CoronaBinnenland

Opvallende correlatie tussen vaccinaties en oversterfte: Nederlandse onderzoekers trekken aan de noodrem

Help ons door deze informatie met iederen die je kent op je social media te delen!

Er is een opvallende correlatie over de tijd tussen het aantal mensen dat in een bepaalde week een herhaalprik krijgt en de meer dan verwachte aanhoudende sterfte, stellen Nederlandse onderzoekers. Ze trekken aan de noodrem.

Vanaf begin dit jaar is er een signaal dat vaccinatie een mogelijke factor is bij de oversterfte, stellen Theo Schetters en twee collega’s.

https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

“In week 9 is de overheid gestart met een nieuwe vaccinatiecampagne voor 60-plussers, de zogenaamde herhaalprik. Er is een opvallende correlatie tussen het aantal mensen dat in een bepaalde week deze extra vaccinatie krijgt en de meer dan verwachte sterfte,” citeert De Andere Krant het drietal.

Vrijwel direct

“Omdat er te weinig gedetailleerde gegevens openbaar zijn om een oorzakelijk verband aan te tonen, is men geneigd deze observatie terzijde te schuiven.” Volgens Schetters en zijn collega’s is dat niet terecht. Daarvoor zijn er te veel meldingen van overlijdens en ernstige bijwerkingen bij de officiële instanties.

Schetters wijst erop dat de sterfte de vaccinatiegraad vrijwel direct volgt. Mogelijk vallen mensen die een sterke immuunrespons hebben gemaakt tegen het spike-eiwit als gevolg van voorgaande vaccinaties hun eigen lichaamscellen aan, wanneer die ten gevolge van de vierde vaccinatie met een mRNA-vaccin spike-eiwit gaan maken, aldus de hoogleraar.

Kan levensbedreigend zijn

“Afhankelijk van waar dat gebeurt, kan dat levensbedreigend zijn. Maar dat is nog een hypothese die getest moet worden,” benadrukt Schetters.

Neuroloog Jan Bonte las het artikel en richt zich tot zorgminister Ernst Kuipers: “Dóórprikken graag. We willen het namelijk héél zeker weten.”

Medisch adviseur Wendy Mittemeijer zegt: “Hopelijk neemt de overheid dit veiligheidssignaal serieus en komt er gedegen onderzoek naar causaliteit.”


4.9 86 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel goed?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

49 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Avax
Avax
1 jaar geleden

…en wie hoor je niet?Willen niets horen?Spelen liever doofstomme.. juist Rutte en zijn WEF ClauSSwaabs secte marionetten kabinet.

Victor Hugo
Victor Hugo
1 jaar geleden

Met de ontkennende houding bewijzen overheden overduidelijk dat het hier écht niet gaat over de volksgezondheid.

Joepiedepoepie
Joepiedepoepie
1 jaar geleden

In de huidige situatie hebben onderzoekers geen ene reet meer in te brengen?

Theo
Theo
1 jaar geleden

Zoals die engnek in nieuw Zeeland al zei… Het vaxin werkt… En daarom komt er weer een nieuwe ronde…. Succes ermee

Back to top button
49
0
We lezen graag je reactie!x