Het Complot

Oud-bisschop: jezuïeten heersen over Vaticaan en Nieuwe Wereldorde

Help mee door dit artikel met je kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Nooit eerder was een Latijns-Amerikaan tot paus gekozen. Nooit eerder was het een jezuïet. Nu is een Argentijnse jezuïet de nieuwe leider van de Katholieke Kerk.

De Guatemalteekse oud-bisschop Gerard Bouffard heeft gezegd dat de paus zijn orders krijgt van de generaal-overste van de jezuïeten.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png

Hij steunde ook de aantijgingen die wijlen jezuïet Alberto Rivera deed over deze duistere orde. Bouffard zei dat het Vaticaan de ‘spirituele heerser’ over de Illuminati en de Nieuwe Wereldorde is terwijl de jezuïeten het Vaticaan en de Rooms-katholieke Kerk aansturen via de generaal-overste van de jezuïeten.

Zwarte paus

Tot 2008 was dat de Nederlander Peter-Hans Kolvenbach (foto links). Kolvenbach, die hoogst ongebruikelijk zelf de paus om ontslag uit zijn functie heeft gevraagd, werd in 2008 opgevolgd door de Spanjaard Adolfo Nicolás.

Bouffard was zes jaar werkzaam als priester in het Vaticaan. Hij was verantwoordelijk voor de correspondentie tussen de paus en de leiders van de jezuïetenorde.

“De man die bekend staat als de zwarte paus controleert alle belangrijke beslissingen die de paus maakt en stuurt de Illuminati aan,” zei Bouffard in 2006. “Ik weet dit omdat ik jarenlang in het Vaticaan heb gewerkt en samen met paus Johannes Paulus II reisde. De paus krijgt zijn orders van de zwarte paus omdat de jezuïeten ook de leiders zijn van de Nieuwe Wereldorde. Het is hun taak andere religies en overheden te infiltreren om zo één fascistische wereldregering en –religie te vormen die gebaseerd zijn op het satanisme en Lucifer.”

Volgens Bouffard hebben de jezuïeten onder andere de Amerikaanse overheid, de Council on Foreign Relations (CFR) en alle grote religieuze organisaties geïnfiltreerd.

Grote invloed

Hij zei verder dat de Katholieke Kerk de vrijmetselarij gebruikt om haar geheime plannen uit te voeren. Hij verwees onder meer naar Italiaanse en Franse kranten die in de jaren tachtig onthulden dat meer dan 150 hooggeplaatste priesters lid waren van vrijmetselaarsloges, waaronder P2 en andere geheime genootschappen.

Daarnaast was Alberto Rivera één van de weinige jezuïtische priesters die de Sociëteit van Jezus durfde te ontmaskeren. Hij onthulde dat hij naar de Verenigde Staten werd gestuurd om protestante en baptistische kerken te infiltreren om ze van binnenuit te vernietigen.

Omdat de jezuïetenorde in de VS alleen al de controle heeft over 28 grote universiteiten, de CFR en veel banken zoals Bank of America en het Federal Reserve System oefent zij een grote invloed uit op de politieke en economische besluitvorming en ligt het niet in de lijn der verwachting dat de Sociëteit van Jezus daar snel verboden zal worden.

Bekijk hier een lijst van instellingen van over de hele wereld, met name universiteiten, die toebehoren aan de jezuïetenorde.

Foto: Reuters

Gerelateerd:

 

5 1 stem
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info interessant?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

30 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jeseah
Jeseah
11 jaren geleden

Geheime genootschappen zijn er altijd goed in rook naar anderen te blazen en dan te roepen, waar rook is is vuur.
We leven al eeuwen onder een soort slavernij, zoals er ook al eeuwen groepen mensen samenkomen die dit inzien en daar verandering in willen brengen.
Wie is wie is dan de vraag…aan de vrucht herkend men de boom.
Als er sprake is van een complot is dat inmiddels wereldomvattend, dan zou (bijna) elke regering er bij betrokken zijn dus….nogal groot. Gezien hoe groot sommige rijken waren, is dit niet eens echt vergezocht, neem een land in, vervang de bestuurders door je eigen bestuurders, laat dit een tijd zo voortgaan en geef dan het land terug, maar houdt de belangrijkste posities bezet. Een vrij land onder jouw commando, werkt goed toch?
Denk dat het niet de geheime genootschappen zijn die het probleem zijn, eerder dat veel in het geheim moet gebeuren omdat de machthebbers alle oppositie met veel geweld aanvallen.
Vooral vreedzaam protest en liefdevolle ongehoorzaamheid hebben de machthebbers een hekel aan, al helemaal als dit kan leiden naar sociale initiatieven die macht decentraliseren, oftewel waar de bevolking erachter komt dat ze samen sterk zijn.

M. Brandenburg
M. Brandenburg
11 jaren geleden

Geukkig Jezuieten, je moet er toch niet aan denken dat het ISlamieten zou betreffen, dat zou het einde van alle vrijheid en vrije keus betekenen.

van Eijk
van Eijk
11 jaren geleden

[quote name=”M. Brandenburg”]Geukkig Jezuieten, je moet er toch niet aan denken dat het ISlamieten zou betreffen, dat zou het einde van alle vrijheid en vrije keus betekenen.[/quote]

Jezuïeten hebben helemaal niks met Jezus te maken, zij aanbidden Lucifer.

Lucifer is natuurlijk de beschermheer van vrijheid en vrije keuzes… Dat dan weer wel.

Linda
Linda
11 jaren geleden

[quote name=”M. Brandenburg”]Geukkig Jezuieten, je moet er toch niet aan denken dat het ISlamieten zou betreffen, dat zou het einde van alle vrijheid en vrije keus betekenen.[/quote]
Hoezo alle vrijheden en keuzes?
‘Hij onthulde dat hij naar de Verenigde Staten werd gestuurd om protestante en baptistische kerken te infiltreren om ze van binnenuit te vernietigen.’

Angst essen Seele auf, een film van Rainer Werner Fassbinder. Wakker blijven!:)))

Back to top button
30
0
We lezen graag je reactie!x