Gezondheid

Kliniek in Zweden gaat regelrecht in tegen Big Pharma. Zie hier hoe de autoriteiten meteen over hun nek gaan

Help ons door deze info met anderen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In een kliniek in het Zweedse Stockholm krijgen ouders te horen dat het uitstellen van bepaalde vaccinaties goed is voor de ontwikkeling van hun kind.

De Allvis-kliniek in stadsdeel Södermalm vertelt kersverse ouders dat het een goed idee is om te wachten met het vaccineren tegen mazelen, bof en rodehond omdat die ziektes ‘een positieve impact hebben op de ontwikkeling’.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Kinderen worden in Zweden vanaf 18 maanden ingeënt tegen mazelen, bof en rodehond.

Homeopathische middelen

In Stockholm is 95,6 procent van de kinderen die in 2014 zijn geboren gevaccineerd, maar in de Allvis-kliniek was slechts 44,2 procent van de tweejarigen ingeënt.

De kinderkliniek adviseerde ouders ook om vaccins te vermijden en hun kinderen in plaats daarvan homeopathische middelen te geven.

Toen een vader tijdens een bijeenkomst vroeg of het krijgen van de mazelen een positief effect kan hebben op een kind, kreeg hij te horen dat je in de westerse wereld niet zult sterven aan kinderziektes.

In strijd

Er is een onderzoek ingesteld naar de kliniek, die het risico loopt haar vergunning kwijt te raken. Het hoofd van de Allvis-kliniek ontkende inaccurate informatie te hebben verstrekt.

“Het is volstrekt onacceptabel dat er kinderklinieken zijn die niet aan de norm voldoen,” vertelde raadslid Anna Starbrink aan persbureau TT.

In Zweden hebben ouders het recht om vaccinaties te weigeren of uit te stellen. Onlangs verklaarde het Zweedse parlement dat verplicht inenten in strijd is met grondwettelijke rechten.

[The Local]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info interessant?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

10 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Marie
Marie
6 jaren geleden

O jee, als dat maar goed gaat…In Zweden is men nog restrictiever dan hier. Homeopathische middelen zijn er nauwelijks te krijgen (zelfs bijna geen voedingssupplementen in de winkels) en homeopathische artsen zijn er nauwelijks te vinden. Wat dat betreft kun je beter in Nederland wonen. Wel fantastisch dat verplicht inenten er niet is gekomen.

Ino
Ino
6 jaren geleden

Ik vertrouw die inentingen voor geen meter meer!

Ino
Ino
6 jaren geleden

Hoezo moeten die autoriteiten kotsen dan?

Elske
Elske
6 jaren geleden

Er is in Nederland een zeer grote groep, streng gelovigen (gereformeerden, e.a.) die hun kinderen niet laten inenten. Laat deze mensen een enquete invullen over de gezondheid van hun kinderen.
Er zal geen discussie ontstaan over de integriteit van het onderzoek; de meesten mensen van deze gemeenschap zijn eerlijk en betrouwbaar. Vergelijk dit met de ingeente kinderen…
Dit onderzoek zal echter nooit gebeuren; de overheid zal hier geen geld voor vrij maken, want de uitslag over de laatste 30-40 jaar inenten zou wel eens verrassende resultaten / conclusies kunnen opleveren.

Zie ook:
http://www.thehealthyhomeeconomist.com/six-reasons-to-say-no-to-vaccination/

Back to top button
10
0
We lezen graag je reactie!x