Mens en Dier

Tienduizenden mensen roepen Tweede Kamer op om Hugo de Jonge te vervolgen

Help door deze info met jouw kennissen op je social netwerk te delen!

In juni werd bekend dat het Openbaar Ministerie de massa-aangifte tegen minister Hugo de Jonge niet verder gaat onderzoeken. Hij wordt ervan beschuldigd als demissionair coronaminister bedreigende uitspraken te hebben gedaan richting Nederlanders die geen coronaprik hebben gehaald.

Bijna 70.000 mensen hadden zich bij de aangifte aangesloten. Pas na zes maanden nam het OM het besluit om deze aangifte af te wijzen.

De aangifte is nu omgezet in een petitie, die dinsdag in ontvangst is genomen door Tweede Kamerlid Gideon van Meijeren (FVD). De tienduizenden ondertekenaars roepen de Kamer op om Hugo de Jonge te vervolgen. Van Meijeren complimenteerde initiatiefnemer Mordechaï Krispijn met het initiatief.

(Video verwijderd? Klik hier...)

‘Heel belangrijk om het huidige systeem aan te vallen’

De Tweede Kamer kan opdracht geven tot vervolging. “Het is evident dat er veel strafbare feiten gepleegd worden op dit moment. Hoewel mijn vertrouwen in de rechtsstaat op dit moment tot een nulpunt gedaald is, is het toch heel belangrijk om via alle mogelijke routes het huidige systeem aan te vallen en ervoor te zorgen dat de verantwoordelijken verantwoording gaan afleggen,” zei Van Meijeren.

“In een rechtsstaat zou het recht het hoogste gezag moeten hebben, maar we zitten nu in de dystopische situatie dat de regering willens en wetens onrechtmatig handelt,” zei hij.

Geheel nieuwe aangifte

Van Meijeren voegde toe dat ze niet bezig zijn met de vraag of het wel rechtmatig is wat ze doen, maar bezig zijn met de vraag hoe ze ermee wegkomen.

Aan de hand van nieuwe onthullingen uit de Wob-documenten, waar data-analist Daniël van der Tuin uitgebreid over heeft geschreven op Substack, wordt ook een geheel nieuwe aangifte overwogen.

4.9 111 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info goed?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
75 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Hamala
Hamala
3 maanden geleden

Hoop dat we dat zien die narcist Hugo Mengele

Alice
Alice
3 maanden geleden

Kom maar op met die nieuwe aangifte.
Het moet een nationale feestdag worden als deze engnek eindelijk zijn meer dan verdiende straf krijgt. Let’s go for it.

Jan
Jan
3 maanden geleden

Deze smeerpijp komt er toch wel van af omdat het OM in de rechters allemaal d666 zijn

Vout
Vout
3 maanden geleden

Drain the swamp.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

75
0
We lezen graag je reactie!x