Het Complot

Romney-familie koopt stemcomputers op (video)

Help anderen door dit met kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Tagg Romney, de zoon van de Republikeinse presidentskandidaat Mitt Romney, heeft stemcomputers opgekocht die tijdens de presidentsverkiezingen gebruikt gaan worden in Ohio, Texas, Oklahoma, Washington en Colorado.

Mitt Romney nam in de zomer van afgelopen jaar via H.I.G. Capital een meerderheidsbelang in stemcomputerbedrijf Hart Intercivic.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

De stemmachines, die op 7 november aanstaande onder meer de stemmen in Ohio zullen tellen, kunnen niet worden gecontroleerd door de burgers, maar helpen wel meebeslissen wie plaats zal nemen in het Witte Huis.

De connecties tussen de Romney-familie, H.I.G. Capital en Hart Intercivic worden bevestigd door The Nation en The New York Times. Naast Mitt hebben ook zijn vrouw Ann, zijn zoon Tagg en zijn broer G. Scott in H.I.G. Capital geïnvesteerd.

Onlangs werd een geluidsopname van Mitt Romney vrijgegeven waarop te horen is hoe hij bedrijfsdirecteurs vraagt hun werknemers onder druk te zetten om op hem te stemmen. Daarnaast zijn de e-mails geopenbaard die deze directeurs aan hun werknemers stuurden waarin stond dat ze mogelijk hun baan zouden verliezen als ze niet op Romney zouden stemmen.

Mitt Romney laat zien dat hij met de hulp van zijn familie en overige connecties meer dan bereid is om op illegale en onethische wijze president van de Verenigde Staten te worden.

Bron: Allvoices.com

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info interessant?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

26 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Orion
Orion
11 jaren geleden

Nu dit bekend is zal de politie Tagg Romney wel snel arresteren.

Marian
Marian
11 jaren geleden

[quote name=”Orion”]Nu dit bekend is zal de politie Tagg Romney wel snel arresteren.[/quote]
Uiteraard, maar natuurlijk.

saskia
saskia
11 jaren geleden

Dat is nu het leuke in deze tijd, de WAARHEID zegeviert. Mensen kunnen straks helemaal niks meer doen zonder dat ze betrapt worden…ha,ha.
Laat dit bericht eens groot in de media verschijnen, is iedereen in 1 klap wakker.

legaal
legaal
11 jaren geleden

hoi,dat is mij nog al wat, wat hij zegt.
De hele fam,Romney moet gearresteerd worden.deze man moet wel uitkijken dat hem niet iets overkomt,pas geleden is er nog een wisleblower vermoord hoorde ik van Kerry Cassedie.Zo heeft Bush met zijn 2de verkiezing fraude gepleegd via een sataliet,hoe bedorven moet je toch wel niet zijn om dit te doen.(de fam, Buch heten trouwens Scherf en zijn van Duitse afkomst)Als je al de stem computers koopt,dan ben je toch niet zeker van een eerlijke overwinning.Ik vraag mij af hoe ze nu gaan stemmen?

Back to top button
26
0
We lezen graag je reactie!x