Gezondheid

Vrouw geneest van kanker door iedere dag wortelsap te drinken

Help mee door deze informatie met je vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Amerikaanse Ann Cameron genas van long- en darmkanker door iedere dag wortelsap te drinken. In juni 2012 werd ze geopereerd, maar een half jaar later bleek dat de kanker was uitgezaaid naar haar longen. Ze kreeg chemotherapie aangeboden, maar weigerde.

Vrouw geneest van kanker door iedere dag wortelsap te drinken
Ann Cameron

“Ik speurde het internet af op zoek naar alternatieven voor chemotherapie en bestraling,” zei Ann. “Ik had al een lijst van 20 producten die niet werkten en die mijn man zes maanden had geprobeerd voordat hij in 2005 stierf aan de gevolgen van longkanker.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Op internet las Ann een verhaal over een man die wortelsap gebruikte tegen kanker. “Hij had zijn ervaringen tot in detail opgeschreven en probeerde verder niets te verkopen,” zei de vrouw. Ze begon wortelsap te drinken en vroeg om ‘wijsheid uit het universum’.

Falcarinol

Vrouw geneest van kanker door iedere dag wortelsap te drinkenAcht weken nadat ze was gestart met de wortelsap begonnen de tumoren te krimpen en al spoedig bereikte ze remissie. “Uit eigen ervaring kan ik zeggen dat wortels kanker kunnen genezen, zonder chemotherapie of bestraling,” zei Ann.

Op 1 augustus 2013 kreeg ze het nieuws dat haar kanker was verdwenen. Het blijkt dat vooral het stofje falcarinol in wortels de strijd aangaat met kanker.

Heilzame werking

“Ik heb begrepen dat artsen alleen maar chemotherapie of bestraling mogen aanraden omdat er nog onvoldoende onderzoek is gedaan naar andere behandelingen,” zei Ann. “Je kunt dus beginnen over wortels, kool of curcumine, maar zelfs als ze geïnteresseerd zijn mogen ze die alternatieven niet aanraden.”

Ann reist nu de wereld over om anderen te informeren over de heilzame werking van wortelsap als alternatieve behandeling tegen kanker.

[Natural News]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

23 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
eNdEmiOn
eNdEmiOn
7 jaren geleden

Kom je toch zo weer bij het cannabinoïde systeem aan.

Johan
Johan
7 jaren geleden

Dat is natuurlijk heel goed dat wortelsap long- en darmkanker kan stoppen en evt genezen.

Wel een aryuvedische arts schrijft eten voor als therapie.

Franss
Franss
7 jaren geleden

Er is geen medisch bewijs voor haar uitzaaiingen. Er was iets te zien op foto’s, maar er zijn geen biopten van gemaakt. Dus er is geen bewijs dat wortels enig effect gehad hebben. Haar boodschap is dus heel gevaarlijk.

Back to top button
23
0
We lezen graag je reactie!x