Mens en Dier

Journalist tegen Ab Osterhaus: ‘Eigenlijk zou jij vervolgd moeten worden voor gevaarlijke opruiing en ophitsing’

Help door dit met je vrienden op je socials te delen!

In oktober 2021 dacht het kabinet na over nieuwe coronamaatregelen gericht op ongevaccineerden. Viroloog Ab Osterhaus zou het een ‘ideale oplossing’ vinden als zij allemaal op een eiland worden gezet, zei hij in Op1.

Op de vraag hoe hij staat tegenover extra maatregelen voor ongevaccineerden antwoordde Osterhaus: “Je zou kunnen zeggen: zet ze allemaal op een eiland en dan laat ze het maar zien. Dat kan natuurlijk niet, dat zou een ideale oplossing zijn, maar dat is niet acceptabel.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

“Ik ben dierenarts en als wij bij dieren een mond-en-klauwzeeruitbraak hebben, dan zijn we heel rigoureus en dan is het opgelost,” zei de viroloog. “Dat kan niet bij mensen, dus dat kunnen we niet doen.”

“Je kunt aan de neus van de mensen niet zien of ze gevaccineerd zijn. Er is geen systeem om dat te vervolgen,” aldus Osterhaus.

Tribunaal

Een artikel over zijn uitspraken circuleert momenteel op social media. “Niet vergeten,” zegt FVD-voorman Thierry Baudet. Financieel journalist Arno Wellens voegt toe: “Eigenlijk zou jij vervolgd moeten worden voor gevaarlijke opruiing en ophitsing.”

“Ik hoop dat er ooit een tribunaal komt waar alle coronaverdachten worden gedagvaard, ook mijn naamgenoot!” reageert financieel expert Ab Flipse.

Financiële belangen

De FBI zegt nu bewijs te hebben dat corona afkomstig is uit een Chinees lab. Volgens Osterhaus ‘ruikt het naar stemmingmakerij’. “Het is onverantwoordelijk als je als overheidsinstantie zegt bewijs te hebben. Kom er dan mee en laat het door deskundigen verifiëren.”

Advocaat Hester Bais vraagt: “Ah, daar hebben we Ab Osterhaus weer. Zijn de financiële belangen van hem en/of die van het Erasmus MC met betrekking tot patenten over het coronavirus (bijvoorbeeld de verdiensten aan de verkoop van Novavax) al openbaar?”

4.9 118 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

126 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Greet Resist
Greet Resist
1 jaar geleden

dat geldt ook voor rutte met z’n oorlogretoriek

Mikkie
Mikkie
1 jaar geleden

Heb je weer zo iets…dierenarts..in plaats van genezen maar afmaken..
Ja, dat is de echte dokter..

Avax
Avax
1 jaar geleden

Die smeerlap had lang achter de tralies moeten zitten verrotten!

Andre
Andre
1 jaar geleden

ongekend dat Appie nog vrij rond loopt en nog steeds op dat podium kan staan.

Back to top button
126
0
We lezen graag je reactie!x