Homepagina » Gezondheid » Kliniek in Zweden gaat regelrecht in tegen Big Pharma. Zie hier hoe de autoriteiten meteen over hun nek gaan
Kliniek in Zweden gaat regelrecht in tegen Big Pharma. Zie hier hoe de autoriteiten meteen over hun nek gaan

Kliniek in Zweden gaat regelrecht in tegen Big Pharma. Zie hier hoe de autoriteiten meteen over hun nek gaan

In een kliniek in het Zweedse Stockholm krijgen ouders te horen dat het uitstellen van bepaalde vaccinaties goed is voor de ontwikkeling van hun kind.

De Allvis-kliniek in stadsdeel Södermalm vertelt kersverse ouders dat het een goed idee is om te wachten met het vaccineren tegen mazelen, bof en rodehond omdat die ziektes ‘een positieve impact hebben op de ontwikkeling’.

Kinderen worden in Zweden vanaf 18 maanden ingeënt tegen mazelen, bof en rodehond.

Homeopathische middelen

In Stockholm is 95,6 procent van de kinderen die in 2014 zijn geboren gevaccineerd, maar in de Allvis-kliniek was slechts 44,2 procent van de tweejarigen ingeënt.

De kinderkliniek adviseerde ouders ook om vaccins te vermijden en hun kinderen in plaats daarvan homeopathische middelen te geven.

Toen een vader tijdens een bijeenkomst vroeg of het krijgen van de mazelen een positief effect kan hebben op een kind, kreeg hij te horen dat je in de westerse wereld niet zult sterven aan kinderziektes.

In strijd

Er is een onderzoek ingesteld naar de kliniek, die het risico loopt haar vergunning kwijt te raken. Het hoofd van de Allvis-kliniek ontkende inaccurate informatie te hebben verstrekt.

“Het is volstrekt onacceptabel dat er kinderklinieken zijn die niet aan de norm voldoen,” vertelde raadslid Anna Starbrink aan persbureau TT.

In Zweden hebben ouders het recht om vaccinaties te weigeren of uit te stellen. Onlangs verklaarde het Zweedse parlement dat verplicht inenten in strijd is met grondwettelijke rechten.

[The Local]


Vond je deze info belangrijk? Klik dan hieronder om te delen op Facebook/Twitter
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

10 reacties

 1. Ik vertrouw die inentingen voor geen meter meer!

  23 likes
 2. O jee, als dat maar goed gaat…In Zweden is men nog restrictiever dan hier. Homeopathische middelen zijn er nauwelijks te krijgen (zelfs bijna geen voedingssupplementen in de winkels) en homeopathische artsen zijn er nauwelijks te vinden. Wat dat betreft kun je beter in Nederland wonen. Wel fantastisch dat verplicht inenten er niet is gekomen.

  12 likes
 3. Er is in Nederland een zeer grote groep, streng gelovigen (gereformeerden, e.a.) die hun kinderen niet laten inenten. Laat deze mensen een enquete invullen over de gezondheid van hun kinderen.
  Er zal geen discussie ontstaan over de integriteit van het onderzoek; de meesten mensen van deze gemeenschap zijn eerlijk en betrouwbaar. Vergelijk dit met de ingeente kinderen…
  Dit onderzoek zal echter nooit gebeuren; de overheid zal hier geen geld voor vrij maken, want de uitslag over de laatste 30-40 jaar inenten zou wel eens verrassende resultaten / conclusies kunnen opleveren.

  Zie ook:
  http://www.thehealthyhomeeconomist.com/six-reasons-to-say-no-to-vaccination/

  7 likes
  • beste elske,
   wanneer degereformeerden eerlijk antwoorden zal je zien dat zij de laatste 40 jaar nog polio hadden, een ziekte die bij gevaccineerden al uitgeroeid was….
   Tom

   0 likes
   • Beste Tom,
    Als je goed geiïnformeerd zou zijn, zou je weten, dat polio geen dodelijke ziekte is en de verlammingsverschijnselen horen niet bij polio zelf. In de jaren dat polio voorkwam werd heel veel DDT gebruikt en deden zich veel verlammingsverschijnselen voor. Tijdens de epidemie van verlammingen kwam polio om de hoek kijken en schreef men de verlammingsverschijnselen toe aan polio. Als je de grafieken bekijkt zie je dat er eerst verlammingen waren en pas later polio.
    Als je informatie wilt over vaccinaties in het algemeen probeer de documantaire Vaxxed een te kijken of de documentaire serie The Truht about Vaccines.

    4 likes
 4. Hoezo moeten die autoriteiten kotsen dan?

  5 likes
 5. Dat inenten is zo 1900. Gewoon niet meer doen. Ook zelfs niet als je naar het buitenland gaat. Allemaal geldklopperij. En wees er maar gerust op dat de verschillen betreffende de gezondheid van b.v. de Bijbelbelt bewoners en de rest van NL allang maar dan ook allang bekend zijn. Centrale lichamen weten per regio wat er wordt verstrekt in de desbetreffende apotheken. De behoefte is reeds lang in kaart gebracht. Daar wordt n.l. beleid op gemaakt, anders wordt er geen winst gemaakt. Heel simpel dus .Als de gezondheid b.v. slechter was geweest had de Farmamaffia daar uiteraard melding van gemaakt, met hysterische verhalen, dat je vooral hun zooi/troep moet gebruiken. Doet U mij maar een paar ECHTE hasjdruppels. Een soort Haarlemmerolie, maar dan beter.

  5 likes
 6. Stel altijd vraagtekens bij gestelde normen van de overheid.

  Waneer er grote moeilijkheden worden verwacht of geconstateerd worden met bepaalde waarden van wát dan ook, dan stelt de overheid de norm bij.
  Hetzij met resultaten van een ‘nieuw onderzoek’, of de verwerping van een oud onderzoek.

  Ik hanteer m’n eigen normen en waarden. Daar heb ik geen fascistische overheid voor nodig.

  4 likes
 7. Ik dacht dat vaccinaties juist zo slecht voor je waren zo als ik dat altijd op deze site lees, je zou verwachten dat de redactie het hier wel mee eens zouden zijn, en nu is het opeens de omgekeerde wereld.

  0 likes
 8. Drink rouwe koeienmelk. Dat is de beste inenting voor mij.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

puerto rico

2018: ‘Trump bood geen hulp na orkaan Puerto Rico!’ 2020: Puerto Ricanen doen deze schokkende ontdekking

De onthullingen in Puerto Rico enkele dagen ...

thunberg

Time verkiest boze klimaatactrice Greta Thunberg boven echte wereldverbeteraar als persoon van het jaar. Maak kennis met Morgan Vague

Het prestigieuze weekblad Time heeft de spijbelende ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 30 januari
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.