Great ResetMens en Dier

Tony Blair pleit op het WEF voor ‘digitale infrastructuur’ om bij te houden wie gevaccineerd is

Help door dit met je kennissen op je social media te delen!

De Britse oud-premier Tony Blair heeft organisaties als het World Economic Forum opgeroepen overheden te stimuleren een ‘digitale infrastructuur’ op te tuigen om bij te houden wie gevaccineerd is en wie niet.

Blair pleitte tijdens de jaarlijkse bijeenkomst van het WEF voor zo’n door de overheid gecontroleerde digitale vaccinatiedatabase. De voormalige premier benadrukte het belang van ‘technologie en digitale infrastructuur’ om de status van gevaccineerden en ongevaccineerden te monitoren.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

(Video verwijderd? Klik hier...)

Vaccins in de pijplijn

“Je hebt de data nodig,” zei Blair. “Je moet weten wie gevaccineerd is en wie niet.” Hij verklapte ook alvast dat sommige vaccins die nog in de pijplijn zitten, bestaan uit meerdere prikken. “Je hebt dus een degelijke digitale infrastructuur nodig en veel landen beschikken daar niet over. Sterker nog: de meeste landen beschikken daar niet over.”

Hij ziet een rol weggelegd voor de Wereldhandelsorganisatie, het WEF, de G20 en de G7 om een dergelijk sleepnet erdoor te drukken.

Verplichte vaccinatiepaspoorten

Zijn Tony Blair Insitute for Global Change pleitte eerder voor een digital ID. Hij heeft zelf gepleit voor verplichte vaccinatiepaspoorten. Ook het WEF en de Wereldhandelsorganisatie zijn groot voorstander van digitale surveillancesystemen.

Buiten het zicht van de camera’s van het WEF blijkt Blair plotseling een stuk minder spraakzaam:

(Video verwijderd? Klik hier...)


[Reclaim The Net]

4.7 82 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel waardevol?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

188 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
roro 237
roro 237
1 jaar geleden

“I am human, politicians are human”
https://www.youtube.com/watch?v=ocKfLh45EFc

Annette
Annette
1 jaar geleden

Lang, lang geleden vond ik Tony Blair een fantastische politicus. Hij was welbespraakt, zag er ook nog eens goed uit en “leek” ook nog eens zijn hart op de goede plaats te hebben.

DAT heeft bij mij al een tijd geleden plaats gemaakt voor totale minachting. NU is het natuurlijk duidelijk, dat ook HIJ één van de uitverkorenen, een zogenaamde Young Global Leader, van het World Economic Forum was en is. Nou ja, zó jong is hij natuurlijk inmiddels niet meer.

Ik kan alléén maar met walging reageren op zijn oproep om digitaal IEDEREEN te gaan controleren op zijn of haar “vaccinatiestatus”. De ongelooflijke brutaliteit alleen al van zo’n oproep. Tony, het gaat je geen sodemieter aan of ik WEL of NIET een experimentele gentechinjectie heb gehad. Dat ging je toen niet aan en wat mij betreft zal het je NOOIT aangaan.

Eén ding is mij in dit verhaal niet duidelijk: WAT heeft de Wereldhandelsorganisatie in vredesnaam HIER mee te maken? Ik was in de veronderstelling, dat vooral dat criminele zootje van de Wereldgezondheidsdienst, de WHO, deze machtspositie aan het consolideren was. Maar ja, wie ben ik? Misschien willen ALLE organisaties straks alles over ons, toekomstige (eigenlijk NU al) slaafjes hebben.

Ik herhaal het nog maar eens een keer: de enige manier waarop wij hierop moeten reageren, is: NIET MEEDOEN. En als genoeg mensen bereid zijn deze stap te nemen, dan valt dat kaartenhuis vanzelf in elkaar.

Volgens mijn bescheiden mening begint dat kaartenhuis sowieso al in elkaar te storten.

Off topic:
Gisteravond hebben mijn man en ik, als nieuwe vrijwilligers voor Forum voor Democratie, een hartstikke leuke Nieuwjaarsreceptie gehad. Daar hebben wij op een informele wijze kennisgemaakt met een leuke groep uit onze provincie.
En wat mij altijd weer opvalt: of je nu jong of oud bent, welke achtergrond je ook hebt, wij hebben allemaal één belangrijk ding gemeen: WIJ spreken ALLEMAAL dezelfde taal. En dat is zó belangrijk.
Thierry Baudet zei het al op de Algemene Ledenvergadering van 26 november jl.: WIJ ZIJN EEN GROTE FAMILIE. En zo hebben wij dat gisteravond ook ervaren.

dna
dna
1 jaar geleden

Ze zitten in een ware psychose. Sterkte iedereen

Vlinder
Vlinder
1 jaar geleden

Gewoon een zielige idioot!

Back to top button
188
0
We lezen graag je reactie!x