Homepagina » Mens en Dier » Italiaanse politica houdt bevlogen speech: ‘Sleep Gates voor Internationaal Strafhof’
italiaanse
Foto: CC0

Italiaanse politica houdt bevlogen speech: ‘Sleep Gates voor Internationaal Strafhof’

Politica Sara Cunial, ex-Vijfsterrenbeweging, heeft in de Italiaanse Tweede Kamer tijdens een debat over de coronacrisis een speech gehouden die tot veel controverse heeft geleid. Het parlementslid opende onder meer de aanval op miljardair Bill Gates, die volgens haar ‘miljoenen Afrikaanse vrouwen onvruchtbaar heeft gemaakt’, schrijft de krant la Repubblica.

Cunial zei daarnaast dat men ‘vaccins gebruikt om ons immuunsysteem te herprogrammeren’. “Het doel hiervan is totale controle, absolute dominantie over mensen. Om ze te reduceren tot proefkonijnen en slaven, en hun soevereiniteit en vrije wil af te nemen.”

Aan het einde van haar zeven minuten durende tirade riep ze premier Giuseppe Conte op om Gates voor het Internationaal Strafhof te slepen wegens misdaden tegen de menselijkheid.

Crimineel

De Italiaanse politica verwees naar Conte als ‘een advocatenvriend die bevelen van een crimineel opvolgt’.

En verder: “Dogmatische wetenschap die wordt beschermd door onze president, dat is in dit land de echte culturele epidemie.”

Andere parlementsleden reageerden erg kritisch op de uitspraken van Cunial, die nu in de gemengde fractie zit. Sommigen claimden bovendien dat ze de president had beledigd.

Cunial lichtte later toe dat ze niet doelde op de huidige president, Mattarella, maar op Giorgio Napolitano. Ze zei ook dat ze met de ‘echte epidemie’ verwees naar dogmatische wetenschap, niet naar de president.

Bekijk hieronder beelden van de speech:

[la Repubblica]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • vladi schreef:

  goed bezig vrouwke,hier kunnen ezels zoals wilders en minerva baudet zich een punt aan zuigen.

  fff

  54 likes
  • Mark schreef:

   Meer mensen worden Wayki Wayki gelukkig van wat er echt aan de hand is.
   Het bewustzijn gaat omhoog gelukkig, de mensheid heeft zich massaal om de tuin heeft laten leiden en we zijn er nog lang niet.

   waykiwayki Elite Full Throttle – Part 5
   https://www.youtube.com/watch?v=klZpIzPZaig&feature=em-uploademail

   8 likes
  • P.M. schreef:

   Volgens dit vrouwke heeft bill gates , miljoenen afrikaanse vrouwen onvruchtbaar gemaakt. Er bestaat nu al zoveel ellende , hongersnood , criminaliteit enz… in de wereld , enfin overbevolking , en er komen er te veel naar europa. Jij mag ze van mij opvangen en onderhouden , geen probleem mee. De wereldbevolking staat bijna op 7.8 miljard mensen , geboortes dit jaar tot nu :30 miljoen. Grondstoffen , voedsel ,klimaat , enz. gaat achteruit… of vindt je het misschien leuker dat er meer mensen in armoede moeten leven en omkomen van de honger enz…?!!!

   3 likes
   • salvar schreef:

    @P.M.
    jij vind waarschijnlijk dat er minder mensen moeten zijn ivm armoede?
    dit is foute stelling van jou omdat er genoeg eten is voor minstens 12 miljard mensen.
    het probleem is dat het niet eerlijk verdeeld is op de wereld en daarom komen ze naar europa.
    als het eerlijk verdeeld wordt op de wereld en ophouden met landen kapot te maken dan komen ze niet naar ons.
    maar er zijn nu eenmaal machten die anders denken.

    39 likes
    • P.M. schreef:

     Eerlijke verdeling op de wereld is er nooit geweest , vroeger niet , nu niet , en in de toekomst zeker niet omdat die machten er nu éénmaal zijn. Dan liever onschuldige slachtoffers maken , is dat uw visie nog meer armoede door nog meer mensen.? Als ik die machten zou kunnen ongedaan maken , direct. Ik wil dat de zon voor iederéén schijnt .!

     2 likes
   • P.M. schreef:

    Pas op , ik sta ook niet achter bill gates omwille van wat hij nog allemaal van plan is.

    1 likes
 • salvar schreef:

  geen bewijs vraag maar aan de regering in india , die hebben hem niet voor niets het land uit geflikkerd.
  dus de helhond snel van zijn bed lichten en naar den haag hup hup en nu de vaart erin zijn we verlost van die idioot.

  37 likes
 • Willem schreef:

  Zolang er alleen indirect bewijs is gebeurt er dus helemaal niets zulke lui leven zowiezo boven de wet .

  Baudet en Wilders houden ook hele tirades en stellen veel vragen over allerlei onderwerpen , maar je ziet toch er gebeurt gewoon helemaal niets , het wordt gewoon genegeerd of met een grapje van de hand gedaan , kun je maken als je weet dat je bijna de hele kamer in je zak hebt …

  24 likes
 • Bewust schreef:

  En als nou ook dit “Internationale Gerechtshof wordt gefinancieerd door dezelfde club als waartoe Bill Gates behoort ?De ervaring heeft namelijk al aangetoond dat ook hier met verschillende maten gemeten wordt .
  Laat hem de corona maar krijgen , zoals hij diezelf bedacht heeft . Want wie een kuil graaft voor een ander …..
  Dat is pas gerechtigheid .
  Alsjeblieft weg met zo’n duvels monster !

  23 likes
 • Herman de Graaf schreef:

  Forum voor Democratie zou in Nederland een verschil kunnen maken.
  Die laten het liggen tot nu toe.
  Andere partijen hebben al langer aangegeven Nederland op te willen doen gaan.
  Dan toch maar een volksopstand ?
  Je zou het wel zeggen.
  Wie helpt ons anders met terugveroveren van ons land ?

  22 likes
  • salvar schreef:

   @Herman de Graaf

   ik maar ik weet niet of ik het waard ben.
   ik denk ook altijd dat er een partij moet wezen die voor de gewone burger iets kan betekenen maar helaas nog niet gezien.
   wel schreeuwen voor de bohne maar verder gebeurt er niets , het begint er op te lijken dat de burger het zelf weer op moet lossen.

   8 likes
   • RoZ schreef:

    Salvar, de burger schreeuwt ook alleen maar voor de bühne. Ik lees hier al tijden over jullie strijdvaardigheid, zoals Herman de Graaf hierboven meldt. Dat is prima, maar er gebeurt niets.

    In Duitsland, Frankrijk en Engeland protesteert men nu tegen de Corona maatregelen. In Nederland? Niet of nauwelijks. Het zit niet in onze cultuur. Ik heb de demonstraties in de jaren tachtig meegemaakt. Krakersrellen, Ban de Bom etc…. Nederlanders hadden toen nog een ziel, het lijkt wel of dit de laatste paar decennia verdwenen is. Alleen de boeren op het Malieveld hadden het nog. En wat kregen zij? Kritiek van de Nederlanders omdat de trekkers voor veel ongemak zorgden. We zijn een slap volkje. We laten ons aan alle kanten gebruiken. Door alles en iedereen.

    1 likes
  • Willem schreef:

   Fvd doet niks hoor, ja emails rondsturen met een banknummer of je maar wat geld wilt storten, ze regeren niet net als de Pvv en dat willen ze ook helemaal niet denk ik.

   7 likes
   • RoZ schreef:

    Willem, ik geef je helemaal gelijk. Maar dat kan ook niet anders. Ik heb een bloedhekel aan Baudet. De hockeybal die zogenaamd voor het volk opkomt. Nou….daar zit een groot percentage eigenbelang bij. Ik kan de man (nou ja, man…) niet luchten of zien.

    Wilders snap ik nog. Staat dichter bij het volk. Maar die andere kneus? Nee.

    0 likes
  • rayoflight schreef:

   FVD ? ja heb me daar in verdiept. Zie ze nu echter als gecontroleerde oppositie. En zelfs als ze een verschil kunnen maken ?

   Uit de coronacrisis is gebleken dat de machtsbasis ligt allang niet meer in de politiek ligt.

   Dus FvD theoretisch JA maar in de praktijk maakt het niet veel uit.

   0 likes
 • Laat je niet beïnvloeden schreef:

  En weer een positief bericht. Dit veroorzaakt nog meer chaos en aandacht. Orde uit chaos, we pakken ze met eigen wapens!!

  16 likes
 • Rob schreef:

  Dus de heersende macht mag wel kritisch zijn naar alternatieve zienswijzen maar waarheidszoekers mogen niet kritisch zijn naar de heersende macht. Dat zegt al genoeg.

  6 likes
 • Kikoe schreef:

  PRACHTIG ! tenfornews, jullie zijn geweldig !

  5 likes
 • Lisette schreef:

  Dat is het eerste wat in mij op kwam, als ik advocaat was zou ik met de geschiedenis en la loi zondermeer korte metten te maken met de imperialisten die al meer dan een eeuw bezig zijn om Europa naar de kloten te helpen. Het is de hoogste tijd. De Amerikaanse overheid is in handen van een internationale criminele bende…..

  1 likes
  • RoZ schreef:

   We zijn met 7,5 miljard. Een groot deel daarvan heeft geen eigen wc en stromend water. Wij hebben het dan een stuk beter. Echter, we zijn nog steeds klootjesvolk en hebben niets te vertellen. Er zijn er maar een paar die aan de touwtjes trekken. Dat is altijd zo geweest. Vlak de religieuze leiders ook niet uit. Onvoorstelbaar wat een schade die hebben aangericht in het verleden. Er zijn in naam van die zogenaamde God of Allah of hoe je het ook wilt noemen, zoveel mensen naar de kloten gegaan, onvoorstelbaar.

   1 likes
 • Lisette schreef:

  @ninefornews, bedankt ik heb contact gemaakt met Sara Cunial, want je hoeft volgens mij geen advocaat te zijn om een klacht in te dienen wegens misdaden tegen de menselijkheid. Mijn kennis van het internationaal recht en inzicht in dit geo-politieke misdrijf is genoeg….machtsmibruik de wereld uit. Non sono un avvocato ma ho un grande interesse per il diritto internazionale.

  1 likes
 • x

  Check Also

  zweden

  Zweedse arts kondigt aan: ‘Corona is voorbij in Zweden’

  Zoals velen inmiddels zullen weten, ging Zweden ...

  coronavirus

  Coronavirus heel makkelijk te doden met ivermectine, zegt professor: ‘Een echte killer’

  Professor Thomas Borody zegt dat ivermectine het ...

  >