Homepagina » Het Complot » Oud-bisschop: jezuïeten heersen over Vaticaan en Nieuwe Wereldorde
Oud-bisschop: jezuïeten heersen over Vaticaan en Nieuwe Wereldorde

Oud-bisschop: jezuïeten heersen over Vaticaan en Nieuwe Wereldorde

Nooit eerder was een Latijns-Amerikaan tot paus gekozen. Nooit eerder was het een jezuïet. Nu is een Argentijnse jezuïet de nieuwe leider van de Katholieke Kerk.

De Guatemalteekse oud-bisschop Gerard Bouffard heeft gezegd dat de paus zijn orders krijgt van de generaal-overste van de jezuïeten.

Hij steunde ook de aantijgingen die wijlen jezuïet Alberto Rivera deed over deze duistere orde. Bouffard zei dat het Vaticaan de ‘spirituele heerser’ over de Illuminati en de Nieuwe Wereldorde is terwijl de jezuïeten het Vaticaan en de Rooms-katholieke Kerk aansturen via de generaal-overste van de jezuïeten.

Zwarte paus

Tot 2008 was dat de Nederlander Peter-Hans Kolvenbach (foto links). Kolvenbach, die hoogst ongebruikelijk zelf de paus om ontslag uit zijn functie heeft gevraagd, werd in 2008 opgevolgd door de Spanjaard Adolfo Nicolás.

Bouffard was zes jaar werkzaam als priester in het Vaticaan. Hij was verantwoordelijk voor de correspondentie tussen de paus en de leiders van de jezuïetenorde.

“De man die bekend staat als de zwarte paus controleert alle belangrijke beslissingen die de paus maakt en stuurt de Illuminati aan,” zei Bouffard in 2006. “Ik weet dit omdat ik jarenlang in het Vaticaan heb gewerkt en samen met paus Johannes Paulus II reisde. De paus krijgt zijn orders van de zwarte paus omdat de jezuïeten ook de leiders zijn van de Nieuwe Wereldorde. Het is hun taak andere religies en overheden te infiltreren om zo één fascistische wereldregering en –religie te vormen die gebaseerd zijn op het satanisme en Lucifer.”

Volgens Bouffard hebben de jezuïeten onder andere de Amerikaanse overheid, de Council on Foreign Relations (CFR) en alle grote religieuze organisaties geïnfiltreerd.

Grote invloed

Hij zei verder dat de Katholieke Kerk de vrijmetselarij gebruikt om haar geheime plannen uit te voeren. Hij verwees onder meer naar Italiaanse en Franse kranten die in de jaren tachtig onthulden dat meer dan 150 hooggeplaatste priesters lid waren van vrijmetselaarsloges, waaronder P2 en andere geheime genootschappen.

Daarnaast was Alberto Rivera één van de weinige jezuïtische priesters die de Sociëteit van Jezus durfde te ontmaskeren. Hij onthulde dat hij naar de Verenigde Staten werd gestuurd om protestante en baptistische kerken te infiltreren om ze van binnenuit te vernietigen.

Omdat de jezuïetenorde in de VS alleen al de controle heeft over 28 grote universiteiten, de CFR en veel banken zoals Bank of America en het Federal Reserve System oefent zij een grote invloed uit op de politieke en economische besluitvorming en ligt het niet in de lijn der verwachting dat de Sociëteit van Jezus daar snel verboden zal worden.

Bekijk hier een lijst van instellingen van over de hele wereld, met name universiteiten, die toebehoren aan de jezuïetenorde.

Foto: Reuters

Gerelateerd:

 Vind je deze info goed? Klik dan hieronder om te delen op Twitter
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

29 reacties

 1. [quote name=”M. Brandenburg”]Geukkig Jezuieten, je moet er toch niet aan denken dat het ISlamieten zou betreffen, dat zou het einde van alle vrijheid en vrije keus betekenen.[/quote]
  M.Brandenburg niet alle Islamieten zijn oorlogzuchtig.en als ze oorlog of onrust stoken komt dat door de VS die zijn geinfiltreerd om deze te maken.En dan de Jesuiten dat zijn aanhangers van de duisteren en de Cabal en de elite,dus U,vind het prima dat er pedofilen er tussen zitten en kinderen geofferd worden?Mindcontrol wand dat is wat ze met ons doen.Dus dat vind U prima?Kijk is hoeveel geld het Vatikaan heeft,helpen ze de derde wereld landen nee,De farm, banken ze hebben bijna in alles eeen vinger in de pap.Er is voor deze Paus nu ook een arrestatie bevel uit gegeven wegens misdaden tegen de menselijkheid,en kinder ontvoering,die hij begaan heeft in Argentinie,mooi en fijn he de Katholieke kerk.Er is een Cardinaal uit zuid Afrika die zegd dit ervan,van Pedofilie het is niet erg,dit is een ziekte,daar word ik nu ziek van.Maar ja U, kiest voor dit alles,de Jesuiten.
  Goeden dag.

  2 likes
 2. Geukkig Jezuieten, je moet er toch niet aan denken dat het ISlamieten zou betreffen, dat zou het einde van alle vrijheid en vrije keus betekenen.

  1 likes
 3. [quote name=”M. Brandenburg”]Geukkig Jezuieten, je moet er toch niet aan denken dat het ISlamieten zou betreffen, dat zou het einde van alle vrijheid en vrije keus betekenen.[/quote]

  Jezuïeten hebben helemaal niks met Jezus te maken, zij aanbidden Lucifer.

  Lucifer is natuurlijk de beschermheer van vrijheid en vrije keuzes… Dat dan weer wel.

  1 likes
 4. Geheime genootschappen zijn er altijd goed in rook naar anderen te blazen en dan te roepen, waar rook is is vuur.
  We leven al eeuwen onder een soort slavernij, zoals er ook al eeuwen groepen mensen samenkomen die dit inzien en daar verandering in willen brengen.
  Wie is wie is dan de vraag…aan de vrucht herkend men de boom.
  Als er sprake is van een complot is dat inmiddels wereldomvattend, dan zou (bijna) elke regering er bij betrokken zijn dus….nogal groot. Gezien hoe groot sommige rijken waren, is dit niet eens echt vergezocht, neem een land in, vervang de bestuurders door je eigen bestuurders, laat dit een tijd zo voortgaan en geef dan het land terug, maar houdt de belangrijkste posities bezet. Een vrij land onder jouw commando, werkt goed toch?
  Denk dat het niet de geheime genootschappen zijn die het probleem zijn, eerder dat veel in het geheim moet gebeuren omdat de machthebbers alle oppositie met veel geweld aanvallen.
  Vooral vreedzaam protest en liefdevolle ongehoorzaamheid hebben de machthebbers een hekel aan, al helemaal als dit kan leiden naar sociale initiatieven die macht decentraliseren, oftewel waar de bevolking erachter komt dat ze samen sterk zijn.

  0 likes
 5. [quote name=”M. Brandenburg”]Geukkig Jezuieten, je moet er toch niet aan denken dat het ISlamieten zou betreffen, dat zou het einde van alle vrijheid en vrije keus betekenen.[/quote]
  Hoezo alle vrijheden en keuzes?
  ‘Hij onthulde dat hij naar de Verenigde Staten werd gestuurd om protestante en baptistische kerken te infiltreren om ze van binnenuit te vernietigen.’

  Angst essen Seele auf, een film van Rainer Werner Fassbinder. Wakker blijven!:)))

  0 likes
 6. ‘De as van mijn moeder’ van Frank McCourt beschrijft de onvoorstelbare armoede waarin hij is opgegroeid in Ierland, als rk-kind rond WOII. Hij zegt zoiets als: ‘armoede is erg, Ierse armoede was erger, voor een rk Iers kind was het onbeschrijfelijk. Hij vroeg zich ook af hoe hij het overleefd heeft. In dat boek, wat een persoonlijk verslag is, komen de Jezuiten helder in beeld. De armen konden doodvallen. McCourt heeft diverse keren de deur voor zijn neus dichtgeslagen gekregen door jezuiten. Die hielden zich alleen op met de rijken.
  Ik wil maar zeggen: ik geloof dit verhaal onmiddellijk.

  0 likes
 7. In ieder geval is de huidige Indiase regering zwaar onder de invloed van de Jezuiten. De regering kenmerkt de Hindubevolking als terroristen en pampert moslims en christenen honderd keer meer dan de Nederlandse regering de Islamieten pampert.

  0 likes
 8. Men zou eens de voor- en nadelen van zoon regime moeten plaatsen. Want wat is vrijheid?

  Vrijheid is beschermd door wetten, normen en waarden. Vrij zijn zolang jij jezelf aan dezelfde wetten, normen en waarden houdt?

  Of is vrijheid zoals in de natuur, zoals het ooit eens was. De recht van de sterkste waar physieke kracht de boventoon voert.

  Beste mensen er is geen weg terug maar men kan wel leren van het verleden.

  0 likes
 9. [quote name=”M. Brandenburg”]Geukkig Jezuieten, je moet er toch niet aan denken dat het ISlamieten zou betreffen, dat zou het einde van alle vrijheid en vrije keus betekenen.[/quote]
  De ITCCS,heeft voor deze Jesuiten en voor de koningin van engeland allemaal een arrestatie bevel liggen.Waarom denk je dat de koningin van Engeland ziek is geworden?Ze had die dag van tevoren een arrestatie bevel gekregen.Deze mensen van de ITCCS hebben in Canada zoveel meegemaakt onder de inheemse bevolking verdwijning van kinderen volwassen die verplicht gesteriliseerd werden verkrachtingen ga zo maar door,ook door de Jesuiten,och wat is de kerk toch goed M.Brandenburg.

  0 likes
 10. Als je onderzoekt wie de jezuïeten groep heeft opgericht, Ignatius Loyola, en welk geloof hij écht belijde dan weet je alweer genoeg…..

  0 likes
 11. [quote name=”Linda”]’De as van mijn moeder’ van Frank McCourt beschrijft de onvoorstelbare armoede waarin hij is opgegroeid in Ierland, als rk-kind rond WOII. Hij zegt zoiets als: ‘armoede is erg, Ierse armoede was erger, voor een rk Iers kind was het onbeschrijfelijk. Hij vroeg zich ook af hoe hij het overleefd heeft. In dat boek, wat een persoonlijk verslag is, komen de Jezuiten helder in beeld. De armen konden doodvallen. McCourt heeft diverse keren de deur voor zijn neus dichtgeslagen gekregen door jezuiten. Die hielden zich alleen op met de rijken.
  Ik wil maar zeggen: ik geloof dit verhaal onmiddellijk.[/quote]
  En dan durft die nieuwe jezuietenpaus ook nog een naam aan te nemen die refereert aan Franciscus van Assisi; beschermheer der armen….
  Walgelijk hypocriet toch?

  0 likes
 12. [quote name=”M. Brandenburg”]Geukkig Jezuieten, je moet er toch niet aan denken dat het ISlamieten zou betreffen, dat zou het einde van alle vrijheid en vrije keus betekenen.[/quote]
  Meneer Brandenburg, Heeft u toevallig ook nog een mening over het Boeddhisme, Hindoeïsme, Anglicanisme, Jaïnisme, Soefisme, Zoroastrianisme, de Sikhreligie, de Orthodoxe kerk, de Scientology kerk, de Jezus-moslims, Falun Gong en Opus Dei, om er maar eens een paar te noemen? Ik ben benieuwd. Hartelijke groeten, Paquita.

  0 likes
 13. Willie Kloens-de Geu

  Lees/volg deze video (wel een lange zit: 4.44 minuten) en je bent behoorlijk goed op de hoogte en als je nog illusies heb, raak je ze nu wel kwijt. Magnifieke documentaire!
  http://www.youtube.com/watch?v=-aD8TU3VC-Q – SATANIC VATICAN – full length
  Je kunt dus zeker zeggen: Het Vaticaan heeft overal zijn tengels in, werkelijk overal. Zij zijn een voortzetting in andere vorm van het Romeins Imperium. Werkelijk een wereldmacht.

  0 likes
 14. Willie Kloens-de Geu

  Dit liegt er ook niet om: Rome’s Islam! http://www.youtube.com/watch?v=cQdl3eRpvEI

  0 likes
 15. [quote name=”van Eijk”][quote name=”M. Brandenburg”]Geukkig Jezuieten, je moet er toch niet aan denken dat het ISlamieten zou betreffen, dat zou het einde van alle vrijheid en vrije keus betekenen.[/quote]

  Jezuïeten hebben helemaal niks met Jezus te maken, zij aanbidden Lucifer.

  Lucifer is natuurlijk de beschermheer van vrijheid en vrije keuzes… Dat dan weer wel.[/quote]

  Ach gossie dat dan weer wel ? Ik dacht juist dat vele new agers die het altijd over Liefde en licht hebben helemaal niet zoveel op hebben met vrije keuze. Zie bijvoorbeeld de houding van vele new agers over vlees eten. Voor vele new agers is de aarde de leidraad van alles en dat heeft helemaal nisk met vrijheid te mkaen maar met een streven naar een beklemmende “groene dictatuur” met het aanbidden van het “licht” ofwel jawel lucifer.

  0 likes
 16. De Spaanse plunderingen in Zuid Amerika was ook georchestreerd door de jesuiten.

  Nu probeert de jesuit order direct in te grijpen door het Vaticaan te bezetten.

  Zijn vinden zichzelf de afgezanten van “god”. Maar welke god dan? Die van indoctrinatie, leugens, martelingen, corruptie en het verkrachten van kinderen?

  0 likes
 17. De beroemdste Jezuïet die de orde verliet is Prof dr.Malachi B. Martin. Hij stapte eruit omdat naar zijn mening de Jezuïeten via de bevrijdingstheologie het communisme in de RK Kerk brachten.
  Martin was ook een beroemd exorcist. Hij heeft heel veel onthuld over de Satanische vrijmetselaars binnen het Vaticaan.( Hij werd dan ook vermoord)
  Jarenlang hebben zijn artikelen interviews op You Tube gestaan.
  Gek genoeg zie ik dat ze nu ineens verdwenen zijn. De Google censuur begint op volle toeren te draaien, ook Micha Kat e.a. worden steeds moeilijker vindbaar.
  De waarheid mag niet meer gehoord worden.

  0 likes
 18. Aardbewoner, new age mensen en liefde en licht, wat is daar mis mee.
  Ik heb ook niet zoveel met new age, maar wat hebben deze mensen je aangedaan, vanwaar die enorme haat.
  Deze mensen zijn totaal niet agressief, integenstelling tot jij.
  Geef mij dan maar new age figuren, een stuk minder haatdragend.

  0 likes
 19. De katholieken krijgen een Argentijnse paus…..
  en Nederland krijgt in 2013 een Argentijnse koningin!
  Toevallig? Volgens mij gaan ze een poging doen het web te sluiten…….
  Te laat 😉

  0 likes
 20. Geweldloze, vrije, onafhankelijke mensen, zijn gelukkige mensen.Zij vormen de grootste bedreiging voor de huidige samenleving. Wij kunnen ervoor kiezen om in liefde en eenheid een nieuwe weg te bewandelen.

  0 likes
 21. Alles op deze aarde draait momenteel op het principe Verdeel en Heers, als wij op wat voor een manier dan ook een oordeel gaan vormen, werken wij exact de opzet van de jezuïeten in de hand, door gewoon te stoppen met oordelen, en ons een tijdje helemaal terug te trekken,geen tv, banken en overheden te blokkeren, ons niet langer door angst laten leiden, door gewoon helemaal niet meer mee te doen met het hele verdeel en heers systeem, kan men niets anders dan van koers veranderen, maar het probleem ligt in onze emoties, in ons gevoel van recht en onrecht wat ons laat reageren, wat ons tot speelbal van de poppenspelers/touwtjestrekkers e.d. maken waardoor deze hele poppenkast doorgaat…..

  0 likes
 22. [quote name=”DingieM”]Heel goed stuk over de jezuiten: http://www.wanttoknow.nl/geschiedenis/geheime-genootschappen/de-jezuitenpiste/%5B/quote%5D
  Eindelijk is het plaatje volledig. Het stond voorspeld in de Nostre Damus. In deze tijd zouden we de antichrist als paus krijgen. Op een of andere manier stelt het me gerust. We zullen getuigen zijn van wat dit met zich meebrengt. En de ‘antichrist’ in levende lijve, nou ja, op foto’s, kunnen bekijken is ook niet niks. Nadat de vorige paus dus met een arrestatiebevel verdwenen is, hebben ze besloten de joker in te zetten. Er komen spannende tijden, maar voor de duidelijkheid: angst ken ik niet. Het goede wint altijd.

  0 likes
 23. [quote name=”indiansummer”]Geweldloze, vrije, onafhankelijke mensen, zijn gelukkige mensen.Zij vormen de grootste bedreiging voor de huidige samenleving. Wij kunnen ervoor kiezen om in liefde en eenheid een nieuwe weg te bewandelen.[/quote]
  Indiansummer: Ik ben het helemaal met je eens! Wat zonde om je leven te verprutsen met voortdurende negativiteit. Ik sluit me bij de nieuwe weg die ook jij wilt bewandelen aan.

  0 likes
 24. Hoi allemaal,De rechtbank in brussel heeft bevolen dat alle kerken AS zondag 24 maart geen mis of kerk dienst wereld wijd mogen houden.DE ITCCS,heeft een rechtzaak aan gespannen tegen Cardinalen en de Paus,en deze gewonnen.Een rechtzaak tegen deze mensen,kinderontvoering,pedofilie verkrachtingen onvrijwillege sterilisatie enz,Het schijnt dat Hillarie Clinten huis arrest heeft,inverband de financien.die onderzocht worden omdat haar dochter 10 miljoen voor een appartement gekocht heeft in New York.Henry kissinger staat op de arrestatie lijst van de ITCCSDe Queen of Engeland.De kerken moeten dus aanstaande zondag dicht blijven.
  Groetjes Tineke.

  0 likes
 25. [quote name=”legaal”]Hoi allemaal,De rechtbank in brussel heeft bevolen dat alle kerken AS zondag 24 maart geen mis of kerk dienst wereld wijd mogen houden.DE ITCCS,heeft een rechtzaak aan gespannen tegen Cardinalen en de Paus,en deze gewonnen.Een rechtzaak tegen deze mensen,kinderontvoering,pedofilie verkrachtingen onvrijwillege sterilisatie enz,Het schijnt dat Hillarie Clinten huis arrest heeft,inverband de financien.die onderzocht worden omdat haar dochter 10 miljoen voor een appartement gekocht heeft in New York.Henry kissinger staat op de arrestatie lijst van de ITCCSDe Queen of Engeland.De kerken moeten dus aanstaande zondag dicht blijven.
  Groetjes Tineke.[/quote]
  Hoi Tineke, heb je ook een link?

  0 likes
 26. [quote name=”Linda”][quote name=”legaal”]Hoi allemaal,De rechtbank in brussel heeft bevolen dat alle kerken AS zondag 24 maart geen mis of kerk dienst wereld wijd mogen houden.DE ITCCS,heeft een rechtzaak aan gespannen tegen Cardinalen en de Paus,en deze gewonnen.Een rechtzaak tegen deze mensen,kinderontvoering,pedofilie verkrachtingen onvrijwillege sterilisatie enz,Het schijnt dat Hillarie Clinten huis arrest heeft,inverband de financien.die onderzocht worden omdat haar dochter 10 miljoen voor een appartement gekocht heeft in New York.Henry kissinger staat op de arrestatie lijst van de ITCCSDe Queen of Engeland.De kerken moeten dus aanstaande zondag dicht blijven.
  Groetjes Tineke.[/quote]
  Hoi Tineke, heb je ook een link?[/quote]
  Hoi,ik weet niet hoe je een link op deze site moet zetten.Maar typ ITCCS Brussel,of, issued 18 march,2013 ITCCS central,Brussel.
  cucses.Tineke.
  Ik krijg altijd van zelf een update

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Ken je het verschijnsel dat je weet ...

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Yoga en meditatie kunnen je psychisch welbevinden ...

Hillary Clinton, je hebt hele landen en miljoenen levens verwoest. Kom van je troon af. Kijken: presidentskandidaat trekt van leer

Hillary Clinton, je hebt hele landen en miljoenen levens verwoest. Kom van je troon af. Kijken: presidentskandidaat trekt van leer

De Democratische presidentskandidaat Tulsi Gabbard heeft opnieuw ...

manifesteren

Manifesteren doe je zo – Nieuwe ontwikkelingen

Veel mensen zijn bezig met het manifestatieproces, ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
REGISTREER JE VOOR DIT WEBINAR
Wanneer?
donderdag, 13 juni 2019
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.