Buitenaards

Volle zalen bij lezingen Coen Vermeeren – ‘we waren niet welkom op de maan’

Help door deze info met jouw vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Begin deze maand konden UFO-fanatici en geïnteresseerden in buitenaards leven tot twee keer toe hun hart ophalen in Oud-Beijerland.

Dr. ir. Coen Vermeeren, docent lucht- en ruimtevaarttechniek aan de TU Delft gaf er de lezing ‘UFO’s, Feit en Fictie’. Voor een volle zaal deed hij een boekje open over diverse UFO-cases.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Er doen veel verschillende verhalen de ronde over ongeïdentificeerde vliegende objecten. Vermeeren ging met name in op de Amerikaanse cover-ups en klokkenluiders die hun verhaal hebben gedaan. Als belangrijkste getuigen noemde hij de Amerikaanse astronauten Edgar Mitchell en Buzz Aldrin.

Sterke dogmatiek

“Hoe ze hebben gecommuniceerd met buitenaardsen is onduidelijk, maar wel wisten ze dat we niet welkom waren op de maan,” zei Vermeeren. Studenten stuurden hem geregeld beeldfragmenten toe waarvan hij niet kon verklaren wat hij zag. Voor Vermeeren was het reden genoeg om een eigen onderzoek te starten.

“Helaas is universitair wetenschappelijk onderzoek niet voorhanden,” legde Vermeeren uit. “Er heerst een sterke dogmatiek die buitenaards leven onbespreekbaar maakt.” Onlangs kreeg Vermeeren met zijn onorthodoxe standpunten veel media-aandacht. Hij zou onder meer onder toezicht zijn geplaatst als gevolg van zijn uitspraken, maar dat blijkt een mythe te zijn.

Wereldwijde veranderingen

Vermeeren merkt op dat er wereldwijde veranderingen plaatsvinden. “In bijvoorbeeld Mexico, Brazilië en Japan wordt hier al veel opener over gedaan. In Nederland blijft dit onderwerp nog een groot taboe,” aldus Vermeeren.

De meeste mensen gingen na de lezing verwonderd naar huis. Vanwege de grote belangstelling werd een extra lezing ingelast.

Bron: Dichtbij.nl

Gerelateerd:

 

1 1 stem
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info goed?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

32 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
jack
jack
11 jaren geleden

Is dit opgenomen?video,geluid

Hubert Geelen
Hubert Geelen
11 jaren geleden

Voor mij is Mr Vermeeren een échte held, een moderne Galileo Galilei, terwijl de andere zogenaamde wetenschappers ons in de steek laten als het op hun eigenbelang aankomt.

Jeroen
Jeroen
11 jaren geleden

Beetje verwarrend allemaal; aan de ene kant de complottheorie dat we nooit op de maan zijn geweest. Onderbouwd met naar het lijkt sterke bewijzen en aan de andere kant dit verhaal; wel op de maan geweest maar niet welkom..

hotspot
hotspot
11 jaren geleden

In plaats van het onderwerp op een wetenschappelijke manier te benaderen is Coen Vermeeren de zoveelste figuur die de hele mikmak op één hoop veegt, alsof een hele lading twijfelachtige verhalen door de hoeveelheid en vaagheid ervan ineens een kloppend helder plaatje opleveren waar het publiek wat aan heeft.

Het is niet zo omdat deze meneer ingenieur is zijn lezing meer waard is dan een avondje googelen op “UFO” en “aliens”.

Back to top button
32
0
We lezen graag je reactie!x