Buitenland

Israël onderzoekt link tussen Pfizer-prik en hartproblemen: ‘Daar rolt het volgende lijk uit de kast’

Help mee door deze informatie met iederen die je kent op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Uit een ongepubliceerd rapport van het Israëlische ministerie van Volksgezondheid blijkt dat er mogelijk een verband is tussen de tweede dosis van het Pfizer-vaccin en tientallen gevallen van myocarditis, een ontsteking van het hartspierweefsel, bij mannen. Dat schrijft The Times of Israel.

De onderzoekers, hooggeplaatste ambtenaren op het ministerie van Volksgezondheid, maken zich grote zorgen. Er zijn in Israël 62 gevallen van myocarditis gemeld na toediening van het coronavaccin van Pfizer. 56 gevallen deden zich voor na de tweede dosis. Vooral mannen onder de 30 kregen last van deze bijwerking.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png
Twee sterfgevallen

Zestig patiënten konden worden behandeld. De overige twee patiënten, die voor de vaccinatie in goede gezondheid verkeerden, stierven. Het gaat om een 22-jarige vrouw en een 35-jarige man. De bevindingen zijn gedeeld met Pfizer, dat aangaf ‘de data te zullen bestuderen’. De gegevens zijn ook doorgestuurd naar de Amerikaanse medicijnwaakhond FDA en gezondheidsdienst CDC.

Pfizer zei dergelijke signalen nog niet eerder te hebben ontvangen, maar dat zou volgens de onderzoekers te maken kunnen hebben met het feit dat in andere landen nog relatief weinig jonge mensen zijn gevaccineerd.

Niets te vrezen van het virus

Israël is van plan om binnenkort ook kinderen onder de 16 te gaan inenten tegen corona. Vijf miljoen Israëliërs hebben inmiddels beide doses gekregen.

“En daar rolt het volgende lijk uit de kast,” reageert neuroloog Jan Bonte op het nieuwsbericht. “De ontwikkeling van myocarditis na het Pfizer-vaccin. Wederom bij jonge mannen onder de 30, die niets te vrezen hadden van het virus.”


[Times of Israel]

4.4 54 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel goed?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

116 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Annette
Annette
3 jaren geleden

Inderdaad! Alweer rolt er een lijk uit de kast. En ondertussen hebben ze het plan om in Israël kinderen onder de 16 jaar in te gaan enten. Zijn ze nu helemaal van lotje getikt! Mijn man zei trouwens naar aanleiding van dit bericht: “dat is ook een manier om het leger uit te schakelen”. Hij doelde op het feit dat de slachtoffers voornamelijk mannen van onder de 30 jaar zijn. Wat trouwens wel weer een feit is: alweer mosterd na de maaltijd. Voorlopig zijn ze nog niet van plan om te stoppen met dat prikkencircus. Helaas!

Gezondheid (MGTOW)
Gezondheid (MGTOW)
3 jaren geleden

Zelfs als je maar 1 prik hebt gehad, komt het nooit meer goed met je gezondheid, zelfs als de gevaccineerde persoon daarna een zeer gezond levenstijl zou hebben en zichzelf op een zeer effectieve manier probeert te ontgiften.
Dat is wat ook zo ongelofelijk beangstigend is aan deze nieuwe vaccins.

Wim bierman
Wim bierman
3 jaren geleden

Alle kroketten vaccineren, direct nu !

Strijdervoorvrijheid
Strijdervoorvrijheid
3 jaren geleden

Lijk uit de kast?? Lijk uit de kast??? Inmiddels mogen wij er wel van een heel kerkhof uitgaan!

Back to top button
116
0
We lezen graag je reactie!x