Een aantal maanden geleden klaagde de balsemer van de Britse begrafenisondernemer John O’Looney dat hij grote moeite had met het balsemen van overledenen.
Bij dit proces wordt met behulp van een pomp formaldehyde in het lichaam gespoten via de halsslagader. Normaal gesproken gebeurt dat zonder problemen. Bij mensen die de coronaprik hebben gehad, moet formaldehyde tot op wel zes verschillende plekken in het lichaam worden gespoten: beide kanten van de hals, de dijbenen en onder de armen.
This is NOT normal… UK Funeral Director John O’Looney talks about what he’s been seeing post-mortem for people that have taken the jab pic.twitter.com/kkbr1gZ64R
— Laura Lynn Tyler Thompson (@LauraLynnTT) July 27, 2022
(Video verwijderd? Klik hier...)
Witte spaghetti-achtige substantie
En zelfs dan kunnen er nog problemen ontstaan omdat de aderen van deze mensen verstopt zitten, zei O’Looney in gesprek met Laura-Lynn Tyler Thompson.
De begrafenisondernemer zei dat er vorige week een man werd binnengebracht die jonger dan 30 was en die plotseling was overleden. “We openden het lichaam en zijn aderen zaten vol met een witte spaghetti-achtige substantie.”
Niet al te lang
O’Looney legde uit dat deze substantie de vorm van de aderen aanneemt. “Dus als die dingen in je aderen groeien, duurt het niet al te lang voordat je hartfalen, een hartstilstand of een beroerte krijgt,” zei hij. “En dat is wat er volgens mij met deze mensen gebeurt.”
Bewoonbare planeten komen steeds dichterbij
De transhumane mens: Belgisch bedrijf implanteert chips bij medewerkers
Waarom het lijkt alsof het duister en de chaos momenteel groter zijn dan ooit
Zeldzame sprites vastgelegd boven Nebraska
Getemperd optimisme na vertrek Rutte: ‘Het Schwabinet zit nog steeds stevig in het zadel’
5x kleurtrends voor 2025 volgens interieurexperts
Finland gaat als eerste Europese land experimenteren met een onvoorwaardelijk basisinkomen
Duizenden roofzuchtige pedofielen werkzaam binnen hulporganisaties. Is schandaal Oxfam slechts het topje van de ijsberg?
Mysterieus object uit interstellaire ruimte nadert ons zonnestelsel, en wetenschappers hebben geen idee wat het is