Homepagina » Gezondheid » Je bent niet ziek, je bent ziek gemaakt door Big Pharma. Huisarts onthult hoe medicijnen leiden tot daling van de levensverwachting
Je bent niet ziek, je bent ziek gemaakt door Big Pharma. Huisarts onthult hoe medicijnen leiden tot daling van de levensverwachting

Je bent niet ziek, je bent ziek gemaakt door Big Pharma. Huisarts onthult hoe medicijnen leiden tot daling van de levensverwachting

Enkele jaren geleden vloog Roger Andrews, een man van in de zeventig, naar het buitenland om de trouwerij van zijn zoon bij te wonen.

Roger verkeerde in slechte gezondheid sinds hij was geopereerd wegens een hartprobleem. Op de terugreis merkte hij dat hij zich in jaren niet zo goed had gevoeld.

Een wonder? Niet echt. Roger was vergeten zijn cholesterolverlagende statines mee te nemen.

Kort nadat de gepensioneerde huisarts en journalist James Le Fanu Rogers brief publiceerde in zijn wekelijkse column, stroomden de reacties binnen van mensen met een soortgelijk verhaal.

Weer goed

Een vrouw van in de zestig vertelde dat ze altijd zeer actief was tot haar huisarts ontdekte dat haar bloeddruk licht verhoogd was.

Ze kreeg plastabletten voorgeschreven en voelde zich al snel licht in haar hoofd en niet lekker worden.

Vervolgens begon ze spierkrampen in haar benen te krijgen. Na 1,5 jaar verspreidde de pijn zich naar haar rug.

Binnen enkele jaren kon ze nauwelijks nog traplopen. Ze besloot het heft in eigen handen te nemen en zelf haar bloeddruk te meten.

Die bleek nauwelijks af te wijken en ze vroeg zich dan ook af waarom ze werd behandeld wegens hoge bloeddruk. Ze deed de pillen weg en al snel voelde ze zich weer goed.

Verdwijnen

Le Fanu merkt op dat hij in de afgelopen 10 jaar duizenden van dit soort brieven heeft gekregen.

In de meeste gevallen verdwijnen de problemen nadat mensen besluiten hun medicijnen niet langer te slikken.

Erger nog: velen worden behandeld voor aandoeningen die ze helemaal niet blijken te hebben.

Een man uit Edinburgh kreeg te horen dat zijn cholesterol te hoog was en dat hij statines moest slikken.

Zijn conditie verslechterde en hij kreeg kramp in zijn nek. “Elke ochtend voelde het alsof ik half gewurgd was,” zei hij.

Zijn huisarts zei tegen hem dat de medicijnen hier niet verantwoordelijk voor konden zijn.

Nadat hij op internet had gelezen dat statines spierkrampen kunnen veroorzaken, besloot hij ze weg te doen.

Hij vertelde zijn huisarts dat hij geen krampen meer had en dat hij geen statines meer zou slikken. De dokter zei dat dat niet erg was omdat ‘zijn cholesterol toch niet zo hoog was’.

Verborgen epidemie

Dit voorbeeld illustreert goed dat we te maken hebben met een gigantische verborgen epidemie: we slikken te veel pillen.

Het massaal voorschrijven van medicijnen is erg zorgwekkend, aldus Le Fanu. Het loopt inmiddels de spuigaten uit.

Hij merkt op dat het overmatig voorschrijven van pillen heeft bijgedragen aan de recente daling van de levensverwachting in Groot-Brittannië.

Tussen 2000 en 2012 bleef de levensverwachting stijgen, maar daarna stierven er veel meer mensen dan verwacht. Hetzelfde fenomeen deed zich voor in andere West-Europese landen en de VS.

Allesbehalve onschuldig

Wie is verantwoordelijk voor het schandaal rond massamedicatie? Zoals je zult verwachten zijn de farmaceutische bedrijven allesbehalve onschuldig.

In de jaren zeventig waren de meeste belangrijke medicijnen al ontdekt en begonnen ze zich zorgen te maken over de dalende winst.

Toen kwam de grootste farmaceut, Merck, met het idee om niet alleen zieke mensen, maar ook gezonde mensen te gaan behandelen.

Iets wat voorheen ‘normaal’ was – zoals een licht verhoogde bloeddruk of cholesterol – werd opeens ‘abnormaal’.

Ziek gemaakt

Veruit de belangrijkste reden dat er zoveel pillen worden voorgeschreven is het feit dat huisartsen er geld voor krijgen.

Hoe meer pillen ze voorschrijven, hoe meer geld ze ontvangen. Huisartsen zijn verworden tot ‘wandelende geldzakken’.

De bevolking is niet ‘ziek’, maar is ‘ziek’ gemaakt als gevolg van het overmatig voorschrijven van pillen, besluit Le Fanu.

[Daily Mail]


Vond je dit artikel goed? Deel het dan met je kennissen op Facebook/Twitter
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

25 reacties

 1. Alleen dom volk trapt hierin…..

  14 likes
  • Boma,
   Dan bedoel je bijna iedereen.??!!
   Laat de dan volgens jou dommen ook wakker worden.
   Ik om dagelijks patienten tegen die enorm medicatietrouw zijn en heilig geloven in hun huisarts.
   Dat zijn bepaalt geen domme mensen. !
   Dus het zou mooi zijn elke burger te respecteren die nog niet wakker is.
   Als jij slaapt ben je toch ook niet dom!?
   Dus help mensen wakker worden.
   Ik doe dit dagelijks.

   13 likes
 2. Het zijn niet de pharmaceutische bedrijven.
  Die verkopen wat wij slikken.
  Ja wel,WIJ slikken.
  Wees eens eigenwijs, en volg je eigen spoor.
  Dat adviseren door huisartsen is soms nuttig.
  Maar je bent zelf verantwoordelijk voor je lichaam.
  Probeer zelf te onderzoeken wat goed voor je is.
  Experimenteer en ondervind.

  25 likes
 3. Omdat hier het woord epidemie ook valt zouden we met met 16.000 lezers andere mensen er van overtuigen dat ze zich niet tegen de mazelen moeten laten inenten.!
  De mazelen waren in eind jaren 60 zo goed als verdwenen en bestreden. en niet in het minst door de ziekte zelf te doorlopen te hebben.
  Daardoor ging de ziekte te gronde ieder was op natuurlijke wijze immuun !
  Toen dat inzicht uitbrak werd op nieuw het mazelen virus vanuit het lab onder de mens gebracht.!
  Een gevaarlijkere variant dat ook!
  Het is erg goed dat mensen die we in Intalie zagen ontmoetingen hebben met mensen die de mazelen aandoening hebben/ doorlopen..
  Zodat mensen opnieuw op natuurlijke wijze zich gaan weren tegen de mazelen.
  In de nieuwe inentingen zitten ook de hulpstoffen/ gifstoffen.
  En juist in Italie komt deze beweging op gang omdat Italie vorig jaar met een spuit op de markt kwam waar tegelijk 10 stoffen in zaten tegen infectieziekten.
  met grote moeite is dat teruggebracht tot 8 .
  Dat is nog steeds 7 teveel. Een jong kind van nog geen 6 mnd oud kan niet 7 infecties tegelijk bestrijden.
  Want het immuunsysteem wordt te gronde gericht hier mee!!
  DE mix van de spuit met 10 ziektes er in is al voorspeld door Rudolf Steiner in 1921!!
  Ook voorspelde hij de dood van de beijen, en op straat rondzwervende jonge mensen met een psychische stoornis. Inmiddels zijn dat in Nederland al 700.000 jonge mensen!!
  Opnieuw moet hier op deze site de dood van 60 % van de insekten in ons land voor het voetlicht worden gebracht. over het algemeen wordt hier gezegd dat landbouwgif de oorzaak is.
  Maar op dit moment moet de aandacht echt naar de chemtrails worden gebracht.
  DE CHEMTRAILS zijn mede een verschrikkelijke dodelijke bron van de insekten sterfte wat je ook uitroeiing zou kunnen noemen.

  16 likes
 4. Wat ook heel gevaarlijk is zijn bloedverdunners. Mensen slikken deze bloedverdunners. Terwijl er ijgenlijk niks aan de hand is. Er is hun verteld als je bloed te dik wordt krijg je een herseninfarct. Dus massaal aan de bloedverdunners. Het is dan ook altijd druk bij de trombose dienst. 1 op de 20 heeft misschien ooit eens trombose gehad. Huisartsen schrijven van alles voor. Ze zijn er niet voor de mensen ,hun patiënten. Ze werken voor de pharmacie. Als ze niet genoeg voorschrijven worden ze op de vingers getikt.

  21 likes
 5. Wat een onzin zeg, en de reacties zijn helemaal bij de beesten af. Laat ik het zo zeggen, ik wil de eerste persoon nog weleens zien die, na bijvoorbeeld 5 uur lang een hartslag gehad te hebben van 225 slagen per minuut tgv een hartritmestoornis, het pilletje van de dokter weigert wat dit verhelpt en voortaan voorkomt. Of bijvoorbeeld een persoon wat drie clusterhoofdpijn aanvallen per dag heeft die de medische behandeling van de arts weigert (die ga je niet vinden hoor als je weet wat clusterhoofdpijnen zijn). Natuurlijk slikken we teveel antibiotica, wassen ons te vaak met antibacteriële zeep en zijn te schoon geworden waardoor ons immuunsysteem niet veel meer kan hebben. Maar wat iedereen hier lijkt te vergeten is dat er gewoon zeer ernstige en invaliderende ziekten en aandoening zijn die behandeld moeten worden met medicatie. Overigens hebben we hier ivm een kankerpatient in de familie al een jaar geleden de behandeling gestart met medicinale cannabis, cbd & thc olie maar behalve dan zeer goed voor pijn, misselijkheid en angst te werken laat het de uitzaaiingen en tumoren echt niet verdwijnen, overigens doen we dit gewoon in samenspraak met artsen en doktoren en er is nooit een ander geluid geweest dan “als het werkt voor je, lekker blijven doen” en bespaar me de onzin van Berdocan en dat biologisch wel werkt want hier wordt niets anders dan biologisch en zelf geproduceerd gebruikt. Dat is 1st hand experience! Mensen zouden eens moeten leren dat er een balans is en dat sommige dingen nu eenmaal gebeuren en niet omkeerbaar zijn. Oh en laat ik dit op voorhand zeggen, bespaar me de onzin van mediteren, praten met goden, geesten en elfjes en een pot kurkuma vreten per dag want dan spreken we elkaar nog wel een keer als karma denkt dat het nu jouw beurt is.

  10 likes
  • Een aanrader voor jou is het lezen van het boek ‘zielsoorzaken van ziekte’
   Naar devijf biologische natuurwetten ontdekt door Dr. Geert Hamer.
   Voor mij was dit een eye opener.

   3 likes
   • Ah shit…! Ik was er een vergeten in het rijtje elfjes, geesten, goden en zielsbegeleiders, de kwakzalver. Dr. Geer Hamer, de man die zegt dat kanker veroorzaakt wordt door trauma’s, een theorie die hij bedacht heeft na het plotselinge overlijden van zijn zoon en zijn diagnose met testikelkanker kort daarna. Leuk detail dat de meneer die zegt dat kanker en ziektes alleen opgelost worden door de trauma’s te behandelen, zijn kanker heeft laten behandelen met chemo en uiteindelijk een aantal operaties, die zijn vrouw onthouden heeft van medische behandeling voor haar borstkanker waardoor ze kwam te overlijden en als kers op de taart (na talloze rechtszaken door slachtoffers van deze idioot) het bekendste slachtoffer Olivia Pilhar. Olivia is pas zes jaar wanneer bij haar een Wilms’ tumor ontdekt wordt. Haar behandelend arts verwijst Olivia en haar ouders door naar Ryke Hamer, die op dat moment al geen patiënten meer mag behandelen. Hamer behandelt haar volgens zijn GNM, wat resulteert in, hoe kan het ook anders, een snelle achteruitgang van Olivia. De familie van Olivia ziet het met lede ogen aan, en schakelt uiteindelijk de autoriteiten in. Hierop vluchten de ouders met Olivia en Hamer naar Spanje. De tumor is inmiddels zo groot dat Olivia ademhalingsproblemen krijgt. Uiteindelijk, na inmenging van de Oostenrijkse president en de Spaanse politie, keert het arme kind terug naar Wenen, waar haar leven gered wordt door haar direct te opereren en met chemokuren te behandelen. Inmiddels (13 jaar later) is Olivia volledig gezond verklaard..

    Met alle respect, ga je onzin aan een ander verkopen.

    5 likes
 6. In de jaren 7O werden de ‘ bijsluiters’ van de medicamenten plots héél lang , met heel uitgebreid advies over waar je moest op letten als je deze medicamenten nam, want het zou altijd mogelijk zijn dat er een ‘probleempje’ zou kunnen ontstaan . Je moest dan tijdig naar de huisarts…. voor een ander medicament ! En …de firma was gedekt, want alle verwittigingen stonden op de bijsluiter… die je goed moest lezen … en zo was de cirkel rond !

  9 likes
 7. Okay, ik zie dit filmpje van ‘young turks’ op youtube. En heb hier keiharde propaganda gevonden naar de amerikanen toe.
  Ik werd helemaal misselijk ervan, hoe we worden behandeld hier. Ik schreef er op dat we dit enge zorg systeem allang hebben in nederland. Wordt ik uitgescholden aan alle kanten voor leugenaar, zwaar democratisch land blabla Ik heb het wel weer weggehaald, maar kijk even alstublieft. Raar dat daar turkse mensen in usa fake news vertellen over europa. Of is dat geen toeval???!
  https://www.youtube.com/watch?v=vugkjoRtjtg&lc=z22dffjwxsuqghnlqacdp433uz1lqvtrh30sn2xygp5w03c010c.1526251869591364

  1 likes
 8. Okay ga ook eindelijk stoppen met die rommel. Was het al eigenlijk langer van plan, maar leef gezond en wandel veel. En ook nog; ik geloof in Jezus’ bovennatuurlijke Kracht hier en nu in werking (soms onmiddelijk voor mijn ogen, soms meer een proces blijkt dat): zeer vaak reeds meegemaakt, ook in mijn eigen lichaam diverse malen ervaren!

  5 likes
 9. Vreemd genoeg hebben ze weer een melding van ebola. Oh ja ze hebben een vaccin, juist allemaal zo in de rij aansluiten?

  4 likes
 10. Iemand herinnert zich de zgn. ‘Vogelgriep’ of de ‘Aziatische griep’?
  Op de BBC verscheen in Oktober 2005, dé ‘Health expert’ van de UK op dit SPECIALE gebied van Pandemieën. De absolute ‘topspecialist’ op dit medisch gebied, deze ‘wetenschapper’ (naam vergeten) verklaarde; “Het is niet de vraag OF het gebeurd, maar wannéér: het kan over een of twee jaar zijn, maar EEN DERDE deel van de wereldbevolking zal sterven aan deze epidemie”.

  Na twee jaar kon je lezen (o.a. in USA Today), in Oktober 2007, dat er totaal 12 (twaalf) menselijke doden waren door deze ‘Vogelgriep’.
  Een Amerikaanse vriend* kwam beide jaren in de UK. Hij zag in 2015 bergen schapen daar levenloos opgestapeld en hoorde dit stomverbaasd, rechtstreeks op de BBC. In 2007 hoorde hij de ‘schade’ daar, maar van die prul’wetenschapper’ hebben we natuurlijk nooit meer iets gehoord, laat staan dat hij ooit zijn excuses aangeboden heeft! Dat is het ergste, de leugens worden zelden openbaar gemaakt en gerectificeerd. Zie bijv. de CNN: 93% is negatief over Trump dus absoluut fakenews.

  MOET ZIEN: * https://youtu.be/paEZlOre0tQ (na een halve minuut dit ware verhaal!)

  Astronomisch groot verschil dus. En we worden nog steeds constant voorgelogen met deze rommel door o.a. de pharmacy (elke arts kreeg een paar jaar geleden ik meen €130,- voor elke injectie die ze gaven; van ONZE belastingcenten natuurlijk), nou dan werk je toch graag mee aan de leugen van de WO? Nu zien de vaccin ontwikkelaars Pfizer, Johnson & Johnson en Merck miljoenen-, w.s. miljardenwinsten met dit zikavirus.

  3 likes
 11. Betaal al jaren braaf zorgpremie, maar er van gebruik maken ,liever niet, dat ik uit sociaal oogpunt anderen, die niet anders kunnen toch van deze gift gebruik kunnen maken?

  1 likes
 12. Het is niet wijs alle bacterien te bevechten zei een wijs man eens toen hij op de linkerbaan van de a4 op zijn gat zittend erachter kwam dat hij, of liever gezegd zijn vehikel, een plastic verslindend organisme was tegengekomen. Stel, dit kan, zoals herintroductievan mazelen, of ebola, omdat het vorige serum wat “bijstelling” behoefde (proef inkomsten), hoeveel kans denkt U te hebben bij medische zorg waar alles om plastic draait? Is het niet gewoon veel slimmer te weten ver genoeg te kunnen komen met duidelijk omgaan met wat je die sjoelbak met baleinen in schuift? Er is een documetaire die beweert dat in de US er 600000 mensen per jaar het leven laten door “onzorgvuldige” diagnoses (bovenop wat als natuurlijk is samen te vatten) terwijl er in de afgelopen 25 jaar 11 mensen zijn omgekomen door supplementen. En dat terwijl de gevestde orde je griezelend onderzoekend opneemt alsof je niet goed bent geworden. Dat is dezelde soort dramapolitiek als verkeersslachtoffers versus fructosedoden (vevetting vires) of bijvoorbeeld vliegtuigrampen waarnaar rato het aantal slachtoffers futiel is tov alle ander verkeersoorten. (Even daargelaten dat we geen zonnewinde over ons heen krijgen waardoor binnen luttele minuten alle communicatie uitfik en verkeersleiders ineens het hedndaags exponetieel ontplofte aanstormend vluchtverkeer met pen en papier moeten gaan plotten). Ergo we leven (nu nog) in een redelijk ongecensureerd tijdperk waar je veel kan leren over je eigen kwalen of vebeteringen en ev mogelijke behandeling. Grijp je kans en leer voor dat je ergens op de A4 ……

  0 likes
  • PS
   Wat betreft sensurering en Facebook:
   Ik ben bang dat er nogal wat liken uit de kast gaan komen
   Voor hoever facebook over liken gaan zal pas bliken als het gros geen afstand van deze verslaving kan nemen wat als vraag het aanbod duuder en zuurder maakt. Daar kan geen base tegen op om het te neutralizeren.
   Een pilletje misschien?

   0 likes
 13. chemtrails , wifi Straling etc dat veroorzaakt kanker!! waarom was er zogoed als geen kanker 100 jaar geleden ,?.. WE KRIJGEN 5G mensen… #join groep #Stop5G

  0 likes
  • Mijn inziens zal kanker er 100 jaar geleden ook wel geweest zijn,alleen wist men er nog niet zoveel van af.
   Vroeger gingen mensen gewoon dood terwijl niemand wist waaraan .
   Vaak werd het op ouderdom geschoven.
   De leeftijd waarop men vroeger overleed was ook veel jonger dan nu.

   0 likes
 14. Business as usual.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Ze is vermoord! Geschokte reacties na dood bestsellerschrijfster die 'corruptie binnen vaccinatie-industrie ontmaskerde'

Ze is vermoord! Geschokte reacties na dood bestsellerschrijfster die ‘corruptie binnen vaccinatie-industrie ontmaskerde’

Bestsellerschrijfster Jennifer Jaynes, die onder meer schreef ...

Al 2 miljoen Nederlanders aan de statines, terwijl ze in de meeste gevallen niet helpen. Sterker nog: op deze manieren maken ze u ziek

Al 2 miljoen Nederlanders aan de statines, terwijl ze in de meeste gevallen niet helpen. Sterker nog: op deze manieren maken ze u ziek

Bijna twee miljoen Nederlanders slikken statines die ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 2 april
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.