Het Complot

De elite gebruikt politici als pionnen in het geopolitieke schaakspel. Ontdek waarom de waarheid achter nieuwsverhalen vaak verborgen blijft

Help anderen door deze info met anderen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Willem Middelkoop toont in zijn boek Patronen van bedrog aan dat de waarheid achter nieuwsverhalen vaak verborgen blijft. De gelijknamige theaterlezing werd op YouTube al ongeveer 100.000 keer bekeken.

Vanaf de jaren veertig werkte een klein groepje insiders aan een plan voor Amerikaanse werelddominantie.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Door de overwinning aan het eind van de Tweede Wereldoorlog slaagde het plan en sindsdien doet de VS er alles aan om haar macht zo groot mogelijk te houden.

Elite

Daarbij is volgens Middelkoop bijna alles geoorloofd: van regimeverandering en financiële steun tot couppogingen en moordaanslagen op afvallige politici en presidenten.

Dit heeft ervoor gezorgd dat landen in de Amerikaanse pas zijn blijven lopen.

Maar ook binnen de VS is er een continue machtsstrijd gaande. De elite, afkomstig uit het politiek-militair-industrieel complex, heeft de feitelijke macht.

List en bedrog

Deze staat binnen de staat, de deep state, ziet politici als pionnen in het geopolitieke schaakspel.

Om de macht te behouden worden effectieve en eeuwenoude strategieën gebruikt. List en bedrog zijn daarom aan de orde van de dag.

De elite weet de media op geraffineerde wijze te bespelen, omdat die in handen zijn van slechts zes grote bedrijven.

Angst

Omdat angst de beste manier is om het volk onder controle te houden, heeft de VS een permanente vijand nodig.

Na de oorlog tegen het communisme en de oorlog tegen drugs is het terrorisme nu de ideale vijand.

Bekijk de video hieronder:

Boekentip: Patronen van bedrog

[Café Weltschmerz]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit goed?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

10 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Lindeboom
Lindeboom
5 jaren geleden

“Patronen van bedrog” even kijken op yt. Gladiator fijne verjaardag vandaag!

Kees van Kesteren
Kees van Kesteren
5 jaren geleden

Er is er een jarig, hoera, hoera
Dat kun je wel zien, dat is hij
Dat vinden wij allen zo prettig, ja-ja
En daarom zingen wij blij

Hij leve lang, hoera, hoera
Hij leve lang, hoera, hoera
Hij leve lang, hoera, hoera

Van harte proficiat “Gladiator” met je 60e verjaardag en een hele fijne dag toegewenst!!!!!

Hier gaat alles beter, dus goed nieuws……..

Groeten van Kees en Egaa

eksegese
eksegese
5 jaren geleden

Aan patronen van bedrog zullen wij ons nooit kunnen onttrekken zo lang wij onze monarchie in tact laten. De trap moet absoluut van boven naar beneden schoon geveegd worden, andersom is en blijft altijd vergeefse moeite.

Administrator van herstelderepubliek.nl legde dat op voortreffelijk wijze uit. Hiermee vervliegt ook de laatste hoop die ik koesterde voor verandering door Baudet. Dit is wat hij schreef :

Hij, Thierry Baudet, had op dag 1 moeten zeggen, dat hij door de kiezers op die stoel terecht is gekomen en dat hij het dus verdomt zijn beloften af te zweren door aan Zijne Overbodige Onnozelaar trouw te beloven. Maar omdat hij dat niet heeft gedaan is ook Baudet medeplichtig, ondanks zijn waarheden als koeien. De naam ‘Soros’ zal in de 2e Kamer nog nooit zijn gevallen.

En dit is precies waarom :

Parlementariërs zweren trouw aan een ongekozen stadhouder. Met die eed van trouw worden alle verkiezingsbeloften op de vuilnisbelt van de geschiedenis gedeponeerd. De verenigde horde in de 2e Kamer neuzelt 4 jaar onbelangrijk aan een stuk. Zo nodig worden al te vrijpostige elementen vervangen, mochten ze te ver buiten de pot urineren. Het geneuzel moet dan wel spectaculair (“belachelijk en verschrikkelijk”) worden gebracht, maar mag verder niets om het lijf hebben

Onthoud het volgende goed: “Ons land met haar 17 miljoen doodverklaarde burgers is niets meer of minder dan een ouderwetse Kroonkolonie.” De symbolische honneurs worden waargenomen door een aangestelde stadhouder. Die kan, weet en doet niets, dus daar zijn dan “ministers” en een parlement voor in het leven geroepen.

Er is een eeuwenoud, wereldwijd netwerk dat staten en volkeren in een wurggreep houdt. Uiteraard met actieve hulp van het politieke uitschot en een ambtelijk apparaat, onder leiding van een ongekozen stadhouder en zijn ongekozen loopjongen. Dat netwerk vertegenwoordigt de ultieme macht op aarde. Eén G.O.D., één munt, één bank, één religie, één leger, één rechtspraak en één taal. De één-wereld denkers van het herstelde Romeinse Imperium bepalen de marsroute, niet de kiezers.

Het wereldomspannende netwerk wordt bij elkaar gehouden door cellen van (Westerse) geheime diensten, terreurgroepen en maffia-organisaties via drugslijnen, bankenkartels en militaire organisaties. Chantage en omkoperij zijn de meest toegepaste methoden om te voorkomen dat maatregelen nodig zijn om dat netwerk intact te houden. Maatregelen als carrière-verwoesting, karaktermoord of liquidaties. Het plan ligt vast. Het doel heiligt alle middelen om dat plan uit te voeren. Waar het eindigt is een groot raadsel.

Wat is begonnen als een tegenbeweging tegen de Reformatie is in 500 jaar uitgegroeid tot een wereldregering. Je zou denken dat het wel ongeveer af is, die uniforme heilstaat. Een kleine machtselite is in staat hele volksmassa’s te manipuleren en te chanteren, te indoctrineren en angst aan te jagen. Het tegen elkaar opzetten van volkeren, denkbeelden, religies, natie-staten is aan de orde van de dag. Het kanaliseren van letterlijk alle bewegingen is een techniek wat tot in de puntjes wordt beheerst.

In de 2e Kamer hoor je het woord “democrasie” nogal eens vallen. De doodverklaarde en als gevolg van de stembusgang van iedere mening gestripte Nederlander denkt dan, dat dat “zeggenschap, discussie en consensus” betekent. Een sprookje wat is bewaarheid, de macht is immers aan het volk gekomen. Daar zijn helemaal geen referenda voor nodig, da’s anti-democraties.

De werkelijkheid is van een geheel andere orde.

Stokoude paapsche bloedlijnen bepalen vér achter de schermen wat er moet gebeuren, goedschiks of kwaadschiks. Hun agenten in de Lage Landen zijn de bangelijke nep-oranjes, gelieerd aan Rothschild kapitaal. Zij en hun ambtenaren-apparaat krijgen de orders van The Crown sinds het Congres van Wenen. Zolang deze stadhoudersfamilie de agenda volgt en haar eigen problemen (Oldenbarnevelt, De Witt, de Patriotten, koloniale oorlogen, Generaal Spoor, links verzet ’40-’45, Maarten van Traa, Pim Fortuyn, etc.) de wereld uit helpt, is er niets aan de hand. Lukt dit op een gegeven moment niet meer, dan zal er een voorbeeld worden gesteld.

De “democrasie” functioneert onder dreiging van moorddadige geweldsdreiging, terreur en chantage. Die “democrasie” is er niet voor het volk, maar voor die kleine machtselite, de zetbaasjes van de macht, die onderdanig orders hebben uit te voeren. Hoe komen wij anders in de EU? De NATO? Aan de wetgeving? Oorlogsmissies? Hoe komt het dat wij jihadisten financieren? Over al deze zaken is nooit gestemd. De mening van de doodverklaarde Nederlander is van nul en generlei waarde.

Posted on 22 september 2018 Door Administrator
Wie bestuurt Nederland?

7 Stemmen

Wie is de baas?

De vraag die zich volgens Baudet opdringt is: wie is dan eigenlijk wel de baas in dit land? Wie kan wel iets beïnvloeden?

“Is het Mark Rutte nog wel? Is het de koning? Is het Juncker? Is het Soros? Is het Angela Merkel? Is het Paul Polman van Unilever?”

“Wie in Nederland in ieder geval NIET de baas is, dat is de kiezer,” zei Baudet.

“Loner” Thierry Baudet aan het woord tijdens de algemene beschouwingen in het de facto buiten werking gestelde parlement. Het Haagse Praathuys vol ballen zonder ballen.

Niet alleen de kiezer is monddood gemaakt door een democratische truc, namelijk het inleveren van je stem en vervolgens achterover in je schommelstoel doen alsof je ertoe doet. Met een ontbonden parlement doet niemand er meer iets toe; dat wist u toch al?

Ook meneer Baudet heeft trouw aan Billy (en Bessie) Turf gezworen, hoe hard hij ook schreeuwt en hoe waar het ook klinkt: ook hij is het hondje dat met 4 pootjes in de lucht ligt.

“Ja baas, nee baas, natuurlijk baas”.

Hij, Thierry Baudet, had op dag 1 moeten zeggen, dat hij door de kiezers op die stoel terecht is gekomen en dat hij het dus verdomt zijn beloften af te zweren door aan Zijne Overbodige Onnozelaar trouw te beloven. Maar omdat hij dat niet heeft gedaan is ook Baudet medeplichtig, ondanks zijn waarheden als koeien. De naam ‘Soros’ zal in de 2e Kamer nog nooit zijn gevallen.

We zullen het nog eens uitleggen.

Parlementariërs zweren trouw aan een ongekozen stadhouder. Met die eed van trouw worden alle verkiezingsbeloften op de vuilnisbelt van de geschiedenis gedeponeerd. De verenigde horde in de 2e Kamer neuzelt 4 jaar onbelangrijk aan een stuk. Zo nodig worden al te vrijpostige elementen vervangen, mochten ze te ver buiten de pot urineren. Het geneuzel moet dan wel spectaculair (“belachelijk en verschrikkelijk”) worden gebracht, maar mag verder niets om het lijf hebben.

Onthoud het volgende goed: “Ons land met haar 17 miljoen doodverklaarde burgers is niets meer of minder dan een ouderwetse Kroonkolonie.” De symbolische honneurs worden waargenomen door een aangestelde stadhouder. Die kan, weet en doet niets, dus daar zijn dan “ministers” en een parlement voor in het leven geroepen.

Er is een eeuwenoud, wereldwijd netwerk dat staten en volkeren in een wurggreep houdt. Uiteraard met actieve hulp van het politieke uitschot en een ambtelijk apparaat, onder leiding van een ongekozen stadhouder en zijn ongekozen loopjongen. Dat netwerk vertegenwoordigt de ultieme macht op aarde. Eén G.O.D., één munt, één bank, één religie, één leger, één rechtspraak en één taal. De één-wereld denkers van het herstelde Romeinse Imperium bepalen de marsroute, niet de kiezers.

Het wereldomspannende netwerk wordt bij elkaar gehouden door cellen van (Westerse) geheime diensten, terreurgroepen en maffia-organisaties via drugslijnen, bankenkartels en militaire organisaties. Chantage en omkoperij zijn de meest toegepaste methoden om te voorkomen dat maatregelen nodig zijn om dat netwerk intact te houden. Maatregelen als carrière-verwoesting, karaktermoord of liquidaties. Het plan ligt vast. Het doel heiligt alle middelen om dat plan uit te voeren. Waar het eindigt is een groot raadsel.

Wat is begonnen als een tegenbeweging tegen de Reformatie is in 500 jaar uitgegroeid tot een wereldregering. Je zou denken dat het wel ongeveer af is, die uniforme heilstaat. Een kleine machtselite is in staat hele volksmassa’s te manipuleren en te chanteren, te indoctrineren en angst aan te jagen. Het tegen elkaar opzetten van volkeren, denkbeelden, religies, natie-staten is aan de orde van de dag. Het kanaliseren van letterlijk alle bewegingen is een techniek wat tot in de puntjes wordt beheerst.

In de 2e Kamer hoor je het woord “democrasie” nogal eens vallen. De doodverklaarde en als gevolg van de stembusgang van iedere mening gestripte Nederlander denkt dan, dat dat “zeggenschap, discussie en consensus” betekent. Een sprookje wat is bewaarheid, de macht is immers aan het volk gekomen. Daar zijn helemaal geen referenda voor nodig, da’s anti-democraties.

De werkelijkheid is van een geheel andere orde.

Stokoude paapsche bloedlijnen bepalen vér achter de schermen wat er moet gebeuren, goedschiks of kwaadschiks. Hun agenten in de Lage Landen zijn de bangelijke nep-oranjes, gelieerd aan Rothschild kapitaal. Zij en hun ambtenaren-apparaat krijgen de orders van The Crown sinds het Congres van Wenen. Zolang deze stadhoudersfamilie de agenda volgt en haar eigen problemen (Oldenbarnevelt, De Witt, de Patriotten, koloniale oorlogen, Generaal Spoor, links verzet ’40-’45, Maarten van Traa, Pim Fortuyn, etc.) de wereld uit helpt, is er niets aan de hand. Lukt dit op een gegeven moment niet meer, dan zal er een voorbeeld worden gesteld.

De “democrasie” functioneert onder dreiging van moorddadige geweldsdreiging, terreur en chantage. Die “democrasie” is er niet voor het volk, maar voor die kleine machtselite, de zetbaasjes van de macht, die onderdanig orders hebben uit te voeren. Hoe komen wij anders in de EU? De NATO? Aan de wetgeving? Oorlogsmissies? Hoe komt het dat wij jihadisten financieren? Over al deze zaken is nooit gestemd. De mening van de doodverklaarde Nederlander is van nul en generlei waarde.

Waarom blijven er zoveel zaken in nevelen gehuld? Het neerhalen van vlucht MH-17? Het Englandspiel? Gladio netwerk? Venlo incident? Molukse treinkapingen? Bijlmerramp? Moord Fortuyn? Moord Vaatstra? De Verzetsprinz? De IRT-affaire?

Overal zit een verhaal achter en als het “onoplosbaar” blijkt te zijn, dan is dat verhaal niets anders dan het overeind houden van de stadhouder en zijn apparaat.

Maffia praktijken en omerta – dat is uw “democrasie”. Doodverklaard.

En dit is de trieste werkelijkheid waar wij met z’n allen mee opgescheept zitten en als we al in staat zijn hier verandering in te brengen zal dat nooit getolereerd worden. Niets doen is echter ook geen optie voor mijn gevoel. Een oplossing heb ik niet in petto, maar stemmen en hier vrijwillig aan meewerken ? Over mijn lijk ! En van die Monarchie moeten we zeker af wat mij betreft.

eksegese
eksegese
5 jaren geleden

Er is iets klaarblijkelijk mis gegaan en het verhaal is onnodig minstens 2 keer zo lang geworden.
Sorry.

Back to top button
10
0
We lezen graag je reactie!x