Mens en Dier

Fractie Omtzigt haakt nu af op zijn eigen motie over de oversterfte: ‘Zorgwekkend’

Help mee door deze informatie met kennissen op je socials te delen!

Eind 2021 dook Pieter Omtzigt in de ‘zeer forse’ oversterfte. In een blog schrijft hij dat er in november dat jaar meer dan 50 bussen vol mensen meer zijn overleden dan normaal verwacht mag worden.

Oftewel, meer dan 100 doden en 100 rouwende families per dag in Nederland meer dan normaal. Volgens Omtzigt is het van groot belang om te weten wat de oorzaak is van al deze overlijdens. “De oversterfte is enorm,” zei hij in de Tweede Kamer.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Omtzigt diende een motie in die vraagt om onafhankelijk academisch onderzoek naar de oversterfte. De motie werd unaniem aangenomen.

Bij het onderzoek moet gekeken worden naar de hypothese dat er een relatie is tussen vaccinatie en oversterfte, gaf Omtzigt aan.

Recht op uitleg

Data-analist Wouter Aukema van het Wob-team wijst erop dat zijn NSC-fractie nu afhaakt op zijn eigen motie. “Dat vind ik zorgwekkend,” zegt Aukema. “Ik ben een kiezer en vind dat ik recht heb op uitleg.”

“Het enige wat ik van u vraag is een toelichting waarom u tegen onderzoek stemt, voor een motie uit uw eigen hand waar nota bene de hele Tweede Kamer mee instemde.”

Woensdag stemde een meerderheid van de Tweede Kamer, inclusief de partij van Omtzigt, tegen een onderzoek naar een mogelijk verband tussen coronavaccinaties en gezondheidsschade.

Hij stemt nu tegen?!

Indiener Pepijn van Houwelingen zei na de stemming: “Niet te geloven, een meerderheid van de Tweede Kamer stemt tegen onderzoek naar een mogelijk (!) verband tussen coronavaccinaties en gezondheidsschade, dit terwijl nota bene het Lareb zelf voor zo’n onderzoek pleit.”

De motie die Omtzigt in december 2021 indiende, lijkt nu van zijn radar. “Sterker, hij stemt nu tegen?!” aldus Aukema. “Toelichting?”

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.9 202 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit interessant?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

179 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Don Roemer (Voor de NCTV mijn volledige naam)
Don Roemer (Voor de NCTV mijn volledige naam)
3 maanden geleden

Had iemand iets anders verwacht van ‘controlled opposition’ NSC? Nee toch?! Hopelijk realiseren de kiezers van NSC zich hoe ze besodemieterd worden en voegen zij zich bij ONZE groep. Eéndracht maakt Macht! En is het wapen dat door de globalistische criminelen het meest gevreesd wordt. Succes in de strijd allemaal! x

Peter van Oosterum
Peter van Oosterum
3 maanden geleden

Wolf in schaapskleding. Een opportunistische valse verrader.

rob
rob
3 maanden geleden

vertrouw nooit een CDAer

JohnC
JohnC
3 maanden geleden

Wat is er met Omtzigt aan de hand? Omgekocht? Gechanteerd? Is dit een kloon? Of is hier MK ultra aan het werk?

Back to top button
179
0
We lezen graag je reactie!x