UFO

Vreemde lichten massaal gemeld boven zuidwesten VS

Help ons door dit artikel met anderen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Veel inwoners van de Amerikaanse staat Arizona zagen op woensdagavond een ‘lichtgevend object’ door de lucht vliegen dat van kleur veranderde.

Journalist Brien McElhatten van ABC15 maakte twee foto’s van een oranjekleurig licht voordat een mysterieus object langs de hemel schoot.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

“Het object had een lange staart en was ontzettend fel,” zei Holly Pickard uit Arizona. “Ik kon niet geloven wat ik zag.” Ook de politie in het gebied zag het object.

Een zegsman van de politie van Phoenix liet weten dat het gezien is door een politiehelikopter, de woordvoerder zelf en andere agenten. De politie van Maricopa County zei dat haar helikopter het lichtgevende object heeft bevestigd boven Deer Valley Airport.

ABC15 voegde toe dat gelijksoortige meldingen zijn gedaan in San Diego, Los Angeles en Las Vegas.

Enige verslagen van ooggetuigen. Sharon Roesch: “Het was enorm en ongelooflijk, we zaten in de auto en waren geschokt.” Althea Keegan: “Het had een groene staart die juist verdween toen ik mijn camera had gepakt om een foto te maken.”

Anoniem: “Ik keek naar de lucht en zag rond 19:40 uur een groen en oranje object.” Bernadette: “Ik woon in Quartz Hill. Het was groen van kleur en zeer groot.” Francesca D: “Ik woon in Chino. Het leek in eerste instantie op een vallende ster, maar was veel langer zichtbaar en had een rood met groene staart.”

Chasen H: “Ik zag een helder licht in het oosten. Ik dacht dat het een helikopter was maar het bewoog omlaag en kleurde groen.” Terr: “Ik woon in het zuiden van Ontario. Mijn dochter en ik zagen een fel geel en oranje licht. Het was zeer helder en groot. Het verdween op den duur achter de bomen.” Gerardo H: “Mijn vriend in Vegas zei dat een groen ‘ding’ was geland en dat het leger de omgeving heeft afgesloten.”

Andere inwoners van het zuidwesten van de Verenigde Staten zagen diverse oplichtende objecten met vele kleuren. Na 19.00 uur lokale tijd kwamen uit het gebied vele meldingen binnen van een ‘object met een staart’.

De meeste mensen omschreven de lichten als blauw en groen. Nieuwszenders CBS2 en KCAL9 ontvingen veel emails en telefonische meldingen uit verschillende plaatsen in de staat Californië.

Enige dagen geleden kondigde NASA aan dat een satelliet tegen het einde van de maand september richting de Aarde zou vallen. Een woordvoerder van luchtmachtbasis Vandenberg in Californië stelde echter dat het niet zou gaan om een satelliet of ruimtepuin.

De Amerikaanse Nationale Weerdienst zei dat het waarschijnlijk ging om een meteoriet. Meteorieten hebben echter geen groene staart. Volgens ABC15 meldden veel mensen dat het object horizontaal bewoog wat zou betekenen dat het uitgesloten is dat het om een meteoriet gaat.

Bronnen: Cbslocal.com en Abc15.com

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie waardevol?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
0
We lezen graag je reactie!x