Homepagina » Buitenaards » World Economic Forum noemt ontdekking buitenaards leven een risico
World Economic Forum noemt ontdekking buitenaards leven een risico

World Economic Forum noemt ontdekking buitenaards leven een risico

De jaarlijkse bijeenkomst van het World Economic Forum (WEF) wordt dit jaar gehost door Jordanië. Er zullen naar schatting 1000 regeringsleiders, academici, zakenlieden en magnaten aanwezig zijn.

Het WEF heeft grote invloed op wereldwijde besluitvorming, en is daardoor een machtig adviesorgaan.

Volgens critici is het WEF een zakenforum, waar de rijkste bedrijven kunnen onderhandelen over deals met andere bedrijven of politici. Het doel van het WEF voor veel van de deelnemers zou persoonlijk gewin zijn in plaats van het oplossen van de problemen op aarde. Bovendien vinden tegenstanders dat het WEF een niet-democratisch gekozen, maar veel te machtig forum is.

X-factoren

Bij het WEF worden alleen bedrijven toegelaten met een omzet van meer dan 1 miljard dollar. De prijs van een toegangskaartje bedraagt 6250 dollar.

Het WEF heeft een nieuw rapport opgesteld over de 50 grootste wereldwijde risico’s. In samenwerking met het wetenschappelijke tijdschrift Nature heeft het WEF een aantal ‘X-factoren’ op een rij gezet. Met deze X-factoren wil het WEF beleidsmakers wijzen op een aantal in haar ogen belangrijke punten. De aandachtspunten worden emerging concerns with uncertain consequences genoemd.

Geo-engineering

Twee factoren springen eruit, te weten het toepassen van geo-engineering en de ontdekking van buitenaards leven. Als voorbeeld van geo-engineering noemt het WEF het injecteren van kleine deeltjes in de atmosfeer om zonne-energie tegen te houden. In het rapport wordt opgemerkt dat de technologie en daarmee het wereldklimaat in handen kunnen vallen van een land of een rijk individu.

De tweede X-factor die eruit springt is de ontdekking van buitenaards leven. Het machtige forum presenteert de factor aan de beleidsmakers als een risico. Volgens het WEF is het goed mogelijk dat we buitenaards leven of andere bewoonbare planeten gaan ontdekken. In het rapport wordt gesproken over de ‘ingrijpende gevolgen’ van een dergelijke ontdekking.

Oude beschaving

De ontdekking van buitenaards leven zou groot nieuws zijn, maar de wereld niet gelijk veranderen. Buitenaards leven is immers al vaker ontdekt. Aan het begin van de twintigste eeuw wist de Amerikaanse astronoom Percival Lowell velen ervan te overtuigen dat op Mars kanalen konden worden gevonden die waren gebouwd door een oude beschaving.

Men zou speculeren over het bestaan van andere intelligente wezens en vele aannames over de menselijke filosofie en religie in twijfel trekken, aldus het rapport. De auteurs schrijven dat het bewijs van leven elders in het universum grote fysiologische gevolgen kan hebben voor het menselijke geloofssysteem. Ze stellen speciale campagnes voor om mensen voor te bereiden en ongewilde sociale gevolgen van een dergelijke ontdekking en paradigmaverschuiving te voorkomen.

Bron: Weforum.org

Gerelateerd:

 Vond je dit artikel interessant? Klik dan hieronder om te delen op Facebook/Twitter
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

15 reacties

 1. Aangezien wij in een Nep economie leven,zie link: https://www.ninefornews.nl/financieel/10-bewijzen-dat-we-in-een-nep-economie-leven.html is het World Economic Forum (WEF)EEN RISICO voor de buitenaardsen en Ons komt eerder.Hebben jullie al satalieten in de lucht gebracht, om de buitenaardsen neer te kunnen halen??Broekje poepers!!

  0 likes
 2. Ik word er wel zo moe van , dat andere onbekende instantie,s gaan bepalen voor mij wat wel of niet verstandig is…
  Het heeft allemaal met de aardse macht te maken die ze bang zijn te verliezen.
  Het zou ons MENSEN juist meer verbinden dan ooit van te voren. (is weer mijn speculatie)

  0 likes
 3. Risicobeheersing is het anticiperen op gebeurtenissen die zouden kunnen gebeuren.
  M.a.w. Risicobeheersing is een benadering van excessen op de veranderingen die je verwacht.
  We voelen allemaal aankomen dat we onmogelijk de enige “intelligentie” in het universum zijn, en dat een openlijke ontmoeting met die ‘anderen’ elke dag dichterbij komt.
  Natuurlijk heeft dat impact. Het is goed dat leiders met die mogelijkheid rekening houden.
  Hopelijk komen op dat moment tot een disclosure, d.w.z. een volle openbaring van alles wat al bekend is over buitenaardsleven.
  Het staat zo mooi beschreven op deze site. Het artikel over de Grot van Plato: “Als een gevangene zijn ketenen zou afschudden, zou hij door de levenslange ketening in het halfduister zo verkrampt zijn, dat het alleen al pijnlijk voor hem zou zijn om zich om te draaien en bovendien zou het vuur hem verblinden. Hij zou volkomen in de war raken en zich weer willen omkeren naar de wand met schaduwen, de realiteit die hij begrijpt.”

  0 likes
 4. Het tegenhouden van zonne energie? Ok, this is the limit! Als dit echt gaat gebeuren dan is het tijd om letterlijk de strijd aan te binden met deze idioten!
  No way dat dit mag gebeuren, een absolute bedreiging voor de mensheid.

  0 likes
 5. “Er zullen naar schatting 1000 regeringsleiders, academici, zakenlieden en magnaten aanwezig zijn.”

  “Bij het WEF worden alleen bedrijven toegelaten met een omzet van meer dan 1 miljard dollar.”

  Welke regeringsleiders of academici halen een omzet van meer dan 1 miljard dollar?

  “Buitenaards leven is immers al vaker ontdekt.”
  HUH?!

  0 likes
 6. Wij moeten afhankelijk blijven van de industrie, dus geen gratis zonne-energie.

  0 likes
 7. [quote name=”San”]Het tegenhouden van zonne energie? Ok, this is the limit! Als dit echt gaat gebeuren dan is het tijd om letterlijk de strijd aan te binden met deze idioten!
  No way dat dit mag gebeuren, een absolute bedreiging voor de mensheid.[/quote]
  Dat wordt dan ook door de WEF gezien als een mogelijke bedreiging… Eentje waarop het handig is je voor te bereiden, zodat er proactief gehandeld kan worden ipv reageren nadat t gebeurd is.
  Dat is het nut van deze bijeenkomst en daarom is ook al van tevoren alles openbaar.
  En als je wilt dat er over nagedacht wordt op een niveau waarop er ook wat mee gedaan kan worden, dan is het idd handiger mensen uit te nodigen die invloed kunnen uitoefenen.

  0 likes
 8. Deze minkukels zijn totaal niet meer belangrijk. Laat ze maar lekker stoer daar hun geld uitgeven aan allerlei toekomst visies die toch nergens op slaan. Aangezien ik van mening ben dat alle deelnemers aan dit soort bijeenkomsten zakkenvullers zijn die liegen zodra ze hun mond open doen hoeven we aan het hele rapport geen enkele waarde te hechten. Het enige wat er inderdaad uitspringt is dat alien verhaal. Nou, die aliens zijn hier al millennia, en de jankertjes die daar nog als een ongesteld tienertje om giechelen bewijzen alleen maar dat ze geen intelligentie genoeg hebben om rationeel na te denken.
  En zoals Hunting Wolf al aangeeft is de hele economie een farce, een nachtmerrie waar we ieder moment WEL uit kunnen stappen. Als een individu dit echter in zijn uppie onderneemt springt het hele systeem als een jakhals op hem af. Maar, wees gerust. Aan deze ellende komt snel een eind. Alleen begint het wachten erop wel aan me te knagen:)

  0 likes
 9. [quote name=”San”]Het tegenhouden van zonne energie? Ok, this is the limit! Als dit echt gaat gebeuren dan is het tijd om letterlijk de strijd aan te binden met deze idioten!
  No way dat dit mag gebeuren, een absolute bedreiging voor de mensheid.[/quote]
  Zonne-energie wordt al tegengehouden. Zie chemtrails…

  0 likes
 10. Dit duistere WEF-kliekje is het allergrootste risico op en voor de Aarde en mensheid.

  0 likes
 11. Eerder een irrelevante factor voor het leven op aarde.

  Ontdekking van Alien life voegt nml niets toe aan alles wat al bij ons is opgeroepen en teweeg gebracht door het menselijk(en dierlijk)onheil en ellende, dat zich tot nu toe heeft gemanifesteerd op aarde zelf.

  Het is eerder kennis van de eigen binnenaardse leven(de eigen intelligente Zelf) waar men voor vreest, aangezien dat de vele geloofssytemen uiteindelijk overbodig zal maken. Alienlife propaganda is juist voordelig voor hun want het draagt bij aan afleiding van het zelfbewustwordingsproces waar men zich mee bezig dient te houden om de nodige vermogens en oplossingen te vinden voor alles wat ons uitdaagt in het leven.

  0 likes
 12. Weer zo’n Alfabet Maffia organisatie.. who cares, laat ze maar uitstippelen.
  Wij doen gewoon zo.. handjes op de oren en lalalalalala -)

  0 likes
 13. Zullen we samen geld doneren zodat Jeroen Arents namens Niduru naar dit World Economic Forum kan gaan en dan de watergasmotor daar kan presenteren die op water loopt en dus gratis energie levert volgens Niburu Free Energy?

  0 likes
 14. The fuckers that be hebben alles onder controle . Geo engenering moest ten alle tijden verboden worden het is een Hoax en het geeft hen de ruimte om al de bekende rotzooi over ons uit te strooien . Do not mess with mother Nature !!
  aliens , natuurlijk zijn ze er en moeten we de waarheid verbergen , ja als het aan hen ligt wel.
  God gave us as brain , use IT !!

  0 likes
 15. Ik vind het nogal hoe zal ik dit is netjes zeggen, behoorlijk gruwelijk, dat de mensen die daar heen gaan, denken het recht te hebben, om zo over ons (het volk) te kunnen beslissen en doen. Dit is een zeer kwalijke zaak. Als ik het geld had, had ik er een rechtzaak tegen gespannen, ook tegen de nederlandse staat trouwens, ze blijven maar chemtrails sproeien, wat wettelijk in europa verboden is.

  Dit soort nieuws, hier moeten mensen toch is wakker van worden, en gezamelijk als 1 opstaan en zeggen, krijg lekker de ballen, laat ze vallen niet te hard en niet te zacht, anders krijg je daar een harde trap met volle kracht.

  Denk dat het zeer zeker tijd is, dat nederland net als andere europese landen ook in opstand komt.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

Er is iets geks met de toekomst

Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat het onderbewustzijn ...

NOS

NOS misleidt over Zweedse coronastrategie: ‘Dit bericht is niet juist’

Zweden ging tijdens de coronacrisis als één ...