Buitenland

Enorm kindermisbruikschandaal: Duitse politici plaatsten kinderen 30 jaar lang doelbewust bij pedofielen

Help anderen door deze info met jouw kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Duitse politici hebben kinderen tussen 1970 en 2000 willens en wetens bij pedofielen geplaatst, zei minister voor Jeugdzorg van de deelstaat Berlijn Sandra Scheeres. De drijvende kracht achter dit project was de Duitse seksuoloog Helmut Kentler, die vond dat pedofielen bij uitstek geschikt waren om de kinderen een liefdevol thuis te geven. Aan het project werkten allerlei instanties mee, ook binnen het stadsbestuur.

Pas toen het misdrijf verjaard was, sprak Kentler zich uit over zijn experiment. Tot de jaren 2000 bleef Jeugdzorg kinderen bij pedofielen plaatsen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Onderzoekers van de Universiteit van Hildesheim ontdekten dat het netwerk van de mensen die hieraan meewerkten zich niet tot Berlijn beperkt, maar ook vertakkingen in andere delen van Duitsland heeft.

Enorm kindermisbruikschandaal

Uit een nieuw rapport dat de universiteit heeft gepubliceerd, blijkt dat onderwijsinstanties en de Berlijnse senaat wisten wat er speelde en dat de praktijken ‘geaccepteerd, gesteund en verdedigd’ werden door linkse politici en wetenschappers.

De Duitse groenen pleiten voor een onderzoek naar het enorme kindermisbruikschandaal. “Er waren en er zijn netwerken,” zei Marianne Burkert-Eulitz van de groenen tegen de Berliner Zeitung. Volgens haar zijn duizenden kinderen aan de pedofielen ten prooi gevallen. Ze konden vrijuit hun gang gaan. De documenten over het misbruik worden achter slot en grendel bewaard. Burkert-Eulitz wil dat de autoriteiten de stukken vrijgeven.

‘Onze levens zijn verwoest’

De kinderen zijn onder meer geplaatst bij Fritz H., een veroordeelde pedofiel die in West-Berlijn woonde. Ondanks zijn strafblad bracht Jeugdzorg van begin jaren zeventig tot 2003 kinderen bij hem onder.

De kinderen, in sommige gevallen slechts zes of zeven jaar oud, moesten jarenlang verschrikkingen ondergaan. Hij verkrachtte en mishandelde tenminste negen kinderen, waaronder een gehandicapte jongen. Twee van zijn slachtoffers hebben de deelstaat Berlijn aangeklaagd, maar de senaat houdt de rechtszaak tegen.

“Onze levens zijn verwoest,” zei een 40-jarig slachtoffer van Fritz. “Je komt er nooit echt overheen.”

[DW, RT, Duitsland Insituut]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

19 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Rob
Rob
3 jaren geleden

Waarom wordt er niet meteen het één en ander over Nederland geplaatst? Wat te denken an de kerken en kloosters waarover bekend werd dat er op grote schaal kinderen misbruikt werden? En ook in onze samenleving worden kinderen en pedofielen bij elkaar in de buurt geplaatst. Hoe kan het anders dat een veroordeelde pedofiel toegestaan wordt zich te huisvesten in de buurt van een lagere school? Dit land is wat dat betreft niet veel beter dan Duitsland. Ook hier zijn in de loop der tijd heel veel berichten over dit soort zaken geweest. De vraag is waar pedofilie uit voort komt. Dat moet een oorzaak hebben. Dat soort individuën zijn niet tot relaties in staat. Relaties gaan over het leven en dat betreft man en vrouw. Man en vrouw zijn de fysieke weergave van het leven als dualiteit. Als je geen relaties aan kunt is je leven verwoest. De vraag is dan wat de kern van die verwoesting is. Dan kom je uit bij de meest verwoestende macht die er op de planeet bestaat. Dat betreft de top van de heersende macht en hun religie. Die religie schemert door alle geloven en religies op de planeet heen. Over die religie werd eind jaren 80 door de e.o. al een tweedelige uitzending op televisie uitgezonden. Ik herinner me die uitzending van die tijd nog. En de afgelopen tijd is er door internet al heel veel over aan het daglicht gekomen door echte waarheidszoekers. De kwaliteit van het geluid is niet bepaald goed. Het is nog een opname van de analoge tijd.
https://www.youtube.com/watch?v=K2eM4N_clgs

Elise
Elise
3 jaren geleden

idd Nederland kan er ook wat van.
Mijn eigen ervaringen:
Ik was 5/6 jaar en speelde buiten met meerdere kinderen op de stoep voor de deur. Vroeg een gast naar een straat. Ik zei: die is daar en liep een beetje mee. Loodste mij een doodlopend gangetje in en vroeg mij mij broekje uit te doen. Toen kreeg ik pas in de gaten wat er aan de hand was.(woonde in een achterstandsbuurt en was voor dit al gewaarschuwd). Hij had een camera om zijn nek. Omdat hij met zijn benen gespreid stond kon ik door zijn benen vluchten. Liep toen keihard naar huis. En nee, er is verder niks gebeurt. Gelukkig, maar het had wel impact, want ik weet het nu nog.
Ik werkte in een videotheek en een man had zijn pornobanden niet teruggebracht(veel te lange tijd). Mijn baas vroeg aan mij of ik die banden even wilde ophalen. Durfde niet alleen en vroeg een vriendin mee te gaan.(was buiten mijn werktijd). Ik kom daar binnen en zie een oude blanke man in een rolstoel en in een slaapkamer wel 5 a 6 kinderen zitten. Kreeg de banden en ging met een raar gevoel weg. Jaren later kom ik in een kroeg en herkende een van die jongens, die ook met mij aan het flirten was. Maar zijn gedrag was raar(iemand die gebruikt is/please gedrag). Opeens zei een oude man, dat ie daar mee op moest houden. Ik zei nog tegen de stiefvader van een ex van mij, die was daar ook: wat is dit? Ook hij vond het verdacht.
Mijn oom is misbruikt in een klooster.
Oud directeur van PSV is ook verdacht van pedofilie/veroordeelt enz. Hij ging ook vaak uit in de stad. Bar medewerkers moeten dit geweten hebben.
Ik ken ook jongens die zich hebben prostitueren, omdat ze illegaal waren. Deden het dus voor het geld.
Volgens mij speelt de kerk nog steeds die rol om arme kinderen uit andere landen te halen. Nu ja, dit kan ik niet bewijzen. Maar wel rare dingen gezien/gevoeld.
Ik heb nu eenmaal een antenne voor dit soort dingen. Ken nog meer verhalen, die nu spelen. Deze wereld is echt ziek.

exegese
exegese
3 jaren geleden

@Rob, je schreef ;

Waarom wordt er niet meteen het één en ander over Nederland geplaatst?

Nou simpelweg omdat de hele pedofiele kliek beschermd wordt door de totaal verdorven en corrupte top van de macht welke door topambtenaar en pedofiel Demmink in stelling is gebracht. De hele kliek is chantabel en zal elke onderzoek in de kiem smoren en zwijgen tot het graf. De duivel regelt zijn zaakjes zeer nauwkeurig, sluw en geslepen.

Rayoflight
Rayoflight
3 jaren geleden

‘whistleblower’ Robert Bernard bevestigt ?

In feite bevestigt bovenstaand item exact datgene wat ‘whistleblower’ Robert Bernard vertelde omtrent de jeugdzorg. Toegegeven, het gaat hier niet om de Nederlandse Jeugdzorg maar het behoeft geen betoog dat de netwerken die deze misdaden mogelijk maken internationaal handelen.
Weer zijn politici verantwoordelijk. Wat is er toch aan de hand met de leiders van onze samenleving?

Back to top button
19
0
We lezen graag je reactie!x