Buitenland

Doof, blind, hersendood: WHO-vaccinatiedatabase bevat 780.000 meldingen met bijwerkingen

Help anderen door deze informatie met jouw kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De VigiAccess-database van de WHO bevat duizenden sterfgevallen en honderdduizenden gevallen van bijwerkingen na coronavaccinaties. De lijst met vermoede bijwerkingen wordt steeds langer. Op 18 mei telde VigiAccess maar liefst 5460 overlijdens en 780.073 meldingen met bijwerkingen na de coronaprik, blijkt uit een bericht op sciencefiles.org.

Van 4 mei tot 18 mei deden zich gemiddeld 73 sterfgevallen per dag voor en kwamen er dagelijks 11.160 nieuwe gevallen van bijwerkingen bij. Van 27 maart tot 4 mei werden er elke dag 58 overlijdens en 7632 gevallen van bijwerkingen aan de database toegevoegd.

Blind- en doofheid

De lijst met bijwerkingen telt inmiddels 176 pagina’s. Op 27 maart was deze lijst nog 124 pagina’s lang. De controversiële vaccins lijken willekeurige schade aan het lichaam toe te brengen. Bijwerkingen variëren van overlijden door hartfalen en hersendood tot diarree en hoofdpijn.

Ook doofheid, blindheid en slapeloosheid worden gemeld als bijwerking. Zo zijn er 497 gevallen van blindheid en 153 gevallen van eenzijdige blindheid geregistreerd. Nog eens 91 mensen waren tijdelijk blind nadat ze het coronavaccin hadden gekregen. Daarnaast werden 829 mensen doof na de prik en kampen 9030 mensen met slapeloosheid sinds ze gevaccineerd zijn.

Nog veel meer gevallen

Twee derde van alle meldingen is gedaan in Europa, wat betekent dat zich wereldwijd waarschijnlijk nog veel meer gevallen hebben voorgedaan. Het leven kan er dus na een coronavaccinatie ineens heel anders uitzien.

[Wochenblick]

4.4 82 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel interessant?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
94 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Annette
Annette
1 jaar geleden

En dan te bedenken dat dit zeer waarschijnlijk nog maar het topje van de ijsberg is. Er wordt, heb ik eerder al gelezen, vermoedelijk maar 1% daadwerkelijk gemeld. Kun je nagaan hoeveel gevallen er in werkelijkheid al zijn. Niet te bevatten! En dan zijn er nog steeds mensen, die niet kunnen wachten tot ze aan de beurt zijn. Eerlijk… ik kan er met mijn verstand niet bij. Dat het alleen maar zou gaan om je zogenaamde vrijheid terug te krijgen en een reisje te boeken. Ik denk niet dat dat het enige is. Ik vermoed dat het veel meer te maken heeft met het feit dat je niet meer bij de “club” hoort als je weigert. De mens is niet voor niets van nature een kuddedier. Je buiten de kudde gaan bewegen is eng, doodeng.
Wat belangrijk is, is om een nieuwe kudde te vinden waar gelijkgestemden zijn.

jan
jan
1 jaar geleden

Wir haben es nicht ge wusst

Carolina
Carolina
1 jaar geleden

Daarom laat die Belgische militair
ons de ogen openen.

Vlinder
Vlinder
1 jaar geleden

Waar moeten we nog op reageren! Het blijft een herhaling van ongeloof! Het blijft maar doorgaan er gebeurd helemaal niets! Hopelijk komt het ooit een keer goed,maar dat moet dan wel snel zijn anders vrees ik het ergste .

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

94
0
We lezen graag je reactie!x