Homepagina » Buitenland » Enorm kindermisbruikschandaal: Duitse politici plaatsten kinderen 30 jaar lang doelbewust bij pedofielen
duitse

Enorm kindermisbruikschandaal: Duitse politici plaatsten kinderen 30 jaar lang doelbewust bij pedofielen

Duitse politici hebben kinderen tussen 1970 en 2000 willens en wetens bij pedofielen geplaatst, zei minister voor Jeugdzorg van de deelstaat Berlijn Sandra Scheeres. De drijvende kracht achter dit project was de Duitse seksuoloog Helmut Kentler, die vond dat pedofielen bij uitstek geschikt waren om de kinderen een liefdevol thuis te geven. Aan het project werkten allerlei instanties mee, ook binnen het stadsbestuur.

Pas toen het misdrijf verjaard was, sprak Kentler zich uit over zijn experiment. Tot de jaren 2000 bleef Jeugdzorg kinderen bij pedofielen plaatsen.

Onderzoekers van de Universiteit van Hildesheim ontdekten dat het netwerk van de mensen die hieraan meewerkten zich niet tot Berlijn beperkt, maar ook vertakkingen in andere delen van Duitsland heeft.

Enorm kindermisbruikschandaal

Uit een nieuw rapport dat de universiteit heeft gepubliceerd, blijkt dat onderwijsinstanties en de Berlijnse senaat wisten wat er speelde en dat de praktijken ‘geaccepteerd, gesteund en verdedigd’ werden door linkse politici en wetenschappers.

De Duitse groenen pleiten voor een onderzoek naar het enorme kindermisbruikschandaal. “Er waren en er zijn netwerken,” zei Marianne Burkert-Eulitz van de groenen tegen de Berliner Zeitung. Volgens haar zijn duizenden kinderen aan de pedofielen ten prooi gevallen. Ze konden vrijuit hun gang gaan. De documenten over het misbruik worden achter slot en grendel bewaard. Burkert-Eulitz wil dat de autoriteiten de stukken vrijgeven.

‘Onze levens zijn verwoest’

De kinderen zijn onder meer geplaatst bij Fritz H., een veroordeelde pedofiel die in West-Berlijn woonde. Ondanks zijn strafblad bracht Jeugdzorg van begin jaren zeventig tot 2003 kinderen bij hem onder.

De kinderen, in sommige gevallen slechts zes of zeven jaar oud, moesten jarenlang verschrikkingen ondergaan. Hij verkrachtte en mishandelde tenminste negen kinderen, waaronder een gehandicapte jongen. Twee van zijn slachtoffers hebben de deelstaat Berlijn aangeklaagd, maar de senaat houdt de rechtszaak tegen.

“Onze levens zijn verwoest,” zei een 40-jarig slachtoffer van Fritz. “Je komt er nooit echt overheen.”

[DW, RT, Duitsland Insituut]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • exegese schreef:

  @Rob, je schreef ;

  Waarom wordt er niet meteen het één en ander over Nederland geplaatst?

  Nou simpelweg omdat de hele pedofiele kliek beschermd wordt door de totaal verdorven en corrupte top van de macht welke door topambtenaar en pedofiel Demmink in stelling is gebracht. De hele kliek is chantabel en zal elke onderzoek in de kiem smoren en zwijgen tot het graf. De duivel regelt zijn zaakjes zeer nauwkeurig, sluw en geslepen.

  20 likes
  • Rob schreef:

   Dat klopt exegese. Maar we hebben ook hier in Nederland alternatieve media die zich in die smerigheid hebben verdiept en zaken aan het daglicht brachten. Het is al een hele tijd erg stil rond dat soort zaken. Ook bij de alternatieve media. Als dit soort smerigheid openbaar nieuws zou worden dan zijn ze waarschijnlijk nergens veilig meer. Aan de andere kant zijn er ook veel ingeluisd en worden door de top globalisten daar mee gechanteerd en bedreigd. Als er iets wil veranderen dan zou dus eerst die top moeten verdwijnen. Sommigen zeggen dat die zo ‘beyond evil’ zijn dat die nooit in staat zijn om te veranderen.

   4 likes
 • Rob schreef:

  Waarom wordt er niet meteen het één en ander over Nederland geplaatst? Wat te denken an de kerken en kloosters waarover bekend werd dat er op grote schaal kinderen misbruikt werden? En ook in onze samenleving worden kinderen en pedofielen bij elkaar in de buurt geplaatst. Hoe kan het anders dat een veroordeelde pedofiel toegestaan wordt zich te huisvesten in de buurt van een lagere school? Dit land is wat dat betreft niet veel beter dan Duitsland. Ook hier zijn in de loop der tijd heel veel berichten over dit soort zaken geweest. De vraag is waar pedofilie uit voort komt. Dat moet een oorzaak hebben. Dat soort individuën zijn niet tot relaties in staat. Relaties gaan over het leven en dat betreft man en vrouw. Man en vrouw zijn de fysieke weergave van het leven als dualiteit. Als je geen relaties aan kunt is je leven verwoest. De vraag is dan wat de kern van die verwoesting is. Dan kom je uit bij de meest verwoestende macht die er op de planeet bestaat. Dat betreft de top van de heersende macht en hun religie. Die religie schemert door alle geloven en religies op de planeet heen. Over die religie werd eind jaren 80 door de e.o. al een tweedelige uitzending op televisie uitgezonden. Ik herinner me die uitzending van die tijd nog. En de afgelopen tijd is er door internet al heel veel over aan het daglicht gekomen door echte waarheidszoekers. De kwaliteit van het geluid is niet bepaald goed. Het is nog een opname van de analoge tijd.
  https://www.youtube.com/watch?v=K2eM4N_clgs

  14 likes
  • Rayoflight schreef:

   Genoemde documentaire deed destijds heel wat stof opwaaien. Later werd er getwijfeld aan de kinderen en psychologen , ‘Confabulatie’ en dat soort termen. Nog later hoorde men er niets meer van.

   Nu is het systeem bekend: Kinderen bij een ‘handler’ plaatsen en mentaal breken zodat er een ‘alter’ ontstaat dat ‘geprogrammeerd’ kan worden. Het gaat zoveel dieper als men het onderzoekt word men er letterlijk kotsmisselijk van.

   Hele kwalijke zaak dat onze kinderen anno 2020 nog steeds niet beschermd kunnen worden in een samenleving die zich ‘beschaaft’ noemt.

   10 likes
   • jtprf schreef:

    Rayoflight, en iedereen hier; Het is nu nóg het topje van ijsberg. Ik heb door een
    artikel over pedofelie eens onderzocht wat er zoal rondgaat. Torbrowser en darkweb.
    Koste mij een kwartier om uit te zoeken hoe je daar kwam.
    Wel , ik heb het gevonden en het staat er vol van. De ene na andere link verwees
    naar websites met dit onderwerp

    0 likes
 • Elise schreef:

  idd Nederland kan er ook wat van.
  Mijn eigen ervaringen:
  Ik was 5/6 jaar en speelde buiten met meerdere kinderen op de stoep voor de deur. Vroeg een gast naar een straat. Ik zei: die is daar en liep een beetje mee. Loodste mij een doodlopend gangetje in en vroeg mij mij broekje uit te doen. Toen kreeg ik pas in de gaten wat er aan de hand was.(woonde in een achterstandsbuurt en was voor dit al gewaarschuwd). Hij had een camera om zijn nek. Omdat hij met zijn benen gespreid stond kon ik door zijn benen vluchten. Liep toen keihard naar huis. En nee, er is verder niks gebeurt. Gelukkig, maar het had wel impact, want ik weet het nu nog.
  Ik werkte in een videotheek en een man had zijn pornobanden niet teruggebracht(veel te lange tijd). Mijn baas vroeg aan mij of ik die banden even wilde ophalen. Durfde niet alleen en vroeg een vriendin mee te gaan.(was buiten mijn werktijd). Ik kom daar binnen en zie een oude blanke man in een rolstoel en in een slaapkamer wel 5 a 6 kinderen zitten. Kreeg de banden en ging met een raar gevoel weg. Jaren later kom ik in een kroeg en herkende een van die jongens, die ook met mij aan het flirten was. Maar zijn gedrag was raar(iemand die gebruikt is/please gedrag). Opeens zei een oude man, dat ie daar mee op moest houden. Ik zei nog tegen de stiefvader van een ex van mij, die was daar ook: wat is dit? Ook hij vond het verdacht.
  Mijn oom is misbruikt in een klooster.
  Oud directeur van PSV is ook verdacht van pedofilie/veroordeelt enz. Hij ging ook vaak uit in de stad. Bar medewerkers moeten dit geweten hebben.
  Ik ken ook jongens die zich hebben prostitueren, omdat ze illegaal waren. Deden het dus voor het geld.
  Volgens mij speelt de kerk nog steeds die rol om arme kinderen uit andere landen te halen. Nu ja, dit kan ik niet bewijzen. Maar wel rare dingen gezien/gevoeld.
  Ik heb nu eenmaal een antenne voor dit soort dingen. Ken nog meer verhalen, die nu spelen. Deze wereld is echt ziek.

  12 likes
  • Rob schreef:

   Elise, er waren voorheen ook berichten dat ook via jeugdzorg kinderen bij pedofielen en erger werden geplaatst. Jeugdzorg gaat nu helemaal niet meer over zorg, het is ook een terroristische organisatie geworden. Ik heb er zelf (gelukkig) geen ervaring mee maar ik heb wel ervaringen van mensen gelezen. Voorheen konden kinderen nog voor zorg daar terecht als er heftige dingen waren gebeurd, zoals bv een scheiding van de ouders, één van de ouders dood ging op een onnatuurlijke manier enz. Dan was er nog therapeutische zorg, gesprekken, creatieve therapie etc. Met de toetreding tot de EU is overal, en dus ook bij jeugdzorg, de dienstverlenende en zorg verlenende taken weg bezuinigd. Sindsdien draait alles alleen nog maar op macht. Zo is jeugdzorg een macht organisatie geworden die het gezin binnen dringt en zich met het hele gezin, huishouden etc bemoeit. Ze verdienen geld als ze kinderen ergens anders plaatsen. Dus is het gewoon kinderhandel geworden. In de tijd dat ze nog wel zorg verleenden werd al bekend dat ze kinderen bij pedofielen en erger plaatsten. Wat is er dan nu van geworden? Je hoort of leest er niets meer over. Het is de laatste tijd alleen maar corona hier, corona daar, overal corona.

   4 likes
   • Elise schreef:

    Weet er alles van, maar er zijn ook goede opvangplaatsen/gezinnen. Wat wel vaak gebeurt: zo gauw kinderen de leeftijd van 18 jaar hebben bereikt, worden ze vaak uit huis gezet, omdat men er geen geld meer voor krijgt.

    0 likes
  • hannah schreef:

   Elise, wat een verwarrend kletsverhaal …….. vooral dat van de stiefvader van een ex ……

   2 likes
 • GeenNL schreef:

  Topje van de NL chantage land en pedo elite.

  Deelt Johan Remkes met vrienden nog steeds een huisje van plezier in Thailand of is hij daarvoor te oud geworden?

  En Joris Demmink, is hij niet ooit in Turkije met een vals paspoort betrapt door toenmalige burgermeester Erdogan?

  https://mobile.twitter.com/truthhitsevery1/status/1194576455851741184

  7 likes
 • Bas van Stapelberg schreef:

  Het is een Europees/wereldwijd netwerk. Kijk naar GB met zijn onvoorstelbare hoeveelheid pedo’s (BBC) die tot op deze minuut met medewerking van ministeries ongestraft hun gang kunnen gaan. Zo ook Duitsland, Zo ook Nederland.. Politieke partijen en bestuurders zijn zwaar vertegenwoordigd in de internationale pedo organisaties en zelfs min.van Justitie in de meeste landen is in handen van deze pedo organisaties die boven de wet staan.
  Dat dit bekend wordt gemaakt heb je te danken aan individuele onafhankelijke onderzoeksjournalistiek.
  Onvoorstelbaar maar dit is de vreselijke wereld waarin wij leven.

  7 likes
 • Rayoflight schreef:

  ‘whistleblower’ Robert Bernard bevestigt ?

  In feite bevestigt bovenstaand item exact datgene wat ‘whistleblower’ Robert Bernard vertelde omtrent de jeugdzorg. Toegegeven, het gaat hier niet om de Nederlandse Jeugdzorg maar het behoeft geen betoog dat de netwerken die deze misdaden mogelijk maken internationaal handelen.
  Weer zijn politici verantwoordelijk. Wat is er toch aan de hand met de leiders van onze samenleving?

  3 likes
 • duitinzakje schreef:

  Groen Links en de PVDA hebben zich altijd sterk gemaakt voor pedofielen en om de leeftijd waarop seks mag omlaag te brengen. Zeker vanaf eind jaren zestig werd er een enorm offensief opgezet om het ‘oude denken’ rond seksualiteit en kinderen als benepen, onderdrukkend en zelfs gevaarlijk te benoemen.

  Van de Duits/Frans Groenlinkse Cohn Bendit is/was een filmpje te zien op youtube waarop hij verlekkerd verteld hoe opgewonden hij was dat een vijfjarig meisje bij hem op schoot zo ‘heerlijk’ met zijn gulp speelde. Ik vind het niet terug. Is het verwijderd van youtube? CB zit tegenwoordig in het Europees Parlement.

  En dan deze.
  https://www.youtube.com/watch?v=nSMpAhQRDB8

  Die zalvende toon waarop die Brongersma zijn perverse voorkeuren lief, leuk, aardig en vooral onschuldig laat lijken. Alsof het belang van het kind voorop staat. Natuurlijk hebben alle ouders wel eens tegen hun kinderen gezegd ‘ik kan je wel opvreten’. Maar dat is toch een heel andere liefde dan die egoïstische zelfliefde van zo’n Brongersma. Dat is een truc van communisten: alle waarden op één hoop gooien en grenzen vervagen. Gezonde ouderliefde op één lijn zetten met geperverteerde seksualiteit.

  Overigens sloven ook die Postema en dominee Klamer zich behoorlijk uit om toch vooral modern en ruimdenkend over te komen: Bah!

  2 likes
  • Rob schreef:

   Ik hoorde in een podcast eens zeggen dat dat soort vetkleppen, die zich aan kinderen vergrijpen, het zien als liefde voor kinderen. Eén of andere verdwaalde gelovige, misschien was het zelfs de paus, zei dat pedofilie een rechtstreekse ervaring voor een kind was met god. Volgens mij ben je dan volledig van god los. Sex en liefde zijn twee heel verschillende aspecten die over het leven gaan. Mensen praten in deze tijd vaak over frequenties in de kosmische energie. De mens heeft ook verschillende ‘frequenties in energie over zich. Sex is een uitdrukking van de creatieve energie, liefde is een andere frequentie. Dat zijn slechts twee frequenties maar in het algemeen bekende verhaal zijn er zeven, verspreid over het menselijk lichaam. Liefde is een frequentie die bij het hart zit. Iets heel anders dus dan sex, wat als creatieve energie nieuw leven kan voortbrengen. Die ‘frequentie’ zit in het onderlichaam Pedofielen leven niet het leven, dat gaat over man(lijk) en vrouw(liijk).

   1 likes
 • jtprf schreef:

  En ik zeg dat soort volk regeert tegenwoordig op veel vlakken. Dat durf ik te stellen.

  0 likes
 • x

  Check Also

  de jonge

  Aangifte tegen minister De Jonge wegens dood door schuld, fraude en terrorisme

  Pedro Kuit en zijn dochter Jade hebben ...

  blake lively

  Topactrice Blake Lively onthult schokkende omvang van kindermisbruik

  Terwijl ‘kinderpornofilm’ Cuties gewoon op Netflix blijft ...

  >