteraard voorop. VACCINEER DE POLITIEK!!!!!

lammert
lammert
Reactie op  ProAsfalt
1 maand geleden

Dank je wel ProAsfalt. Mijn suggestie: vraag je eens af, wat je bedoelde met …godzijdank….want wat je denkt is/wordt jouw werkelijkheid misschien? Alsook de vraag of hier sprake is van het levensreddende vaccin?

Robert
Robert
1 maand geleden

Gewoon niets doen werkt beter bij deze Griep! 4 a 5 daagjes rusten en uitzieken, en dan ben je gegarandeert weer beter van deze Coronagriep!! 😉

Kari
Kari
Reactie op  Robert
1 maand geleden

Was het maar zo, Pos getest in okt en nog steeds klachten van ernstige vermoeidheid, mist in hoofd, niet goed uit woorden komen en reuk en smaak erg verstoord ( chemisch ; elke dag misselijk ) en ikben helaas niet de enige

Dirk
Dirk
Reactie op  Kari
1 maand geleden

positief getest in december, gelijk quercetine en zink op internet besteld. Binnen twee week weer helemaal hersteld.

Tim
Tim
Reactie op  Dirk
1 maand geleden

En kan je quercetine kopen zonder recept..?

joanna
joanna
Reactie op  Tim
1 maand geleden

Quercetine is een supplement en dus vrij verkrijgbaar. Denk bijvoorbeeld aan quercetine van Vitals of een ander biologisch merk. Ik ben zelf niet dol op het merk Solgar

lammert
lammert
Reactie op  joanna
1 maand geleden

eens johanna

Aart
Aart
Reactie op  Tim
1 maand geleden

Jazeker

Dirk
Dirk
Reactie op  Tim
1 maand geleden

Hydroxychloroquine zou beter zijn maar dat is niet zonder recept verkrijgbaar en het gaat om de zink. Voor een goede opname door de cel is HCQ of quercetine nodig

Thoughtful
Thoughtful
Reactie op  Kari
1 maand geleden

En u bent er zeker van dat het niet door de test zelf is veroorzaakt?

Sjefke
Sjefke
Reactie op  Thoughtful
1 maand geleden

De PCR test zegt helemaal niets. Dit is vanaf het begin bekend!
Maar men gaat maar door, dit is bijna crimineel te noemen!

THE JOJO
THE JOJO
Reactie op  Sjefke
1 maand geleden

Het is crimineel!!!

Nina
Nina
Reactie op  Kari
1 maand geleden

Dan lees je teveel het msn nieuws, dat doet je ook geen goed, half Nederland is vermoeid, wat denk je met deze berichten vanuit Den Haag, de winter zelf, de vooruitzichten die gesteld worden en de manier hoe de elite tegen het volk aankijkt. Daar word je moe van. Ook influenza kan lang klachten geven en afhankelijk van je persoonlijke immuunsysteem kun je meer of minder klachten hebben. Vit C, D en zink zorgt voor de nodige verbeteringen. Nog beter is het om dat te nemen voordat je ziek wordt, dan heb je meer kans dat het aan je voorbij gaat of nauwelijks iets merkt.

lammert
lammert
Reactie op  Nina
1 maand geleden

lichaam/fysieke systeem, levenslichaam, emotioneel lichaam en mentaal/psychisch lichaam werken samen in nauwe wisselwerking/samenwerking, bekend? wanneer ik uit m’n evenwicht raak, vraag ik me af hoe ik dat kan/mag herstellen, eventueel met hulp. Hoe nuttig is dit?

Eus
Eus
Reactie op  Kari
1 maand geleden

Dan heb je vast iets anders onder de leden, zoek een goede arts. Als je zolang iets hebt is het probleem je immuunsysteem.

Lies
Lies
Reactie op  Kari
1 maand geleden

Ben 2 dagen ziek geweest en helemaal opgeknapt

Rob
Rob
Reactie op  Kari
1 maand geleden

Als je voor de test daar geen last van had dan zou ik maar eens heel erg hard gaan nadenken. Als je dat sinds na de test hebt dan hebben ze je waarschjnlijk al met die test iets in je hersenen gestopt via het zeefbeen achterin je neus. Daar hebben ze direct toegang tot je hersenen. Daar lopen zenuwen waarvan al bekend is dat die voor de reuk, en waarschijnlijk ook voor de smaak, zijn. Als ze daar in zitten te raggen met zo’n staafje kunnen die zenuwen beschadigd raken en dan werkt je reuk en smaak dus niet goed meer. En de mist in je hoofd is dan ook niet zo verwonderlijk. Er is al eens bericht geweest dat er zijn die hersenschade hebben opgelopen door dat porren met die staafjes achterin de neus. Het kan dan zijn dat je zenuwen beschadigd zijn en dat je met die ‘test’ iets iet je hersenen gestopt hebt gekregen. Er is in diverse berichten al gezegd dat ze met die staafjes nanotechnologie in de hersenen stoppen die verschillende dingen kunnen doen, waaronder vaccins of medicijnen deponeren. Dat gaat dus rechtsreeks je hersenen in. Vindt je het dan nog steeds vreemd dat je nou net dat soort symptomen hebt, in het gebied waar ze met zo’n staafje in zitten te raggen?

Lies
Lies
Reactie op  Rob
1 maand geleden

Vasanaal

Miami
Miami
Reactie op  Rob
1 maand geleden

Vlak 5g ook niet uit!

Rob
Rob
Reactie op  Miami
1 maand geleden

Dat zal ook meespelen, dat weet ik. Maar als je ergens erg veel last van hebt nadat ze met een woorwerp daar hebben zitten rotzooien dan gaat het mij in dat geval om het grof zitten porren in een zeer kwetsbaar gebied waar de hersenen achter zitten en waar zenuwen lopen. In het lichaam is het zeer kwetsbaar, kwetsbaarder dan wanneer je bv een klap krijgt etc.Van zo’n klap herstel je wel maar als ze IN je lichaam zitten rommelen en er wordt iets beschadigd dan is dat een heel ander verhaal. Zenuwbeschadiging geneest niet meer en heeft effect op andere zaken in het lichaam. In dit geval kan het ook hersenschade opleveren wat niet meer geneest.

Ludger
Ludger
Reactie op  Rob
1 maand geleden

Heel veel mensen zijn na die (zinloze) test niet meer de oude

Jap
Jap
Reactie op  Rob
1 maand geleden

Je hoeft niet direct aan nanotechnologie te denken. Een wattenstaafje is heel effectief om een infectie van de keel over te brengen naar het zeefbeen.

R W
R W
Reactie op  Kari
1 maand geleden

Misschien een idee om niet bij het label covid te blijven hangen, maar kijken of er meer aan de hand is? Dit klinkt niet als griep, maar eerder een chronische oververmoeidheid of aanslag op je immuunsysteem door iets heel anders. Chemische stof? Covid/ corona/ sars-cov-2 bestaat namelijk alleen in modellen en in de hoofden van aandachtsgeile pseudowetenschappers. 0,0 bewijs van ook maar iets wat op sars-cov-2 lijkt, geen wetenachapper ter wereld kan je het bewijs van het bestaan ervan leveren.

Ludger
Ludger
Reactie op  Kari
1 maand geleden

Gewoon psychisch. Misschien klachten veroorzaakt door wattenstaaf in hersenen of klachten veroorzaakt door voortdurend dragen van mondkapje. In bed of tijdens slapen beter maar afdoen

Joris
Joris
Reactie op  Kari
1 maand geleden

Maakt u gebruik van 5G?

Tom
Tom
Reactie op  Kari
1 maand geleden

Die klachten wijzen op een chronisch vitamine en mineralen gebrek. Begin met slikken van 0,5g vitamine C, 50ug D3 en multivitamine. Knap je zo weer op. Wat ook echt wonderen doet is vitamine B complex. Ik heb ondervonden dat door onze voeding die steeds minder vitamines bevatten vrijwel alle mensen min of meer tekort hebben aan vitaminen en mineralen.

Realistic
Realistic
Reactie op  Kari
1 maand geleden

U zoekt 100 mensen die zoals u ernstige klachten hadden en ik zoek 100000 mansen die zo weer beter waren. Niet naar het xiekenhuis lopen maar gewoon op straat.u heeft een uur de tijd. Wie denk je wie er wint?

Sjefke
Sjefke
Reactie op  Kari
1 maand geleden

Komt door 5G

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
1 maand geleden

DIT CORONA genocide agenda BELEID MOET ONMIDDELIJK GESTOPT WORDEN !!

Belgische gezondheidsautoriteiten hebben de burgers gewaarschuwd om te stoppen met het gebruik van miljoenen stoffen gezichtsmaskers die vorig jaar door de federale overheid werden verspreid om de coronavirus-pandemie te bestrijden.

Een brief van minister van Volksgezondheid Frank Vandenbroucke, openbaar gemaakt door de nationale gezondheidsraad van de CSS, zegt dat maskers die in Azië zijn gemaakt door de Luxemburgse firma Avrox mogelijk GIFTIGE materialen bevatten.

Edward
Edward
Reactie op  Joyce Ramgatie
1 maand geleden

Mondkapjes worden toxisch als je ze langer dan 10 minuten draagt, maar probeer dat maar eens aan de schapen te vertellen, kansloos.

Lies
Lies
Reactie op  Edward
1 maand geleden

Ik draag die muilkorf niet en nog geen enkel probleem ondervonden

Sjefke
Sjefke
Reactie op  Joyce Ramgatie
1 maand geleden

Ze proberen overal om zoveel mogelijk mensen ziek te krijgen, zodat ze toch gelijk hebben! Die mondkapjes zijn levensgevaarlijk door zuurstof tekort, toch moet iedereen ze dragen! Onze overheid lijkt tegenwoordig op een criminele organisatie.

Vitae
Vitae
1 maand geleden

Wat is ivermectine en waar gebruik je het voor?

Uit Apotheek.nl:
“Ivermectine verlamt de spieren van bepaalde parasieten.

Het is te gebruiken bij schurft en bij verschillende worminfecties, zoals filaria, mijnwormen en de worminfectie strongyloidiasis. Ook is het te gebruiken bij sommige andere worminfecties, die vooral in de tropen voorkomen.”

Wees voorzichtig met zgn. claims en laat eerst de wetenschap met peer-review uitzoeken of zgn. claims wel kloppen.

Thoughtful
Thoughtful
Reactie op  Vitae
1 maand geleden

“Ivermectine verlamt de spieren van bepaalde parasieten.”
Uitstekend voor de regering.

Eus
Eus
Reactie op  Vitae
1 maand geleden

Net zoals nu het vaccin, door de “wetenschap” goedgekeurd?

FishHoek
FishHoek
Reactie op  Vitae
1 maand geleden
Tom
Tom
Reactie op  Vitae
1 maand geleden

Kijk even deze video, dan weet je wat voor super uitvinding ivermectine is, vergelijkbaar met penicilline in de vorige eeuw. https://www.youtube.com/watch?v=3JE2oqFPOOk

Vitae
Vitae
Reactie op  Tom
1 maand geleden

Laat de wetenschap zijn werk doen. Wij kunnen met onze boerenverstand alleen maar naar gissen of al die videofimpjes wel correct zijn en wat eventuele bijwerkingen zijn. Wees hier niet zo kritisch over als over het coronavaccin, voordat je hosanna roept.

Anton
Anton
Reactie op  Vitae
1 maand geleden

Ivermectine werkt perfect in de praktijk, de feiten, de praktijk, de waarnemingen dus, dat is echte wetenschap, harde wetenschap waar je wel iets aan hebt. Niet het gebrabbel van bewezen oplichters zoals Dissel, Osterhaus, Rutte, De Jonge, Coutinho etc. kortom het propagandaclubje van Gates.

Sjefke
Sjefke
Reactie op  Vitae
1 maand geleden

Hadden ze dat ook maar met het virus en de PCR test gedaan, dan zaten we nu niet in de narigheid.

Ertje
Ertje
1 maand geleden

GEWELDIG!! Zegt het voort!!

Rob Bentvelzen
Rob Bentvelzen
1 maand geleden

markje is zijn huiswerk weer eens vergeten te doen.

Annette
Annette
1 maand geleden

Helaas wonen wij in Nederland en niet in Mexico. Wij zijn onderhorigen aan die vermaledijde EU, waar unsere Ursula de dienst uitmaakt, samen met Frau Merkel. Natuurlijk zijn er al, sinds het begin van deze zogenaamde pandemie, medicijnen om je te genezen. Maar…. dat willen onze politici en uiteraard virologen (veeartsen) helemaal niet, want er wordt grof geld verdiend over de ruggen van angstige mensen.
Als het ooit zover komt dat ik gedwongen word om mij te laten prikken, heb ik al een mooi formulier uitgeprint met daarin dat de persoon die mij prikt, volledig aansprakelijk is voor de schade die mij (eventueel) wordt aangedaan. Mij benieuwen of die persoon het lef heeft om mij dan nog te injecteren. Misschien een leuke tip voor anderen?

Vitae
Vitae
Reactie op  Annette
1 maand geleden

Als je geen vaccin wilt, dan neem je toch geen prikje? Waar maak je je nou zo druk over? Vrijheid, blijheid….

Sjefke
Sjefke
Reactie op  Vitae
1 maand geleden

Wat als je daardoor allerlei vrijheids beperkingen krijgt opgelegd!

Sjefke
Sjefke
Reactie op  Annette
1 maand geleden

Dit is ook mijn plan, tevens een aansprakelijkheids brief naar de instantie die mij de uitnodiging stuurt. Een winkelier heeft immers ook productaansprakelijkheid!

Mickey
Mickey
1 maand geleden

Beste mensen.. ik vraag op deze forum voor zovelste keer.. heeft iemand nog in NL de jonge en prutser rutte voor de rechter gesleept… dit is angstaanjagend dat ze blijven ons bedrijgen en onze leven verwoesten?
Ok.. ik hoor het vaak dat er rechters spelen aan hun kant… maar beste mensen we moeten met alle middellen vechten voor dat het echt te laat is!

CircusoftheDoomed
CircusoftheDoomed
Reactie op  Mickey
1 maand geleden

Daar is Reinier Fuellmich met z’n team mee bezig en dat is een internationale rechtzaak, die hoeft maar 1 keer gevoerd te worden en dan kan ieder land zich aansluiten, omdat overal hetzelfde beleid gevoerd wordt; paniek en angst zaaien op basis van testen die geen besmetting bewijzen (juridisch niets anders dan fraude met verstrekkende gevolgen). Hij heeft alle bewijzen en hij heeft ervaring met dit soort grote aanklachten. Mits het doorgaat en gewonnen wordt uiteraard…. een sprankeltje hoop in deze zieke wereld.

Ron Swart
Ron Swart
Reactie op  CircusoftheDoomed
1 maand geleden

2Circusofthedoomed, in Wit-Rusland is niets aan de hand. President Loekasjenko heeft in juni 2020 een bedrag van het IMF/WHO van ruim 900 miljoen geweigerd om het land in een lockdown te gooien. De MSM/ Mockingbird-pers richt vooral z’n pijlen over het feit dat Loekasjenko geen volbloeddemocraat is.

Vitae
Vitae
Reactie op  Mickey
1 maand geleden

Waarom voel je je zo bedreigd? En waarom is je leven verwoest? Omdat je een tijdje niet naar de kroeg kan? Spiegel je eens aan de mensen in Syrie, dan heb je het zo slecht nog niet….

Rud
Rud
1 maand geleden

Ieder volk krijgt wat het verdiend.

R W
R W
Reactie op  Rud
1 maand geleden

Wat is ‘volk’? Ik distantieer mij van elk muilkorfdragend en VVD/GL/D66/CDA etc stemmend individu en wens niet met deze schapen over één kam te worden geschoren. Democratie is dicatuur van de meerderheid. De meeste mensen hebben nu eenmaal het IQ van een kwartje, dus de wel- (of meer-)denkende mens is in de minderheid en overgeleverd aan de grillen en grollen van de ‘domme’ meerderheid. Er is geen ‘één’ volk.

Yvonne
Yvonne
1 maand geleden

Helemaal geen ‘vaccin’ nodig.
Een goedkoop en effectief medicijn is beschikbaar.
Oh wacht, dat was de bedoeling niet. De wereld mocht het niet weten en al helemaal niet gebruiken, zó simpel en goedkoop mag het niet zijn!
🤮 🤮 🤮

x

Check Also

canad

Canadese politieagenten weigeren nieuwe lockdownwetten in Ontario te handhaven: ‘Politiestaat’

Ten noorden van de Verenigde Staten is ...

arts

Deze arts heeft 20.000 coronapatiënten succesvol behandeld met hydroxychloroquine

Terwijl de media corona blijven ophypen en ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

60
0
We lezen graag je reactie!x