Binnenland

Rutte en De Jonge negeren uitspraak rechter over test

Help anderen door deze info met iedereen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De verplichte test voor reizigers uit ‘hoogrisicolanden’ blijft. Dat zegt het kabinet van Rutte, ondanks het donderdag verloren kort geding. Het kabinet meldt in een Kamerbrief dat de verplichte test wordt opgenomen in deze deze wet. De regeling gaat vandaag in.

In een zaak die was aangespannen door de jurist van Viruswaarheid, Jeroen Pols, oordeelde de rechter dat een verplichte test niet zomaar kan worden opgelegd aan terugkeerders. De staat kondigde al aan in hoger beroep te gaan.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png

Rutte en De Jonge hebben de uitspraak van de rechter naast zich neergelegd. “Dus de staat verliest een rechtszaak. ‘Oh, passen we toch gewoon de wet aan’. Zo makkelijk gaat dat in 2021. Waar zijn we toch in verzeild geraakt?” vraagt opiniemaker Jorn Luka zich af.

FVD-voorman Thierry Baudet reageert op Twitter: “De onbetrouwbaarheid van de PCR-test maakt dit hele idee überhaupt al onzinnig. Nog los van de principiële bezwaren. What’s next? Niemand met griep meer het land in? Medisch onderzoek op Schiphol? Terwijl de massale immigratie van kansarme moslims zogenaamd niet te stoppen zou zijn.”

We gaan naar een ‘nieuw normaal’. Voor altijd

“Ook leuk: deze uitspraak van de rechter leggen ze naast zich neer. Maar toen met Urgenda en stikstof ‘kon’ dat niet. Kortom: immigratie en klimaatbeleid moeten doorgaan en worden gefaciliteerd, net als de paniek over ‘corona’. ‘Rechtsstaat’ en ‘kan niet’ blijkt een gelegenheidsargument,” voegt Baudet toe.

Het coronavaccin biedt overigens geen verlossing. “Heeft u ooit iemand van het kartel horen zeggen dat wie corona heeft gehad of een ‘vaccin’ heeft laten inspuiten weer vrij mag? Nee. Want we gaan naar een ‘nieuw normaal’. Voor altijd. Het ‘vaccin’ is een hoepeltje waar ze ons doorheen laten springen. Ook daarna blijft 1,5 meter, mondkapjes, etc.”

4.8 97 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel belangrijk?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

233 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Arnie
Arnie
3 jaren geleden

Alleen in een dictatuur legt een regering een uitspraak van de rechter naast zich neer.
De tijd van mediteren, liefde en hartjes, zijn ook voorbij, de ijzerenkooi is zo goed als opslot gegaan!

t de vries
t de vries
3 jaren geleden

Dit kabinet maalt niet om ,welke rechtelijke uitspraak ook .Niet alleen met deze omtrent het testen ,maar ook de uitspraak van NEURENBERG .Deze uitspraak behelst dat er niets gedaan mag worden wat de mensenrechten schend .Ook daar gaan ze mee de fout in betreffende het verplicht vaccineren ,en het daar aan verbonden vaccinatie paspoort .Het buitensluiten van ongevaccineerden druist ook tegen de wet .Men is namelijk niet te verplichten om zich zo maar te laten vaccineren .Aangezien met de wet van NEURENBERG ook terug gegrepen word naar de experimenten gedaan op mensen in de teweede wereldoorlog .Waar mee dus ook die noodwet op losse schroeven kmt te staan .Nu weten wij dat onze schoenen gek zich verkneukelt aan de machtsfactor die hem gegeven word ,de ruttedoctrine maakt dit mogelijk ,HET HOORT BIJ HET NIEUWE NORMAAL VAN ONZE M P RUTTE .Die volgt op de letter de hem opgedragen weg naar een NWO .Word wakker dit moeten wij stoppen onze vrijheid terug

PREDATOR
PREDATOR
3 jaren geleden

Dat laat toch maar weer echt zien dat we dat spuitje MOETEN halen als het aan hun ligt.Hier klopt iets duidelijk niet en het heeft niet alleen met geld te maken.
Het hele vaccin programma stinkt aan alle kanten..WEG MET DAT KABINET!!!!!!!

Anders
Anders
3 jaren geleden

Dat had ik wel verwacht. Wetten gelden alleen voor het volk, niet voor de heersers.

Dit wordt alleen maar erger. Langer wachten is in hun voordeel.

Back to top button
233
0
We lezen graag je reactie!x