Buitenaards

Vrouw vertelt op tv ‘over haar relatie met buitenaardse gidsen’

Help anderen door dit met anderen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een medium vertelde live op televisie dat ze intiem contact heeft met buitenaardse wezens die eruitzien als octopussen en katten.

De 46-jarige Stephany Fay Cohen deed haar uitspraken tijdens het Britse televisieprogramma This Morning, dat dit keer geheel in het teken stond van het bovennatuurlijke.

Cohen heeft tekeningen gemaakt van de UFO waar ze samen met haar ‘gidsen’ in reist en een Grey, een buitenaards ras waar ze contact mee heeft.

Vliegende schotel

De buitenaardsen komen ’s avonds mijn slaapkamer binnen, aldus Cohen. “Mijn groep, ik noem ze Team Spirit, we hebben een UFO, een vliegende schotel, en we gaan naar planeten in ons zonnestelsel, maar ook naar planeten erbuiten. We gaan in gedachten. Het gebeurt wanneer mijn fysieke lichaam slaapt en mijn astrale lichaam op reis gaat.”

“Kan het geen droom zijn? Zouden de meeste mensen dit niet omschrijven als een droom?” vroeg presentatrice Holly het medium. Cohen antwoordde: “Een droom laat je zien wat je hebt gedaan zonder je bang te maken. Dat zijn dromen. Mensen zouden anders bang worden als ze plotseling oog in oog met een buitenaards wezen stonden.”

Cohen legde uit dat de verschillende soorten buitenaardse rassen, zoals de Greys, de Reptilians, de ocotpus- en de katmensen, afkomstig zijn van verschillende planeten uit het sterrenbeeld Grote Hond. Ze is naar eigen zeggen erg close met een octopusman die Ian heet.

Stoornis

“Hij blijft dicht bij me, als een soort astraal vriendje, maar ik noem hem niet mijn vriendje, hij is meer een goede astrale vriend die tot het octopusras behoort,” verduidelijkte Cohen. “Alle rassen doen aan seks, maar met name de katmensen zijn erg seksueel geladen, het is onderdeel van hun cultuur.”

Naast Cohen zat de sceptische professor Chris French. Aangezien er geen fysiek bewijsmateriaal is voor de belevenissen van Cohen, was hij niet overtuigd: “Het gebeurt zoals ze zelf heeft aangegeven in feite allemaal in haar hoofd.”

Professor French denkt dat Cohen lijdt aan een stoornis: het persistent sexual arousal syndrome (PSAS). Op de vraag of er ook buitenaardsen in de studio aanwezig waren antwoordde Cohen dat ‘haar kat-grootmoeder op de bank zat te breien’.

Ze voegde toe dat de buitenaardsen zich niet aan iedereen tonen omdat ‘ze vrij terughoudend zijn’ en dat iedereen zijn of haar eigen individuele gidsen heeft die zich alleen aan de persoon zelf laten zien.

Bron: ITV.com

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit interessant?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
42 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
hen3
hen3
9 jaren geleden

Oppassen dat ze niet de kattenziekte krijgt.
Ze wordt gewoon gebruikt door demonen.

Arnold
Arnold
9 jaren geleden

Je zult maar door zo’n katmens besprongen worden!

T R Hunter
T R Hunter
9 jaren geleden

[quote name=”hen3″]Oppassen dat ze niet de kattenziekte krijgt.
Ze wordt gewoon gebruikt door demonen.[/quote]
Demonen bestaan niet !

Triniteit
Triniteit
9 jaren geleden

[quote name=”T R Hunter”][quote name=”hen3″]Oppassen dat ze niet de kattenziekte krijgt.
Ze wordt gewoon gebruikt door demonen.[/quote]
Demonen bestaan niet ![/quote[quote name=”T R Hunter”][quote name=”hen3″]Oppassen dat ze niet de kattenziekte krijgt.
Ze wordt gewoon gebruikt door demonen.[/quote]
Demonen bestaan niet ![/quote]
en energie wezens wel, maar dat kan jij niet voor ogen zien.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

42
0
We lezen graag je reactie!x