CoronaBuitenland

Begrafenisondernemer vertelt wat hij ziet bij mensen die de prik hebben gekregen

Help anderen door deze info met kennissen op je socials te delen!

Een aantal maanden geleden klaagde de balsemer van de Britse begrafenisondernemer John O’Looney dat hij grote moeite had met het balsemen van overledenen.

Bij dit proces wordt met behulp van een pomp formaldehyde in het lichaam gespoten via de halsslagader. Normaal gesproken gebeurt dat zonder problemen. Bij mensen die de coronaprik hebben gehad, moet formaldehyde tot op wel zes verschillende plekken in het lichaam worden gespoten: beide kanten van de hals, de dijbenen en onder de armen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png

(Video verwijderd? Klik hier...)

Witte spaghetti-achtige substantie

En zelfs dan kunnen er nog problemen ontstaan omdat de aderen van deze mensen verstopt zitten, zei O’Looney in gesprek met Laura-Lynn Tyler Thompson.

De begrafenisondernemer zei dat er vorige week een man werd binnengebracht die jonger dan 30 was en die plotseling was overleden. “We openden het lichaam en zijn aderen zaten vol met een witte spaghetti-achtige substantie.”

Niet al te lang

O’Looney legde uit dat deze substantie de vorm van de aderen aanneemt. “Dus als die dingen in je aderen groeien, duurt het niet al te lang voordat je hartfalen, een hartstilstand of een beroerte krijgt,” zei hij. “En dat is wat er volgens mij met deze mensen gebeurt.”

4.8 102 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit waardevol?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

113 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Merijn Hugens
Merijn Hugens
1 jaar geleden

Ik persoonlijk denk, dat het meest opvallende wat een Begrafenisondernemer kan constateren als die Hersendode Gevaccineerde Überschapen eenmaal bij hem worden binnengebracht….is dat ze DOOD zijn….

Afweersysteem
Afweersysteem
1 jaar geleden

In een normaal gezond functionerend land zou dit onmiddelijk opgepikt, onderzocht en aangepakt worden.

En hoe zit het in andere landen wat dit betreft? Bijvoorbeeld Nederland?
Waar zijn de begrafenisondernemers hier die soortgelijke ervaringen hebben en delen?

Of is Engeland hier uniek mee?
Selectieve batches naar land/regio?

Hoe dan ook, serieel moorddadige experimentele waanzin die nooit eerder heeft bestaan. Die navenant forensisch onderzoek vereist en vervolging. In een normaal gezond functionerend land….

Annette
Annette
1 jaar geleden

Wat een vreselijk verhaal weer om dit te lezen. Ik zou bijna willen schrijven, dat het maar goed is, dat ik denk, dat ninefornews vooral door mensen wordt gelezen, die NIET zijn bezweken om de experimentele gentechinjectie te nemen.

Het verhaal is overigens luid en duidelijk: de troep die er in je lichaam is gespoten is dermate destructief, dat je er om te beginnen zonder meer aan dood kan gaan, maar dat deze balsemer John O’Loomey met al zijn vakkennis, ook nog eens de grootste moeite heeft om de overleden persoon er nog een beetje fatsoenlijk uit kan laten zien.

Eigenlijk is er maar één antwoord op mogelijk, namelijk iedereen, die is overleden, doordat hij of zij heeft meegedaan met dit experiment en daaraan is bezweken, NIET meer opbaren.

Zó bijzonder is dat overigens helemaal niet. Ik heb de afgelopen tientallen jaren vaker meegemaakt, dat de kist gesloten was bij het afscheid nemen.

Sowieso heb ik mijn leven lang al een bloedhekel aan gehad om in een rij van mensen langs de kist met een overledene te lopen om afscheid te nemen.

De meeste keren heb ik dat ook niet gedaan. Voor MIJ is het belangrijker om afscheid te nemen bij leven en niet bij dood.

Zo vind ik het altijd behoorlijk hypocriet, als mensen bijvoorbeeld jaren geen contact hebben gehad (gebeurt ook regelmatig binnen families) en dan wel komen opdraven, wanneer deze persoon is overleden.

Als ik jaren geen contact heb gehad met de overleden persoon, ga ik ook niet naar zijn of haar uitvaart.

In dit verband moet ik ook even denken aan het moment dat mijn vader overleed. Dat was in 2002 en hij was toen 87 jaar oud.

Mijn ouders woonden in een zorgcentrum en mijn vader had expliciet aangegeven, dat hij niet wilde worden opgebaard. Hij noemde dat altijd AAPJES KIJKEN. Ik ben het nog altijd met hem eens.

Mijn moeder bezweek echter onder de druk van de leiding van het zorgcentrum en heeft hem toch laten opbaren. Omdat het nu eenmaal zo hoorde en de mensen dat nu eenmaal verwachtten.

IK heb het mijn moeder zwaar verweten, dat zij de wens van mijn vader naast zich neer had gelegd.

Zelf houd ik liever het beeld vast van de persoon in leven dan wanneer hij of zij is overleden. Zodra de ziel namelijk het lichaam verlaat, blijft er een wassen pop over.

Ik vind ook de zin “Wat lag hij/zij er mooi en vredig bij” vreselijk.

Maar ja…..dat is natuurlijk alleen maar MIJN mening.

Lest best Vergezicht
Lest best Vergezicht
1 jaar geleden

Het doel was, een Corona vrij lichaam.
En eerlijk is eerlijk, deze lichamen krijgen nooit geen Corona meer.

Back to top button
113
0
We lezen graag je reactie!x