Binnenland

Dit zijn de grootste Trump-bashers die ons land rijk is. Kijk hoe partijdig en vooringenomen Nederlandse journalisten zijn

Help door deze info met je vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Sommigen noemen hem een ongeleid projectiel, anderen vergelijken hem met Hitler. Wat je ook van hem vindt, het is aan de journalistiek om objectief te berichten over het doen en laten van de Amerikaanse president Donald Trump.

Daar ontbreekt het nogal eens aan, zo blijkt uit een rondvraag van journalist Arnold Karskens, die hij deed onder zijn volgers op sociale media.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Aanleiding hiervoor was een filmpje van de Amerikaanse zender CRTV waarin Deneen Borelli tekst en uitleg geeft over de verbeterde economische situatie voor veel Amerikanen onder de huidige president.

Dodelijke puinhoop

Hierover hoor je vrijwel niets in de Nederlandse media. Wel lezen we al twee jaar lang berichten over zijn haar en komen er ‘deskundigen’ voorbij die zeggen dat hij lijdt aan een geestelijke stoornis of dementie.

Er wordt enkel negatief bericht over zijn migratiepolitiek. Dat terwijl er aan de eigen Europese grenzen, die wagenwijd openstaan, sinds 2014 meer dan 15.000 migranten zijn verdronken, merkt Karskens op.

Trump haalde de angel uit de Noord-Koreaanse crisis, terwijl Obama en Clinton van landen als Libië, Syrië en Irak een dodelijke puinhoop hebben gemaakt.

De Amerikaanse journaliste Sharyl Attkisson, die jarenlang voor het grote CBS News werkte, plaatste onlangs een lijst van 50 leugens en onjuistheden die de media over Trump verspreidden.

Vrijwel elke aflevering een Trump-bash

Nu de resultaten van de peiling. De grootste Trump-basher van Nederland is Erik Mouthaan van RTL Nieuws.

Hij maakt anti-Trump-filmpjes en doet uitspraken als: ‘Waarom House of Cards kijken als je Trump hebt?’ Inzenders noemden hem ‘een jankbal’.

Het programma Jinek kreeg de meeste stemmen. Eva Jinek nodigt vaak mensen uit die kritisch over hem zijn. Ze heeft een portret van Hillary Clinton naast haar bed staan.

Iemand schreef: “Vrijwel elke aflevering een Trump-bash.”

Gal te spuwen

Nog iemand met veel stemmen: journalist Charles Groenhuijsen. Hij zei bij BNR: “Trump is gestoord, gevaarlijk en geniaal.”

Eén iemand reageerde: “Groenhuijsen steekt zijn vóórtdurende, nooit aflatende, onveranderlijke antipathie niet onder stoelen of banken.”

Ook Twan Huys en Nieuwsuur-presentator Eelco Bosch van Rosenthal kregen aardig wat stemmen. Huys schuift geregeld aan bij DWDD om zijn gal te spuwen over Trump.

Bekijk hier het hele overzicht.

[The Karskens Times]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie goed?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

24 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
El Trueporino
El Trueporino
5 jaren geleden

Ik houd van Trump. Dat moet ook wel want anders zou het niet te doen zijn.
Hoe hij te werk gaat heeft zo zijn nadelen en zijn voordelen.
Echter ik verkeer niet in de illusie dat hij de wereld ook maar iets gaat brengen waar we nog vele jaren iplezier van hebben.
Ik vind een hoop van het gebash dan ook volkomen terecht. En zo zouden een hoop ander politici behandeld moeten worden.

Voor mij staat de planeet waar we op leven volkomen centraal. Natuur behoud, schone brandstoffen en welzijn, hoort wat mij betreft de heilige drie-eenheid te zijn.
Alles wat daar niet mee in harmonie is dient aangekaart, aangepakt en aangeklaagd te worden.

guido
guido
5 jaren geleden

Die trump -Bashers en al die onzinnige lui op tv en in de media die denken de wijsheid in pacht te hebben, die net doen of zij de waarheid weten en een ander moeten overtuigen hoe goed ze wel niet zijn, zitten er alleen maar om de kijkcijfers, publiek geil, en voor hun centen. Deze onzinnige lui met hun meningen doen er totaal niet toe voor mij, en hopelijk voor iedereen , zodra je deze mensen links laat liggen verdwijnen ze zelf van het toneel. Kijk geen onzinnige tv, lees geen krant, probeer wat leuks en gezellig met je tijd te doen wordt je alleen maar gelukkiger van.

Cas
Cas
5 jaren geleden

Trump vecht momenteel tegen alles wat de Cabal heeft veroorzaakt. Kan je het eigenbelang noemen?

Of is het werkelijk een ommekeer die de wereld orde in de planning had van ons te maken.

Totale controle over populaties door middel van social media, mainstream media, Google , Facebook, mobiele telefoons.

En als je een politiek georiënteerde vrijheid van meningsuiting geeft op deze media word je bestempeld als fakenews of je bent een terrorist.

Ga na waar hebben we nog privacy, we moeten24/7 bereikbaar zijn.

Waar vroeger een verdieners een huishouden konden runnen , moeten nu beide ouders werken om rond te komen.

Kinderen worden gedumpt op dagverblijven omdat ouders anders hun hypotheek niet kunnen betalen.

Pedofielen worden beschermd en fungeren binnen hoge posities.

Word wakker als je nog steeds gelooft dat het allemaal maar een leugen is…

Nehemia
Nehemia
5 jaren geleden

Het is allemaal heel logisch dat Trump zo gebashed wordt net als Poetin overigens. Trump is tegen de Nieuwe Wereld Orde. Hij is tegen massa-immigratie. Hij wil geen tuig als MS 13 die mensen op de meest gruwelijke manieren eindigen binnen zijn grenzen hebben. Hij heeft weinig op met al die transgenderstrapatsen en al die satanaanbidders die virulent zijn onder de linkse kerk, het establishment en Hollywood. Hij wil Amerika weer op het schild zetten in plaats van Uncle Sam uitverkopen aan de globalistische maffia. Hij verwierp TTIP (het transatlantisch handelsakkoord) waardoor corporaties helemaal ongekende volmachten zouden krijgen. Hij stemde tegen het klimaatverdrag dat enkel dient om elke burger financieel leeg te knijpen. Mensen die meer weten van HAARP, chemtrails en geo-engineering weten dat men het weer aan alle kanten manipuleert om zo tot de gewenste doelstellingen te komen. Vergeet niet dat de pers volkomen gecontroleerd wordt. Persbureau Reuters is van de Rothchilds. Feitelijk is het hele Europese nieuwslandschap niks meer dan een echokamer van de Deep State. Vrijwel alle grote nieuwsstations (CNN, ABC, Washington Post, MSNBC etc etc) moesten in 2016 bij Hillary Clinton op het matje komen om een aanvalsplan tegen Trump te bespreken. Alleen FOX was er niet bij en dat is toevallig ook het enige kanaal dat wat meer objectieve info geeft. Nu vallen ze weer massaal over Trump van wege de immigratie, maar wat weinigen weten was dat dit al allemaal allan onder Obama gebeurde, maar dat was het lievelingetje terwijl het by far de slachtste president is geweest die Amerika ooit heeft gehad.. Trump heeft geleverd ten aanzien van Israël (al die andere presidenten beloofden, maar leverde niet. Trump heeft iets historisch voor elkaar gekregen in Noord Korea. IS is zo goed als verslagen. U weet wel – dat jihadistische schuim dat door Obama en Hillary gefinancierd werd. Trump is tegen de CABAL – hij kiest voor het Amerikaanse volk en dan wordt je weggezet als populist. Is het niet de plicht van een leider om naar zijn volk te luisteren?

Back to top button
24
0
We lezen graag je reactie!x