CoronaBinnenland

VVD-motie over herinvoering CoronaMelder-app wekt verontwaardiging: ‘Krankzinnige zaken’

Help ons door deze info met iedereen op je social netwerk te delen!

De VVD wil nog deze zomer de CoronaMelder-app inzetten vanwege ‘de oplopende coronacijfers’. VVD-Kamerlid Jacqueline van den Hil heeft een motie ingediend waarin wordt gesteld dat het OMT heeft geadviseerd om digitale ondersteuningsmiddelen, waaronder de CoronaMelder-app, op te nemen in het coronabeleid voor de langere termijn. De motie wordt gesteund door D66.

Van den Hil wil dat de digitale ondersteuningsmiddelen deze zomer beschikbaar zijn en gebruikt worden. De CoronaMelder-app geeft je een seintje als je enige tijd in de buurt van een persoon met corona bent geweest.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Zorgminister Ernst Kuipers schreef onlangs al dat hij de toekomstige inzet van de app in combinatie met zelftesten ‘nader zal verkennen’.

Gaan we ook weer de QR-code inzetten?

Veel mensen zitten helemaal niet te wachten op de CoronaMelder. “VVD op wappietour met ineffectieve, nutteloze, privacyschendende en geldverslindende apps. Blijf je uitspreken tegen elke vorm van medische controle en dwang door het mogelijk herinvoeren van dit soort krankzinnige zaken. Vooral nu de herfst op de loer ligt,” reageert bioloog Richard Steenvoorden.

Wetenschapper dr. Marc Jacobs zegt: “Tuurlijk. Gaan we ook weer de QR-code inzetten? Heeft allemaal prachtig gewerkt. Wie hoor ik daar lachen? Juist, de natuur.”

Je kunt niet alles hebben

“De VVD wil de CoronaMelder-app deze zomer nog herinvoeren. Tsja, ik wil graag politici die niet alles bij elkaar liegen en gestaag ons land afbreken. Je kunt niet alles hebben,” schrijft rechtsfilosoof Raisa Blommestijn.

Journalist Annelies Strikkers voegt daaraan toe: “Ik wil nog deze zomer een vertrek van Rutte en het gehele kabinet.”

4.9 125 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

107 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Merijn Hugens
Merijn Hugens
1 jaar geleden

BOYCOT IS DE MEEST VREEDZAME VORM VAN VERZET

Als NIEMAND meedoet met die ongelofelijke BULLSHIT is er helemaal NIKS…Alles is gebaseerd op Angst, Illusie & een zéér volgzame gehypnotiseerde Kudde Compleet Hersendode NSB’ers….

Pieternella
Pieternella
1 jaar geleden

De enige oplossing voor dit is gewoon niet meedoen met die onzin. Gewoon geen app downloaden en zaken boycotten die (weer) de QR-code gaan invoeren. Dat er weer meer gevallen komen, komt puur door het vaccineren. Maar dat is natuurlijk niet belangrijk voor ze of je gevaccineerd bent of niet.

AvAp
AvAp
1 jaar geleden

Stel idioten bij elkaar .

DooM
DooM
1 jaar geleden

Nog nooit gebruikt en dat zal ook zo blijven. Wat voor nut heeft zo’n app nou werkelijk? Je ziet dat je waarschijnlijk, heel misschien iemand bent tegen gekomen die de griep heeft gehad.. okay, big deal. En zoiets kost miljoenen en heeft nooit gewerkt. F OFF!

Back to top button
107
0
We lezen graag je reactie!x