Buitenaards

Eerste bewoners Australië afkomstig van de Plejaden?

Help anderen door deze informatie met iedereen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Waarom is de Homo sapiens de dominante mensachtige soort op aarde? Volgens de heersende opvattingen was de aarde ooit een soort ‘planeet van de apen’ waarop verschillende primaten streden om de eerste plaats.

Verder wordt gedacht dat een vroege soort Homo sapiens uiteindelijk de genetische sprong maakte naar moderne mens. Klopt dat wel?

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png

Twee Australische onderzoekers, Steven Strong en zijn zoon Evan Strong, kwamen tot de ontdekking dat een groep moderne mensen (Homo sapiens sapiens) al tenminste 400.000 jaar in Australië leeft. Het tweetal baseert zich op DNA-onderzoek, archeologische opgravingen en overleveringen.

Vreemde energieën

De oorspronkelijke bewoners van Australië beweren niet alleen aan de basis te liggen van de moderne mens, maar zeggen ook de kinderen te zijn van wezens uit de ruimte.

Even ten westen van Sydney is in Kariong in de staat Nieuw-Zuid-Wales een plek gevonden die deze beweringen lijkt te ondersteunen. Rond de vindplaats zijn gliefen gevonden die verhalen over helden uit de ruimte, gesteente dat werd gesmolten bij extreme temperaturen, grotten die zijn gemaakt met behulp van geavanceerde technologieën en vreemde energieën die zijn gemeten met moderne apparatuur.

Sterrenpoort

Steven en Evan Strong hebben bij een oude sterrenpoort in Caïro naar eigen zeggen contact gelegd met het buitenaardse ras van de Plejaden dat honderdduizenden jaren eerder in Australië was geland.

Het schrijversduo legt uit hoe de wezens van de Plejaden er een miljoen jaar geleden in slaagden om het menselijk DNA te veranderen door middel van genetische manipulatie.

Meer informatie: Ancient Aliens in Australia: Pleiadian Origins of Humanity

Bron: Earth4all.net

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info waardevol?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

24 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
days of our lives
days of our lives
10 jaren geleden

De Plejaden, een mooie sterrennevel met zeer veel dicht op elkaar gesitueerde jonge sterren, waar al vele supernova’s hebben plaatsgevonden.

Deze omgeving is uitermate ongeschikt voor het ontstaan van leven. De sterren bestonden nog niet toen de dinosauriërs op aarde leefden. Waarom zou dat de bron moeten zijn van het leven op onze planeet, die al langer dan 4 miljard jaar bestaat?

Soms moet je gewoon de rationaliteit kunnen opbrengen om bepaalde verhalen pure fantasie te noemen. Hetzelfde geldt voor Sirius, Orion, Andromeda, Aldebaran e.d. Elk hun eigen specifieke situatie waardoor de kans op leven daar zoals wij dat kennen, nagenoeg nihil is.

pietsnot
pietsnot
10 jaren geleden

Het schrijversduo legt uit hoe de wezens van de Plejaden er een miljoen jaar geleden in slaagden om het menselijk DNA te veranderen door middel van genetische manipulatie,zoals monsanto tegenwoordig doet dus.

m&m
m&m
10 jaren geleden

Het schrijversduo legt uit hoe de wezens van de Plejaden er een miljoen jaar geleden in slaagden om het menselijk DNA te veranderen door middel van genetische manipulatie.
er waren toch geen mensen maar alleen apen?

shem
shem
10 jaren geleden

Deze geavanceerde technologie is pre-zondvloed, dat verklaard alle Ooparts en alle geavanceerde technologische oude vondsten.
Kijk eens op Youtube naar Roger Morneau, die in een interview uit 1981 duidelijk maakt, dat hem al in 1946 duidelijk werd gemaakt dat satan van plan was om, new age te starten, waarbij het occulte /duivelse omgezet zou worden en later geaccepteerd zou worden als wetenschap (zie tegenwoordig Syfy)
Daarnaast werd hem verteld dat het plan was om channeling te gaan gebruiken door zogenaamde buitenaardsen die in werkelijkheid demonen zijn.
Dus met alle respect, jullie zitten helaas op de verkeerde weg

Back to top button
24
0
We lezen graag je reactie!x