CoronaBuitenland

Patholoog legt in 2 minuten uit waarom er opeens zoveel mensen sterven aan ‘mysterieus syndroom’

Help anderen door dit met je vrienden op je social netwerk te delen!

Jonge gezonde mensen sterven plotseling en onverwachts aan een mysterieus syndroom, kopte de Britse Daily Mail woensdag. Het gaat in dit geval om het Sudden Adult Death Syndrome, kortweg SADS.

Waarom sterven deze mensen plotseling? Omdat ze gif in hun lichaam gespoten krijgen dat leidt tot een ontsteking van het hart, stelde patholoog Ryan Cole in gesprek met Greg Hunter van USAWatchdog.com. Hij noemde als voorbeeld de drummer van de Foo Fighters, Taylor Hawkins.

Uit onderzoek bij muizen is gebleken dat het mRNA kan leiden tot een vergroot hart, benadrukte Cole. Het gevolg is dat het hart steeds minder goed in staat is om bloed rond te pompen, er treedt hartfalen op en je sterft.

Honderden per maand

De patholoog heeft autopsieweefsel gezien van triatleten die dood neervielen. Natuurlijk sterven er elk jaar atleten. Dat waren er een paar per maand, maar nu sterven er honderden per maand, zei Cole.

“Waarom? Is er iets veranderd? Jazeker. Een giftig lipide-nanodeeltje en giftig gemodificeerd RNA,” zei hij. De patholoog wees erop dat het vaccin niet enkele dagen achterblijft in het lichaam zoals wordt beweerd, maar dat het spike-eiwit tot wel 60 dagen in de lymfeklieren blijft. “Waarschijnlijk nog veel langer.”

Krankzinnig

De Duitse patholoog Arne Burkhardt toonde aan dat het spike-eiwit 128 dagen na de laatste prik nog gevonden wordt in bloedvatwanden.

We stoppen dus iets in het lichaam dat niet afgebroken wordt, een giftig spike-eiwit aanmaakt en dat tot 15 maanden na vaccinatie nog wordt aangetroffen in monocyten (witte bloedcellen, red.), zei Cole. “Het is krankzinnig om het dodelijkste, gevaarlijkste medische product dat ooit op de markt is gebracht te blijven pushen.”

4.8 212 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit goed?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
95 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ProAsfalt
ProAsfalt
22 dagen geleden

 “Het is krankzinnig om het dodelijkste, gevaarlijkste medische product dat ooit op de markt is gebracht te blijven pushen.”

Wat zou Mengele hier van vinden?

Charlotte
Charlotte
22 dagen geleden

Ze blijven doodleuk doorgaan met die rotzooi 🥺 najaar zal weer begonnen worden, hetzelfde ritueel, massaal weigeren das de enige manier! 😡

Hans@hotmail.com
22 dagen geleden

Zo lang dit de grote media niet bereikt verandert er helemaal niks.
Alleen de vaste bezoekers die deze pagina bezoeken zijn van dit op de hoogte.
Maar die kunnen het ook helaas niet veranderen.
Enigste wat je ken doen dit berichten zoveel mogelijk delen.

Marc
Marc
22 dagen geleden

Het feit dat de mainstreammedia met een hele grote boog om het woord “vaccinatieschade” heenloopt zegt genoeg.
Er wordt van alles bedacht en verzonnen wat het zou kunnen zijn, maar vaccinatieschade wordt angstvallig vermeden.
Mocht er iemand de moed hebben om de vaccinatieschade te benoemen, wordt alles uit de kast getrokken om het weer onder het tapijt te schuiven.
Dat zegt genoeg.
De mainstreammedia heeft enorm veel bloed aan de handen. Totaal onbetrouwbaar.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

95
0
We lezen graag je reactie!x