Natuur en Milieu

Klokkenluider onthult hoe klimaatdienst NOAA ons beduvelt over global warming

Help mee door deze info met jouw vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een klokkenluider zegt dat de gerenommeerde Amerikaanse klimaatdienst NOAA een groot klimaatonderzoek snel heeft afgeraffeld om de internationale klimaatonderhandelingen te beïnvloeden.

Dr. John Bates was tot voor kort hoofdwetenschapper van het National Climatic Data Center, het belangrijkste meetinstituut van de NOAA.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Hij vertelde aan de Britse Daily Mail dat de klimaatdienst gegevens heeft gemanipuleerd.

Onbevestigde gegevens

De krant claimt dat Bates over ‘onweerlegbaar’ bewijs beschikt dat de studie van de dienst, die aan de vooravond van de klimaatconferentie in Parijs werd gepubliceerd, is gebaseerd op ‘onbevestigde’ gegevens.

Bates beschuldigt de organisatie verder van ernstige manipulatie van wetenschappelijke integriteitsrichtlijnen en het overtreden van wetenschappelijke standaarden.

De studie van de NOAA is volgens hem bedoeld om de pauze in de aardopwarming te ontkrachten en het klimaatbeleid te beïnvloeden.

Aangedikt

NOAA-wetenschappers ‘maximaliseerden de opwarming’ en ‘stelden zaken erger voor dan ze waren’. Zijn bazen negeerden zijn kritiek op het onderzoek.

Sterker nog: de top van de NOAA zou zich nadrukkelijk hebben bemoeid met het onderzoek en cijfers die niet pasten binnen de visie van de organisatie hebben weggelaten.

Gegevens die het beeld van voortgaande opwarming bevestigden, werden aangedikt, aldus Bates.

Weigerde mee te werken

De commissie voor wetenschap, ruimte en technologie van het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden stelde eind 2015 een onderzoek in naar de NOAA vanwege een andere omstreden studie.

De voorzitter van de commissie, Lamar Smith, werd belachelijk gemaakt en de klimaatdienst weigerde mee te werken aan het onderzoek.

De hoofdonderzoeker van de studie, Tom Karl, werkt inmiddels niet meer voor de dienst.

Al die tijd al verwacht

“De onthullingen van dr. Bates en de tegenwerking van de NOAA wijzen op iets wat ik al die tijd al had verwacht – dat de klimaatdienst gemanipuleerde gegevens heeft gebruikt,” zei Smith.

Hij bedankte dr. Bates namens de commissie.

[MailOnline]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info waardevol?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
leon***
leon***
7 jaren geleden

is het global warming verhaal niet gewoon pool shifting het kantelen van de aarde, noordpool word zuidpool met de nadering van niburu.
sneeuw in de arabische imiraten en australie
zou het dan niet ook ergens extreem warm moeten zijn?

Aether
Aether
7 jaren geleden

Global warming real or fake, we moeten af van fossiele brandstof. Hierdoor zijn we niet meer zo afhankelijk van omliggende landen en kunnen we zelf onze energie produceren.

War on Error
War on Error
7 jaren geleden

Dat is speculeren. En weet, ‘climate management’/ ‘geo-engeneering = een enorme tak van industrie. Weer op bestelling; ook een wapen in de geo-politiek.
De CO2-hoax is een globale zwendel, heel handig – vooral om met uw belastinggeld deze tak te subsidiëren, en vergiftiging van de atmosfeer te legaliseren – onder mom van klimaatbeheersing.
Idd. tevens om de soevereiniteit van landen op te lossen, en via deze list de nazi-ONEWORLD regering politiek correct te maken. Nou, de opzet is geslaagd. Blij loopt het stemvee in de val.
enkele hints:
http://www.geoengineeringwatch.org/an-extensive-list-of-patents/ Patent 3613992 – Weather Modification Method (patented Oct. 19, 1971)

Wat betreft de ‘harde’ cijfers. Pseudo-wetenschap; wetenschapsfraude.
Iedereen met een goede universitaire opleiding kan dat zelf heel goed vaststellen.
hint:
A primary principle of fake news: “scientists agree”
by Jon Rappoport January 29, 2017

No alternatives. Debate would be subversive. Official science is the only science.
Global warming is one of the Rockefeller Globalists’ chief issues.
Manipulating it entails convincing populations that a massive intervention is necessary to stave off the imminent collapse of life on Earth. Therefore, sovereign nations must be eradicated.
Slavery imposed through energy.

To learn more about this big con and swindle, I encourage you to read the book “Technocracy Rising: The Trojan Horse of Global Transformation”, by Patrick Wood. https://jonrappoport.wordpress.com/2017/01/29/scientists-march-to-support-global-warming-censorship-the-new-ridiculous/

War on Error
War on Error
7 jaren geleden

Klimaatbeheersing = booming business (geo-engeneering)- veelal belastinggeld.

Enlist our team of cloud seeding experts.
Whether you are looking for a small operation or a full program, Weather Modification, Inc. can ensure your cloud seeding project runs smoothly. From Federal Aviation Administration (FAA) approved aircraft installations, configured for aerial cloud seeding and cloud physics

, to ground-based seeding equipment and training, Weather Modification, Inc., has the equipment, experience and knowledge you need.
WEATHER MODIFICATION cloud seeding, atmospheric services – Weather Modification, Inc.:
http://weathermodification.com/

Back to top button
5
0
We lezen graag je reactie!x