Mens en Dier

Volkskrant-journalist vergelijkt Raisa Blommestijn met Hitler: ‘Heel veel zieker dan dit wordt het niet’

Help mee door dit met iederen die je kent op je socials te delen!

Na haar vertrek bij omroep Ongehoord Nederland zette Raisa Blommestijn een filmpje op X. “Uiteraard geef ik niet op. Ik wil verder met de strijd voor vrijheid en tegen censuur, maar dat [kan] ik niet zonder jullie hulp!”

Volkskrant-journalist Maarten Keulemans maakte vervolgens een degoutante opmerking: “Zeven keer ‘mijn strijd’ in anderhalve minuut. Weet je wie het ook alsmaar had over z’n ‘strijd’?”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Hij wordt overladen met boze reacties. ‘There is no low where Maarten Keulemans won’t go’. De tweet zegt ontzettend veel, en alles wat ik er verder over zeg is ruis. Dat de Volkskrant dat allemaal accepteert, vind ik echt onbegrijpelijk, zegt hoogleraar Ronald Meester.

Oproep tot bedreigingen

“Blij dat ik geen abonnement heb op die krant, want ik wil me niet associëren met het demoniseren van opiniemakers die al jaren bedreigingen ontvangen en vol passie opkomen voor het vrije woord,” reageert medisch adviseur Wendy Mittemeijer.

Neuroloog Jan Bonte vraagt aan de Volkskrant: “Dit vinden jullie allemaal wel kunnen? Iemand die mekkert over de term ‘tribunalen’, maar hier Raisa Blommestijn vergelijkt met Hitler? Heel veel zieker dan dit wordt het niet.”

“Een Godwin is niet alleen laag, maar is ook een oproep tot bedreigingen en erger dan dat. Weet dat je haar in gevaar brengt hiermee,” waarschuwt auteur en spreker Hans van Tellingen.

Maartens wetenschap weer

Econoom Rein de Vries schrijft: “Ah, Maartens wetenschap weer: iedereen die het woord strijd gebruikt, kun je vergelijken met Hitler, want die gebruikte het woord ook. Got it.”

“Heb ik je verontwaardiging gehoord toen Hugo de Jonge op nationale tv de woorden sprak ‘vaccineren geeft vrijheid’? Deed je dit toen ook niet ergens aan denken?” vraagt jurist en psycholoog André Rozendaal.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.8 185 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie waardevol?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

149 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
JohnC
JohnC
2 maanden geleden

Dus wie nog een Volkskrant abonnement heeft: OPZEGGEN PER ONMIDDELLIJK !!!

Maarten
Maarten
2 maanden geleden

Maarten Keulemans de gekochte fascist in genocide!

Jammer
Jammer
2 maanden geleden

Wie leest die bagger krant nog, het zijn niets anders dan roeptoeters van het vierde rijk. Net zoals de Televaag in 40/45 was, links laten liggen die gal spugende media.

Peter
Peter
2 maanden geleden

Bijna alle grote kranten en nieuwszenders zijn gekocht en krijgen subsidies van de staat via het WEF , tegenwoordig kun je beter naar onafhankijke nieuwswebsites kijken zoals hier , frontnieuws.com. Deanderekrant.nl , infowars.com en er zullen er nog wel meer zijn maar de Telegraaf,NRC,Volkskrant ect kun je beter LINKS laten liggen

Back to top button
149
0
We lezen graag je reactie!x