Homepagina » Buitenaards » Sirius: we zijn niet alleen op aarde (video)

Sirius: we zijn niet alleen op aarde (video)

Het is tijd dat de waarheid naar buiten komt: we zijn niet alleen in de kosmos en we zijn niet alleen op de aarde.

De aarde is bezocht door hoog ontwikkelde interstellaire beschavingen die sneller dan het licht door andere dimensies kunnen reizen.

Wat wij van ze geleerd hebben over aandrijving kan ons naar een nieuw tijdperk leiden, maar de huidige machthebbers hebben deze informatie onderdrukt om controle te houden over het volk. Het is tijd dat je weet wat er speelt.

Goed gezind

Dr. Steven Greer, grondlegger van het Disclosure Project en het Centrum voor de Studie naar Buitenaardse Intelligentie, werkt samen met filmmaker Amardeep Kaleka en zijn team van Neverending Light Productions om een onthullende documentaire te maken.

De film onthult dat de aarde is bezocht door volken van andere werelden die ons goed gezind zijn, maar bezorgd zijn over de toekomst van de mensheid.

Juk

De film onthult dat een militaire, industriële en financiële elite dit contact en wat we ervan hebben geleerd al meer dan 60 jaar geheim heeft gehouden.

De film onthult dat de geheimhouding bedoeld is om kennis te onderdrukken die de wereld onder het juk van olie, gas, kolen en kernenergie vandaan kan halen en de huidige wereldorde kan vervangen door een orde van nieuwe energie en echte vrijheid.

Geheime technologieën

De documentaire laat bewijs zien voor het bestaan van buitenaardsen, van officiële documenten tot getuigeverklaringen. Vooraanstaande wetenschappers worden geïnterviewd die geheime technologieën willen vrijgeven. Ze tonen ons hoe energie uit de ruimte om ons heen gehaald kan worden en hoe industriële kartels deze informatie hebben onderdrukt.

Wat wist Nikola Tesla en waarom nam de FBI zijn onderzoek na zijn dood in beslag? Antizwaartekrachtvoertuigen zijn al een halve eeuw in gebruik en sommige ervan werden zelfs gebruikt voor de hoax die we kennen als buitenaardse ontvoeringen. Dat alles om de massa te controleren.

In vijf stappen wordt getoond hoe je een brug naar een transdimensionaal universum kunt maken. Iedereen kan leren in contact te treden met volken van andere werelden.

Het is precies waar Niburu ook nog vaak tegen aan loopt. Geen enkele grote mediagroep of corporatie wil dat deze informatie naar buiten komt. Je kunt hier de documentaire helpen realiseren.

Bron: Sirius.neverendinglight.com

Gerelateerd:

 Vond je dit artikel belangrijk? Deel het dan met iedereen op Facebook/Twitter
meld je nu aan op onze gratis pushmeldingen!
Aanmelden
Want we publiceren binnenkort niet meer op social media!
Ga vlug naar onze shop en profiteer nog tot en met 8 juli van 15% korting! KLIK HIER!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

2 reacties

  1. als je wil dat deze docu door iedereen gezien wordt vind ik het een beetje vaag dat men 10 euro rekent om het te bekijken

    0 likes
    • Is gewoon op You Tube te vinden en te zien dus je hoeft helemaal niets te betalen. Maar betalen betekent wel dat dr Greer met ‘crowdfunding’ nog veel meer kan doen, that’s all!

      0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

ghislaine maxwell

Ghislaine Maxwell & Jeffrey Epstein zijn slechts het topje van de ijsberg. Dit gaat veel dieper

Ghislaine Maxwell heeft in de jaren negentig ...

farrakhan

Farrakhan beschuldigt Bill Gates ervan ‘de aarde te willen ontvolken’ met coronavaccin

De Amerikaanse politiek leider Louis Farrakhan was ...