CoronaBuitenland

Verpleegkundige slaat alarm: ‘De mortuaria overstromen en dit is slechts het begin’

Help ons door deze info met anderen op je social netwerk te delen!

Er worden zoveel lijken binnengebracht in mortuaria dat ze overstromen en er koelwagens op de parkeerplaats moeten worden gezet om de lichamen van overledenen in op te slaan. Dat zegt de Amerikaanse verpleegkundige Corrine Lund.

Ze voegt toe dat mensen sterven door myocarditis, beroertes en boezemfibrilleren: aandoeningen die te maken hebben met het brein, hart en bloedproppen.

Dat is vreemd

Op een gegeven moment werd haar gevraagd om te melden hoeveel plekken er beschikbaar waren in het mortuarium in het ziekenhuis waar ze werkt. “In eerste instantie dacht ik: dat is vreemd. Maar ik besteedde er verder weinig aandacht aan,” zei Lund in de Stew Peters Show.

Een week geleden werd er een trailer neergezet bij de ingang van het ziekenhuis. Het duurde niet lang voordat ook deze trailer vol lag met lichamen. In de trailer is plaats voor 10 lichamen en er liggen nu negen, aldus de verpleegkundige. De lichamen blijven hooguit twee tot drie dagen in de trailer liggen voordat ze worden opgehaald door een begrafenisondernemer.

Ongehoord

Het aantal sterfgevallen stijgt met als gevolg dat ze nu een mortuarium op de parkeerplaats moeten neerzetten, zei de verpleegkundige. “Dit is ongehoord. Mensen sterven plotseling en ik denk dat dit slechts het begin is.”

Presentator Stew Peters zei dat deze mensen sterven als gevolg van de coronaprikken. Lund knikte bevestigend. “In dit gebied is de vaccinatiegraad zeer hoog. De patiënten die sterven, zijn gevaccineerd. Punt uit. Ze sterven door het vaccin.”

4.8 99 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie interessant?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
82 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Merijn Hugens
Merijn Hugens
1 jaar geleden

Ja het wachten was in principe alleen een beetje totdat het bloed van al die Hersenloze Gevaccineerde Collaborateurs begon te stollen & in stroop ging veranderen….dan heb je binnen no-time een Acute Hartstilstand door een verstopte Kransslagader of ben je door een TIA ineens een Hersendood Schaap…

AIDLNZSDWAHW.
AIDLNZSDWAHW.
1 jaar geleden

Lijkt mij verstandig om hier ten lande de koeltrailers/containers bij mortuaria eens in kaart te brengen en wereldkundig te maken…

Anne
Anne
1 jaar geleden

Het is triest, héél triest, maar dit is misschien waardoor mensen eindelijk eens meer massaal zullen ontwaken. En de grote vraag is hoelang de mainstream media dit verborgen zal kunnen houden. Wat zullen ze opgejaagd worden, en met hen vele anderen, als de waarheid tot de mensheid dieper en dieper begint door te dringen…

Robert1952
Robert1952
1 jaar geleden

Het nieuwe normaal.We zullen er de komende jaren aan moeten wennen,aangezien er elke dag nog vrolijk op los gejabbed wordt en het eind is nog lang niet inzicht.Als het nodig is toveren ze weer een nieuwe variant uit de hoed,natuurlijk met een nieuwe bijpassende booster! Alles loopt volgens een vooropgezet schema.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

82
0
We lezen graag je reactie!x