Homepagina » Financieel » Hoe de kracht van hypnose meer rijkdom kan creëren?
meer geld

Hoe de kracht van hypnose meer rijkdom kan creëren?

Enorm veel mensen willen een betere financiële situatie. Het leven wordt elk jaar duurder. Je inkomen daarentegen stijgt niet mee in hetzelfde tempo. Hierdoor daalt jouw koopkracht en kun je steeds minder doen met je geld.

Vroeger en nu

Vroeger kon je met één modaal inkomen in een mooi huis wonen, een auto rijden en je kon met je gezin elk jaar heerlijk op vakantie. Tegenwoordig zie je steeds vaker dat zelfs gezinnen met een dubbel inkomen het financieel moeilijk hebben. De huur of hypotheek zijn steeds moeilijker op te brengen, verzekeringen (zoals de verplichte ziektekostenverzekering) wordt steeds duurder en boodschappen doen kost steeds meer. Je krijgt steeds minder voor je geld.

Hierdoor gaat de financiële strop steeds strakker om je nek zitten en de vraag is dan ook hoe het over 1, 5 of zelfs 10 jaar zal zijn? Waarschijnlijk niet beter. Eerder financieel slechter. Althans als het zo doorgaat, zoals het nu gaat.

Niets daaraan doen is achteruitgang. Als je niets doet, of als je blijft doen wat je nu doet, raak je onvermijdelijk verstrikt in een neerwaartse koopkracht-spiraal.

Twee manieren om te ontsnappen uit deze spiraal

Er zijn twee manieren om los te komen uit deze neerwaartse koopkracht-spiraal:

  1. De kosten van het leven moeten omlaag
  2. Je inkomen moet omhoog

Over punt 1 kunnen we kort zijn. Daar heb je als individu geen controle over. Punt 1 is macro-economisch bepaald en daar kun je dus weinig invloed op uitoefenen.

Maar punt 2 is micro-economisch bepaald. Het is jouw eigen financiële systeem van inkomen en uitgaven. En dáár heb je wel controle over.

Wil je dus meer inkomen verwerven, zodat je ruimer of royaler kunt leven, dan zul je zo snel mogelijk een begin moeten maken met het veranderen van jouw eigen financiële micro-economie. Dat is de enige, en tevens snelste manier om meer financiële zekerheid te creëren voor het heden en je toekomst.

Hoe je gedachten je wereld creëren

Alles dat je ziet op deze wereld dat gemaakt of veroorzaakt is door mensen, is ooit eerst als een gedachte begonnen.

Denk er maar eens over na! Of het nou een gebouw is of een bankje ergens in een bos, een zwerver op straat of een miljonair in een Rolls Royce. Alle resultaten veroorzaakt door mensen, zijn het gevolg van hoe er gedacht en vervolgens gehandeld werd. Resultaten zijn dan ook het gevolg van acties. En acties komen voort uit gedachten. Gedachten die iemand ooit had.

Vervolgens is het dus de vraag waar die gedachten vandaan zijn gekomen?

Wanneer je een miljonair en een zwerver naast elkaar zet en je ze dezelfde vragen stelt, dan zullen de antwoorden radicaal verschillen. De miljonair zal heel anders denken dan de zwerver. En dit verschil in denken is dan ook meteen zichtbaar in de resultaten die beiden hebben. De één heeft een royaal leven en de ander niet.

Waar komen jouw gedachten vandaan?

Je gedachten zijn er niet zomaar. Zij komen voort uit je onbewuste programmering. En deze onbewuste programmering is een gevolg van hoe je bent opgegroeid.

  • Als een kind opgroeit in een miljonairsgezin, is de kans groot dat dit kind al in vroeg stadium een onbewuste programmering meekrijgt, die ervoor zorgt dat hij/zij ook miljonair gaat worden.
  • En als een kind opgroeit in een arm gezin, is er een grote kans dat dit kind later zelf ook moeite heeft de eindjes aan elkaar te knopen.

In beide gevallen is het de programmering die bepaalt hoe je denkt en dus handelt. En dat bepaalt vervolgens je resultaten.

Als kind nemen we onbewust de programmering over van onze voorbeelden. Deze programmering vindt meestal plaats tot we een jaar of 6 à 7 zijn. Op dat moment is bij de meeste kinderen het ‘levenspad’ al grotendeels bepaald door deze onbewuste programmering.

Maar dat wil niet zeggen dat dit niet veranderd kan worden. Niemand is veroordeeld tot zijn of haar onbewuste programmering. Je kunt dit veranderen. De kunst is echter wel dat je dit op onbewust niveau moet doen. Want dáár bevindt zich die programmering.

Herprogrammeren voor meer rijkdom

Om toegang te krijgen tot deze onbewuste programmering heb je ‘mentaal gereedschap’ nodig, Dit gereedschap kan bijvoorbeeld hypnose zijn. Hiermee krijg je toegang tot jouw onbewuste programmering en kun je zeer nauwkeurige verbeteringen aanbrengen in je geld-programmering.

Het gevolg is dat je heel anders gaat denken en doen. Je acties worden anders en daarmee veranderen je resultaten ook drastisch. Deze veranderingen kunnen enorm snel gaan. Er zijn voorbeelden van mensen met een arme geld programmering, die in slechts enkele weken hun inkomen verdubbelden.

Verbeter je financiële situatie

Michel Lejeune van Trancewerk ontwikkelde een speciaal hypnoseprogramma, waarmee je jouw financiële programmering kunt verbeteren. Binnen dagen tot weken ga je de verschillen merken.

Je gaat anders denken en de beslissingen die je neemt worden anders (beter). Je acties worden anders en daarmee zullen je resultaten ook anders worden.

Ondernemers die dit programma deden kregen spontaan andere ideeën, waarmee ze van een matig inkomen naar een extreem hoog inkomen gingen. Herprogrammering van je onbewuste geld-mindset kan je helpen om financieel veel krachtiger te worden.

Mensen maakten complete carrièreomschakelingen, omdat ze in gingen zien dat ze daar veel meer mogelijkheden, zekerheden en inkomen uit konden halen.

De gevolgen

En de gevolgen zijn niet alleen een financieel veel betere situatie, maar ook een situatie waarin je je veel prettiger en zekerder voelt. De resultaten kunnen extreem goed zijn, wanneer je jouw onbewuste financiële programmering verbetert.

Klik hier om er meer over te lezen en te downloaden

0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
8 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Rob
Rob
1 jaar geleden

Het is maar wat er onder rijkdom verstaan wordt. Sommige mensen met weinig geld en bezit zijn gelukkiger dan andere mensen met veel geld en bezit. Is rijkdom veel verdienen en veel uitgeven of is rijkdom iets wat ook kan met minder uitgeven zodat je relatief meer overhoudt? Er zijn horden mensen die bakken met geld uitgeven aan zaken die je in wezen helemaal niet nodig hebt. Er zijn hele winkels vol met allerlei prullaria die totaal geen nut hebben maar veel mensen kopen die prullaria wel. Vrouwen hebben soms een kast vol schoenen. Het lijkt wel of ze voor elke activiteit een apart paar schoenen gebruiken. Dat kost ook bakken met geld. Houdt rijkdom alleen geld en materie in of is rijkdom ook iets dat over heel veel levenservaring gaat. En welke rijkdom van die twee is dan de meest waardevolle?

Als je altijd veel geld uitgeeft, ja, dan kom je altijd geld tekort. Zeker in deze tijd. Guido Weijers zei eens ‘je kunt ook rijk worden door minder uit te geven’ en hij heeft gelijk. Als je minder geld uit geeft aan allerlei prullaria en andere onzinproducten dan houd je meer over voor de belangrijkste zaken. Mensen zijn nog steeds verslaafd aan allerlei materiële zaken en tegenwoordig vooral aan de mobiele telefoon die ook bakken met geld kost. Misschien moet de mens dan eerst eens leren met geld om te gaan naar aanleiding van de omstandigheden, voordat men verder gaat denken over rijkdom.

Jeff
Jeff
Reactie op  Rob
1 jaar geleden

Helemaal mee eens Rob; wat dat betreft is er nog maar weinig veranderd sinds de middeleeuwen. Door bezit te laten zien wat je bent en vooral niet wie je bent. Ons koopgedrag is inmiddels al lang behoefte overschrijdend en we schijnen onszelf van zuurstof te kunnen voorzien door het nieuwste mobieltje te kopen. De instanties daarachter zijn super machtig en hoewel we het afkeuren, doen we daar al dan niet bewust aan mee.

vladi
vladi
Reactie op  Jeff
1 jaar geleden

met jullie beiden eens.
de enige rijkdom is wijsheid.

daaronder versta ik o.a. het beheersen van de primaire en enkele secundaire levensbehoeftes.

de gecreëerde perceptie is gebaseerd op het wegtrekken van het fundamentele van het mens zijn.
zoals het kind naar de fikkerende lichten van een speelautomatenhal word getrokken.

slaaf van perceptie.
mk-ultra.

fff

René
René
1 jaar geleden

Er is nog een derde manier: De enkele mensen die er wel van profiteren maar dan buitensporig, direct in het gevang zetten. En dat is niet de derde manier, maar eigenlijk de enige manier die nog overblijft en zie zoals in Hong Kong dat het niet kan gebeuren zonder buitensporig geweld.

jani
jani
1 jaar geleden

Tegelwijsheid: , “ik hoef niet te zwemmen in het geld , maar pootje baden vind ik lekker “

Christgalactic
Christgalactic
1 jaar geleden

Het is misschien een ietwat conservatief denken , maar het is goed je ziel niet te verkopen aan de spreekwoordelijke “duivel”!
Ook is het goed om je te verdiepen in het huidig geldsysteem, zodoende bewustzijn toe te voegen. Geld wordt namelijk uit het niks bijgedrukt en dit kan men doen omdat de overheid ons gebruikt zijnde het onderpand ervoor. Bovendien is fractioneel bankieren zuivere oplichterij.
Dus in plaats van te hypnotiseren, mensen wakker maken hieromtrent!!
Ik suggereer om het goud (ziel) te beschermen tegen overmacht ( archonten)

Rob
Rob
Reactie op  Christgalactic
1 jaar geleden

@Christgalactic, de top 10% 93,2% van de financiële activa van de wereld in handen hebben, terwijl de onderste 90% belast is met 72,4% van de schuld. Die 90% mensen moeten het dus ook doen met minder dan 7% van de financiën en welvaart. Dan vraag ik me af wat zo’n hypnose programma voor nu heeft. Ik mijn ogen niets. Sterker nog, als ik lees hoe dat programma werkt dan klinkt het hetzelfde als de 10%. Er wordt alleen gefocused op geld en dat is er onder de bevolking niet of nauwelijks meer. Daarbij, als er zijn die miljoenen verzamelen dat zijn er aan de andere kant ook weer veel mensen die dan nog minder over houden. Winst is niets anders dan opgepot geld dat uit de samenleving verdwijnt. Dan klinkt zo’n programma hetzelfde als hoe de elite alleen maar voor zichzelf aan het verzamelen is. Geld komt niet zomaar uit de lucht vallen, het komt van andere mensen die dan steeds minder over houden. Dat terwijl de samenleving in feite al leeg geplunderd is door die top 10%. Dan zou zo’n hypnose in feite een programma zijn om de laatste restjes van de samenleving bij elkaar te schrapen, ook door een groep die alleen maar zijn eigen hebzucht aan het vervullen is zonder zich te realiseren dat ze dan het geld van anderen aan het verzamelen zijn.

Christgalactic
Christgalactic
Reactie op  Rob
1 jaar geleden

Inderdaad, wat ik eigenlijk al aangaf in mijn voorafgaand bericht: geen hypnose maar juist wakker maken van de wereldbevolking. Het is inderdaad een bericht dat enkel de hebzucht aanscherpt bij mensen zonder realisatie van wat geld nu eigenlijk is en hoe het verdeeld is.

x

Check Also

Overvloed

3 Krachtige Stappen om NU een overvloed-mentaliteit te creëren

Wanneer mensen het hebben over overvloed, denken ...

nfn ua 7 tips

7 Ultieme Tips om snel een rijke geld-mindset te krijgen

Ben je op zoek naar meer financiële ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!