CoronaBuitenland

Legerarts ziet rampzalige stijging aantal ernstige ziektegevallen: ‘Gevaarlijk en dodelijk’

Help ons door dit artikel met iedereen op je social media te delen!

Woensdag organiseerde de Amerikaanse senator Ron Johnson een forum over coronavaccins en de schade die ze veroorzaken. Luitenant-kolonel Theresa Long, legerarts van beroep, meldde zich in januari vorig jaar bij Johnson als klokkenluider. Ze zag een rampzalige stijging in het aantal ziektegevallen.

Dat werd door het Amerikaanse leger weggewuifd als storing in het systeem. Het leger beweerde later dat de computerstoringen waren verholpen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Dinsdagavond nam Long opnieuw een kijkje in de Defense Medical Epidemiology Database (DMED). Wat bleek? Het was nog veel erger geworden.

Bijna een verdubbeling

In 2020 bedroeg het totale aantal ziekte- en letselgevallen 110.000. In 2022 waren dat er meer dan 200.000, bijna een verdubbeling. Sinds januari 2021 worden Amerikaanse militairen gevaccineerd tegen corona. Het gaat hier om zeer ernstige, levensbedreigende gevallen.

Haar bevindingen sluiten aan bij gegevens van het CDC, het Amerikaanse RIVM, dat 34.000 gevallen van bijwerkingen bij militairen ontving en 119 meldingen met een overlijden. Officieel zijn 93 Amerikaanse militairen gestorven aan corona. “Het moge duidelijk zijn dat de risico’s van het vaccin groter zijn dan de voordelen,” zei Long.

Gevaarlijk en dodelijk

De vaccinatiemandaten zijn gevaarlijk en dodelijk, en moeten onmiddellijk worden beëindigd, benadrukte de arts.

Nadat ze eerder tegenover haar meerderen haar zorgen had geuit over het feit dat ze op een ochtend drie van de drie piloten aan de grond moest houden vanwege vaccinatieschade, kreeg ze te horen dat ze geen acute patiënten meer mocht zien, enkel nog gezonde piloten.

4.9 95 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie goed?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

46 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
1 jaar geleden

Smeerlappen willen Amerikaanse militairen uitroeien om zo Amerika te kunnen overnemen…

Mikkie
Mikkie
1 jaar geleden

Van de Golfoorlog kwamen de soldaten ook doodziek thuis wegens het alarmerende aantal prikken die ze voor vertrek er naartoe kregen…
Dit is dus hypocriet om te stellen dat ze van deze prik opeens bijwerkingen kregen..

B.watervogel
B.watervogel
1 jaar geleden

Het Amerikaanse leger is massaal geinjecteerd en woke. Dat belooft wat met die mannen vrouwen en omgebouwden. Een leger op hoge hakken dat zal Putin met zijn beresterke Rusland ofwel “de grote beer” wel veel angst aanjagen. Putin krijgt ukraine bijna cadeau.

Mary
Mary
1 jaar geleden

Storing in het systeem.
Lichamelijk immuunsysteem bedoelden ze vast en zeker.

Back to top button
46
0
We lezen graag je reactie!x