Homepagina » Gezondheid » Vrouw geneest van kanker door iedere dag wortelsap te drinken
Vrouw geneest van kanker door iedere dag wortelsap te drinken

Vrouw geneest van kanker door iedere dag wortelsap te drinken

De Amerikaanse Ann Cameron genas van long- en darmkanker door iedere dag wortelsap te drinken. In juni 2012 werd ze geopereerd, maar een half jaar later bleek dat de kanker was uitgezaaid naar haar longen. Ze kreeg chemotherapie aangeboden, maar weigerde.

Vrouw geneest van kanker door iedere dag wortelsap te drinken

Ann Cameron

“Ik speurde het internet af op zoek naar alternatieven voor chemotherapie en bestraling,” zei Ann. “Ik had al een lijst van 20 producten die niet werkten en die mijn man zes maanden had geprobeerd voordat hij in 2005 stierf aan de gevolgen van longkanker.”

Op internet las Ann een verhaal over een man die wortelsap gebruikte tegen kanker. “Hij had zijn ervaringen tot in detail opgeschreven en probeerde verder niets te verkopen,” zei de vrouw. Ze begon wortelsap te drinken en vroeg om ‘wijsheid uit het universum’.

Falcarinol

Vrouw geneest van kanker door iedere dag wortelsap te drinkenAcht weken nadat ze was gestart met de wortelsap begonnen de tumoren te krimpen en al spoedig bereikte ze remissie. “Uit eigen ervaring kan ik zeggen dat wortels kanker kunnen genezen, zonder chemotherapie of bestraling,” zei Ann.

Op 1 augustus 2013 kreeg ze het nieuws dat haar kanker was verdwenen. Het blijkt dat vooral het stofje falcarinol in wortels de strijd aangaat met kanker.

Heilzame werking

“Ik heb begrepen dat artsen alleen maar chemotherapie of bestraling mogen aanraden omdat er nog onvoldoende onderzoek is gedaan naar andere behandelingen,” zei Ann. “Je kunt dus beginnen over wortels, kool of curcumine, maar zelfs als ze geïnteresseerd zijn mogen ze die alternatieven niet aanraden.”

Ann reist nu de wereld over om anderen te informeren over de heilzame werking van wortelsap als alternatieve behandeling tegen kanker.

[Natural News]


Vind je dit waardevol? Klik dan hieronder om te delen op Facebook
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

23 reacties

 1. Als je met het drinken van wortelsap kanker kunt genezen, hoe verklaar je dan dat mijn cavia, die elke dag wortels at en verder alleen hooi, onbespoten groente en fruit, gestorven is aan een inoperabele kwaadaardige tumor, die op een gegeven moment zo groot was als een kleine tennisbal en uitgezaaid was in zijn organen?? Ik geloof hier echt geen snars van! Als het zo makkelijk was dan zouden toch een heleboel mensen moeten genezen. Dan zou kanker geen dodelijke ziekte zijn. Echt de grootste onzin aller tijden!

  5 likes
  • Heel simpel : de hoevelheid wortelSAP die jouw cavia binnenkreeg was helemaal niet genoeg om de tumor te stoppen, laat staan te krimpen. Dat legt Ann Cameron heel goed uit in het boek, ze was zelf begonnen met 3 pond wortelen (1.3kg) en daardoor stopte het groeien van de tumoren maar gingen ze niet weg, pas als ze de grens van 5 pond (2.2kg) gebruikte merkte ze quasi onmiddellijk dat de tumoren (zichtbaar en voelbaar op haar borst) begonnen te krimpen.

   4 likes
   • Wat een flauwekul zeg! Een cavia is véél en véél kleiner dan een mens. Dat is appels met peren vergelijken! Mijn cavia at in verhouding veel meer wortelen dan dat zij wortelsap dronk. Dus wat dit mens ligt te verkondigen daar klopt helemaal niks van!
    Daarbij zit in wortelen heel veel bèta – caroteen (een voorloper van vitamine A)
    Wetenschappelijk onderzoek heeft uitgewezen dat bij mensen die kanker in de longen hebben, bèta – caroteen juist kwaadaardige tumorgroei stimuleert!

    2 likes
    • Ik geloof er niks van dat jou cavia door het eten van worteltjes ook maar in de buurt is gekomen van de relatieve hoeveelheid wortelsap die hier besproken wordt (namelijk meer dan 30g per dag wat gigantisch is voor een cavia maagje).

     Er is sowieso een groot verschil tussen eten en drinken. Kauwenderwijs ga je nooit dezelfde hoeveelheid voedingsstoffen uit die worteltjes halen als wanneer je het machinaal verpulvert. Dat verschil kan makkelijk een factor 5 verschillen.

     Het is ook niet zo dat je cavia enkel en alleen worteltjes at wat wel op z’n minst nodig zou zijn geweest om in de buurt te komen van relatief dezelfde hoeveelheden.

     En een ander punt is dat de relatieve dichtheid voor een cavia portie kleiner is dan voor een mensenportie aangezien de wortel cellen niet mee verkleinen als je omlaag schaalt.

     Wbt dat beta caroteen, doorgaans is het zo dat als je het totaal pakketje zoals de natuur die aanbied eet er automatisch een balans is dus als dat beta caroteen schadelijk is zit er vast ook een stofje bij wat dat effect weer opheft. Zo is er altijd wel een stofje te isoleren dat op zichzelf kwalijk is. Zo eet je wellicht ook geregeld bv cyanide (spinazie, amandelen, bonen, soja etc).

     2 likes
   • @wysiwyg moeten dat dan ook beslist onbespoten oftewel biologische wortelen zijn ?

    0 likes
    • Tja bio is altijd beter he maar dus zeker niet de ingevroren wortel die je in zakken van 1kg kan kopen, koop ergens verse wortelen waar het groen nog aanhangt (je vindt altijd wel een bioboer waar je bakken van 20kg wortelen kan kopen), wat wel belangrijk is : die 5 pond wortelen is voor een normale persoon van 70kg dus indien zwaarder (zoals ikzelf 93kg) kan je best wat meer wortelen pakken, als we voor het gemak de factor 70kg : 2.2kg wortelen hanteren dan reken je per 31.8kg gewicht = 1 kilo wortelen of in mijn geval 93 / 31.8 = 2.9 kg wortelen.

     De man bij wie ze de mosterd gehaald heeft voor deze behandeling is Ralph Cole : http://cancerisover.blogspot.be/
     Ralph nam dagelijks het wortelsap in in 1 keer maar Ann Cameron kon dat niet goed verdragen en spreidde het over de dag. Eveneens interessant is dat ze haar dieet niet eens heeft aangepast tijdens de kuur, ze at werkelijk alles van pasta, pizza, snoep, ijs en ook wijn etc. Ze nam wel enkele vitaminen en enzymen maar voor zover ik weet heeft Ralph Cole enkel het wortelsap ingenomen.

     1 likes
     • Ok. Dank voor je info. Een zogenaamde bioboer zou wel handig zijn want zoveel verse biologische wortelen gedurende meerdere maanden zit ook een aardig prijskaartje aan en de ziektekostenverzekering vergoedt alleen de peperdure dodelijke chemokuren en ziekmakende bestraling. Erg jammer allemaal.

      0 likes
 2. Er is geen medisch bewijs voor haar uitzaaiingen. Er was iets te zien op foto’s, maar er zijn geen biopten van gemaakt. Dus er is geen bewijs dat wortels enig effect gehad hebben. Haar boodschap is dus heel gevaarlijk.

  2 likes
  • Ja heel gevaarlijk Franss, in tegenstelling tot chemo & radiotherapie dat elke cel in je lichaam vernietigt ? Je kan evengoed een fles verdunner innemen, dat heeft zo ongeveer hetzelfde effect.
   Je weet toch hoe klassieke kankerbehandelingen werken (maar dat zal geen dokter je ooit zeggen) : ze beginnen met de goedkoopste chemo en als die niet werkt schakelen ze over op een duurdere (en nog meer schadelijke) chemo etc etc tot je immuniteitsysteem er de brui aan geeft. Zoals Ann Cameron in haar boek schrijft (ik koop en lees die ja) is het gebruik en idee van chemo ontstaan tijdens de WW-oorlogen toen ze ontdekten dat mosterdgas in liquide vorm en rechtstreeks in de aders gespoten, er voor zorgde dat tumoren – tijdelijk – kapotgemaakt werden .. alleen kwamen die tumoren later wel harder terug op andere plaatsen maar het idee voor chemische brol als kankerbehandeling was geboren.

   Ik moet de eerste oncoloog nog tegenkomen die
   1. kan zeggen wat de kanker veroorzaakt heeft
   2. dat de behandeling 100% succesvol gaat zijn
   3. eerlijk de gigantisch schadelijke side-effects van chemo zal uitspreken

   ALs de dag komt dat ik de keuze moet maken dan neem ik wel de 2.5 kg wortelsap Franss, maar laat jij je maar volspuiten met white spirit.

   6 likes
   • Elke oncoloog kan je vertellen dat de oorzaak van kanker fouten bij het celkopieerproces zijn, als het zelfmoordgen ook door een kopieerfout is getroffen. En dat je dat kunt bevorderen met asbest, bestraling, roken, drinken en zo voorts. Maar dat het primair botte pech is waar je niks aan koon doen.

    Maar ik vermoed dat jij wilt horen dat je lichaam uit evenwicht was door een emotionele gebeurtenis als een scheiding of begrafenis. En dan wil je misschien horen dat je kanker dus kunt omkeren door evenwicht te vinden met allerlei troepjes.
    De meeste oncologen zijn te aardig en laten je in de waan.
    En ze zullen je zelfs weer behandelen als je in paniek met onbehandelde open kankerwonden terugkomt. Zie ook de reportages van Mark Bos.

    2 likes
    • Fouten in het kopieerproces zijn geen oorzaak maar een gevolg van een (doorgaans en voor oncologen) onbekende factor. Dit is overigens iets dat echt geen zeldzaamheid is hoor maar normaal gesproken ruimt je eigen immuunsysteem dat soort “misfires” gewoon op en is er nog iets anders aan de hand waardoor dat soort cellen vrij baan krijgen wat weer tot tumoren leid.

     In dit artikel wordt zuurstofgebrek op cellulair niveau ten grondslag van de ziekte kanker gelegd. En wordt ook uitgebreid behandelt hoe cholesterol een belangrijke rol speelt (wat we nu al ruim 30j foutief beschuldigen van vanalles en nog wat).
     http://www106.zippyshare.com/v/GLXa69Qk/file.html

     1 likes
 3. trudy van Diepen

  Wat een mooi artikel. het doet mij denken aan mijn vader , die 36 uur lang knoflookteentjes at. Het hele huis was geknoflookt.
  Hij had longkanker en was hiervoor geopereerd. Wij hebben daarna nog 20 jaar van hem mogen genieten.

  6 likes
  • Als hij 36 uur winegums had gegeten had hij ook nog 20 jaar geleefd.

   2 likes
  • Hij was geopereerd. Dus de tumor(en) waren weg gehaald. De knoflook heeft dan niet de kanker genezen. Het heeft hem wel misschien geholpen om daarna gezond te blijven.

   2 likes
   • .. en Ann Cameron heeft zich eveneens aan de darmen laten opereren aan het begin van haar lange lijdensweg maar door infecties etc zijn haar overlevingskansen (na operatie) van 90% gedaald naar NUL (as in : dood binnen een paar maanden) wegens metastase. Uiteindelijk heeft ze gekozen voor een alternatieve behandeling, nadat ze te horen had gekregen wat de onmenselijk pijnlijke side-effects van de voorgestelde chemokuur waren, en dit voor mogelijks 20 maanden extra ..

    Kijk dat moet je vooral doen he, als je iets kan laten wegsnijden dan moet je lichaam daar al geen energie meer aan verspillen maar dan volgt de keuze : chemo of geen chemo.

    0 likes
 4. Steve jobs was ook zo dol,op wortelsap.
  Zodra ik zie dat er een boek in de handel is, of dvdtjes of ander verdienspul heb ik mijn vraagtekens.

  4 likes
 5. Kom je toch zo weer bij het cannabinoïde systeem aan.

  2 likes
 6. Wortelsap staat bekend als een enorme “immunobooster”.
  Ik vind het helemaal niet zo verwonderlijk. Ik ben geen arts, maar ik heb me wel verdiept in de werking van het afweersysteem (immunologie), en iedere arts zou dit ook als zijn/haar broekzak moeten kennen.
  Het immuunsysteem pakt diverse gevaarlijke of ziekteverwekkende objecten aan: eencellige parasieten, (giftige) schimmels, bacteriën, virussen, en zieke of lichaamsvreemde cellen. Kankercellen vallen onder de allerlaatste categorie (zieke/lichaamsvreemde cellen). Ze zijn (mits ze eenmaal in grotere aantallen doorgebroken zijn) het lastigst te bestrijden voor het immuunsysteem, maar niet onmogelijk!
  Het venijnige is dat ze zich (net als diverse bacteriën/virussen) als ‘onschuldig’ voordoen, maar daarbij ook nog eens lichaamseigen cellen zijn. Echter zijn ze wel ‘ontspoort’ en ziek/gemuteerd, en ons immuunsysteem is in staat om kapot materiaal (kapot DNA etc.) te detecteren en op te ruimen.
  Een (zeer) sterk en ‘intelligent’ immuunsysteem wat continu op scherp staat, zich zeer flexibel aanpast en de omzeilingsmechanismen van de ziekteverwekkers continu voor is, zou in theorie dus gewoon capabel moeten zijn om sneller kankercellen op te ruimen, dan dat deze cellen zich delen/vermenigvuldigen. Tumoren worden dan netjes opgeruimd net zoals ze dat met ontstoken en ziek of dood weefsel doet.
  De kunst zit hem dus in het prikkelen van het afweersysteem, op de juiste manier.
  Daarnaast zijn lichaam en geest natuurlijk ook heel nauw met elkaar verbonden, dus rust, reinheid, regelmaat en meditatie zijn ook factoren die zeker positief bijdragen aan genezing.

  1 likes
 7. Dat is natuurlijk heel goed dat wortelsap long- en darmkanker kan stoppen en evt genezen.

  Wel een aryuvedische arts schrijft eten voor als therapie.

  0 likes
 8. Ze heeft geen mooie ogen dus het zal wel ergens anders door komen.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Al 2 miljoen Nederlanders aan de statines, terwijl ze in de meeste gevallen niet helpen. Sterker nog: op deze manieren maken ze u ziek

Al 2 miljoen Nederlanders aan de statines, terwijl ze in de meeste gevallen niet helpen. Sterker nog: op deze manieren maken ze u ziek

Bijna twee miljoen Nederlanders slikken statines die ...

Kun je genezen van alzheimer? Dit onderzoek suggereert van wel (+wat je ervoor moet doen)

Kun je genezen van alzheimer? Dit onderzoek suggereert van wel (+wat je ervoor moet doen)

Stofjes in groene thee, tomaten en wortelen ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 12 december
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.