Mens en Dier

Van Meijeren: als deze misdadige plannen worden doorgezet, heb ik maar één boodschap: you ain’t seen nothing yet

Help mee door dit artikel met je kennissen op je social netwerk te delen!

De onteigeningsplannen van het kabinet zijn een regelrechte oorlogsverklaring van het kabinet aan de agrarische sector, zei Gideon van Meijeren (FVD) donderdag in de Tweede Kamer.

Onder valse voorwendselen worden boeren beroofd van hun grond, sprak hij. Van Meijeren zei zich zorgen te maken dat er een opstand uitbreekt die de opstootjes die we tot nu toe hebben gezien volledig zal doen verbleken als het kabinet doorgaat met de onteigeningsplannen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png

De boeren zijn niet gehoord. Niet toen zij de noodklok luidden, niet toen zij op het ministerie het gesprek aangingen en niet toen zij met vele tienduizenden demonstreerden tegen het onrecht dat hen wordt aangedaan, aldus Van Meijeren. “Ze zijn volstrekt genegeerd, gedemoniseerd en worden nu bevochten.”

Totaal blind

Het Kamerlid riep het kabinet op te stoppen met de onrechtmatige onteigeningsplannen en te stoppen met de verwoesting van mensenlevens.

Van Meijeren wees er verder op dat de boeren in het nauw worden gedreven en dat de huidige acties daar het logische gevolg van zijn. “Iemand die dat niet ziet in deze Kamer is totaal blind voor wat zich afspeelt in de samenleving. Die woede en frustratie en wanhoop zit bij onze boeren op dit moment ongelooflijk diep,” zei hij.

Diefstal van de grond

“Ik wil juist dat de rust terugkeert en daarom roep ik het kabinet op om te stoppen met de leugens, met het onder valse voorwendselen beroven van hardwerkende Nederlanders. Want dat zal ertoe leiden dat de rust terugkeert. En als deze misdadige plannen worden doorgezet, dan heb ik maar één boodschap: you ain’t seen nothing yet,” waarschuwde Van Meijeren.

“Het is diefstal van de grond van onze boeren,” zei hij nog, terwijl Kamervoorzitter Bergkamp hem op de vingers tikte en de mond snoerde.

4.9 166 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

203 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Herman R
Herman R
1 jaar geleden

“I’ve seen it all” & veroordeel dit ka-binet👿

Annette
Annette
1 jaar geleden

Er is op dit moment in feite maar één partij, geleid door een paar kanjers, die daadwerkelijk oppositie voeren in de Tweede Kamer TEGEN het huidige regeringsbeleid.

Natuurlijk doet Wybren van Haga (vóórdat hij zo lafhartig Forum voor Democratie verliet mijn favoriet) een aardige duit in het zakje en ook Geert Wilders laat zich horen….. maar het zijn peanuts vergeleken met wat bijvoorbeeld Gideon uit de kast trekt.

Over Caroline van der Plas kan ik heel kort zijn: zij is niets anders dan controlled opposition en het ergste is ook nog eens, dat er zo ongelooflijk veel mensen in trappen.

Deze week heb ik op Telegram een verhaal gelezen over HOE dat er uit zal zien, als boeren dus, doordat zij met hun rug tegen de muur staan, onteigend kunnen worden.

Voorbeeld: een boer heeft een groot stuk land met, volgens de bank, een waarde van DRIE MILJOEN.

Hij wil, omdat dat een aantal jaren geleden zo gestimuleerd is door de toenmalige regering (voor een deel dezelfde kwaadaardige poppetjes als die er nu zitten) uitbreiden.

De bank geeft hem zonder te veel problemen een krediet van 1.600.000 euro. Is op dat moment natuurlijk geen enkel probleem, omdat de waarde van de grond bijna het dubbele is.

Nu komt een vertegenwoordiger van de regering om hem uit te kopen. Het bedrag dat hij daarvoor krijgt is 600.000 euro.

Het gevolg is, dat hij met een schuld blijft zitten van 1 MILJOEN.

Moet je je voorstellen! Logisch dat er al een aantal boeren uit dit uitzichtloze leven zijn gestapt.

Tóch spreek ik de wens uit, dat ALLE boeren zullen gaan “vechten” voor niet alleen hun bestaan, maar ook het bestaan van ALLE inwoners van Nederland.

Ik heb begrepen, dat a.s. maandag niet alleen de boeren, maar ook vissers, truckers, dockers en misschien nog wel meer mensen, de straat op zullen gaan.

Het is inmiddels TWEE VOOR TWAALF.

Als deze megalomane plannen NU niet gestopt worden, is het te laat en zal het onomkeerbaar zijn.

Dan gaan wij met z’n allen een duistere toekomst tegemoet. De loze kreten van die ouwe seniele Klaus Schwab: “You will own nothing, but you will be happy”. Dat gelooft gelukkig bijna niemand.

Elst
Elst
1 jaar geleden

Gideon je doet je werk voortreffelijk. Blijf dit zo doen en laat de nederlanders zien wat de ware reden is van de stikstof hoax. Laat je vooral door de kamervoorzitter niet van de wijs brengen.Blijf zij aan zij staan met de boeren. Zij zijn onze voedsel keten. We moeten net als Frankrijk weer werken aan zelfvoorzienigheid. Weg met dat liberale vernietigende gezeur van zakkenvullen.Liberalisme was vorige eeuw niet voor niets verboden.

Schaap in Wolfskleren
Schaap in Wolfskleren
1 jaar geleden

Klaver voelt zich bedreigd, de koeien lusten hem rauw!
Jesse is geen boer, hij is een verdwaalde scheet.

Back to top button
203
0
We lezen graag je reactie!x